ЕНП поиска международно разследване за убийството на Немцов

Партията призова за освобождаването на политическите затворници в Русия
92
ЕНП поиска международно разследване за убийството на Немцов
Снимка: Булфото, архив

ЕНП настоява да се проведе независимо международно разследване на убийството на Борис Немцов. Това става ясно от специална резолюция на Европейската народна партия, приета по време на заседанието на Политическата асамблея на партията в Брюксел, в което участва председателят на Парламентарната група на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов, съобщават от пресцентърът на ГЕРБ.

В резолюцията е записано още, че ЕНП призовава ЕС да вземе под внимание убийството на Немцов, когато подготвя бъдещи санкции срещу Русия. В документа се поднасят и дълбоки съболезнования към семейството на Немцов, неговите приятели, членовете на опозицията и руския народ.

Европейската народна партия изразява безпокойство относно системния натиск и убийства на членове на опозицията, включително журналисти и хора, изразяващи критика към управлението, както и относно постоянните атаки срещу независими организации за защита на правата на човека.

Резолюцията на ЕНП призовава руските власти да освободят веднага всички политически затворници, сред които Алексей Навални, брат му - Олег Навални и Надя Шевченко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато убиха Кенеди международно разследване имаше ли?
36
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това предложение вече минава всякакви граници. Откъде накъде ще се прави международно разследване в една независима държава? Кой ги измисля тези простотии, не е истина просто. За инцидента във Франция защо не поискат международно разследване?
35
1
 
22
 
! Отговори
555 преди 9 години
Боже! Обявете тази територия за лудница, че да се знае защо най-видните луди плещят толкова глупости на килограм.
34
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този на снимката бяма ли да си излежава 4 годишната ЕФЕКТИВНА присъда ами се кипри по медиите?!Това ли му казвате съдебна реформа и борба с организираната престъпност???Кога БЕ?!
33
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А кога ще има "международно разследване" за ЗУЛУМИТЕ на ЦветанОФ?
32
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ENP I DEMOKRATICNA BALGARIA NASTOIAVAT CE KRADEZAT NE E KRADEZ ZV. ZV.
31
1
 
33
 
! Отговори
нападения и убийства преди 9 години
Цру организира всякакви отвличания, нападения и убийства на мирни граждани. Включително и екзекуцията на Борис Немцов. За да може и това престъпление да се припише на руснаците. Цру е най-голямата терористична организация в света!
30
1
 
35
 
! Отговори
имат полза преди 9 години
Единствените, които имат полза от убийството на Немцов са Цру и Сащ. Те се убедиха, че отвън не могат да катурнат Русия, и сега се опитват да направят това от вътре. Чрез провокации.
29
1
 
24
 
! Отговори
по поръчка преди 9 години
По поръчка на Цру, ЕНП поиска международно разследване за убийството на Немцов. Цецо Лажецо ще води разследването.
28
0
 
11
 
! Отговори
Bulgatani преди 9 години
Не мисля, че резултатите от разследоването ще бъде празник за враговете на Русия. Всички тайните става ясно, ако искате!
27
19
 
8
 
! Отговори
Бургас преди 9 години
Всички следи водят към Жужето,то е замесено много яко !
26
6
 
19
 
! Отговори
цветев преди 9 години
Този път много се е научил,как се разследва,кой да разследва,кого да разследва,значи има полза от делата срещу него,доста се е налапал с наказателни дела,може да го ползуват от ЕНП,като вещо лице.Как така всички взеха да разбират от убийства,от геноцид,а къде ЦЦ са убийствата от украйнската хунта,от загиналите мирни граждани,кой предизвика целия този конфликт,много бърво обърнахте резбата.Кое в този живот не е политическо,кредита ли,това че ще плащам 40 г. не е ли за раследване .
25
11
 
11
 
! Отговори
ТВ преди 9 години
платения Плевенски мъркуч не спомена и дума в шоуто си за бруталното политическо убийствов центъра на Москва.Чалгаджията се е чалгар и то високоплатен от Изток чалгар !
24
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 45чугун изпусна убийствата на Цезар,Нерон,Император Александър II Освободител,Стамболов и др.Ще искат и още как от ЕНП да се разследва убийството на Немцов в подножието на Крамъл,няма да оставят Джони да вилнее постоянно,някой трябва да каже стоп на политическите убийства в РФ !
23
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЕНП поиска международно разследване за убийството на Немцов???Какво става тука бе? Аз ли не схващам под чия юрисдикция е това разследване? Че дайте да организираме международни разследвания на убийствата на Кенеди, Алиенде, Улоф Палме, Ана Линд и т.н.? Или международно разследване на нахлуването в Ирак, войната във Виетнам, нахлуването в Панама, в Либия, в Гранада, в Афганистан, на нападенията с дрони в Пакистан, ...? То мястото тук ще свърши още само в началото...
22
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Българския народ иска международно разследване на престъпленията на Ц.Ц , иначе тоя мафиот пак ще оттърве панделата
21
11
 
26
 
! Отговори
SS преди 9 години
а къде бяха 'защитниците на човешки права' от т.нар. ЕНП, когато наскоро в САЩ полицаи избиваха цветнокожи (спокойно си ги застрелваха като вредни насекоми)? ... А?
20
13
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И кой дава право на ЕНП да прави разследвания по цял свят,какви са тези - безгрешни богове ли са или олицетворение на честността и справедливостта, това са пълни демагози и алчна *** която желае да подчини цял свят както подчиниха и нас .
19
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Днес в САЩ, 6 души полицаи застреляха съборен на земята, невъоръжен бездомник...
18
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Днес в САЩ, 6 души полицаи застреляха съборен на земята, невъоражен бездомник...