Крим ще си има собствена авиокомпания

Така ще се улеснят връзките с руската територия
22 мар 2015 09:20,
170
Крим ще си има собствена авиокомпания
Снимка: Архив Reuters

Властите на Крим, който преди година се присъедини към Русия, обявиха, че имат намерение да създадат авиокомпания, която да улесни връзките с руската територия и да насърчи туризма, предаде Франс прес.

Проектът предвижда създаването на компания с флотилия от шест самолета и екип от 40 пилота. На първо време те ще обслужват 14 дестинации, а после 36 дестинации. Засега не се уточнява до къде ще лети новата компания.

Самолетите ще бъдат Суперджет 100, а печалбите от начинанието ще дойдат едва след три години по оценка на властите. Те смятат, че през 2016 г. с новата авиокомпания ще пътуват 490 000 души.

Същевременно американското сп. "Форбс" отбелязва, че на кримчани им се нрави да живеят в пределите на Русия, вместо в тези на Украйна, предаде ТАСС.

Изданието припомня две допитвания от юни 2014 г. и февруари 2015 г., в които съответно 83 процента и 82 процента от кримчани са доволни, че живеят сега в състава на Русия.

Независимо от желанието на САЩ и на ЕС да ги спасят, кримчани са доволни от настоящото положение, отбелязва изданието и допълва, че болшинството от кримчани смятат референдума за полуострова от миналата година за легитимен.

Миналата година на 16 март на референдум 97 процента от жителите на Крим и 95,6 процента от жителите на Севастопол гласуваха за присъединяване на полуострова към Руската федерация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още по темата: авиокомпанияРусияКрим
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
7
 
! Отговори
До до 77 преди 9 години
то и в България има истински според ООН икономически геноцид, ама на кого му пука?Етническите българи са намалели с о/о 4 000 0000 само за 25 г!Съотношението при новородените 1:2:4 българче:турче:***!Така че по-скоро трябва да се вълнуваш за нас, а не за тия дето ни харизаха на Запада!
55
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До шестдесет--а защо Сталин ги е изселил???Знаеш ли??? Защото са искали връщането на монголо-татарската империя--точно през време на войната,и са саботирали производствата на руснаците в тила.....А татарите и башкирите мразят руснаците,защото са като нашите турци--говорят така---Владели сме ви 200 години и пак ще ви владеем---става въпрос за татаро-монголското иго в руските земи.
54
0
 
5
 
! Отговори
до 70 преди 9 години
До ВасилевХа -ха! *** василев, а не искаш ли 200 милиарда? Или 500 милиарда? Гладна кокошка просо сънува :))))
53
2
 
11
 
! Отговори
до 80 преди 9 години
До Василев"Утре се навършват две години от смъртта на Борис Березовски" - той беше една завършена ***, генетичен *** и отвратителна грешка на природата! Василев, а ти не е лошо от време на време поне, да си пиеш хапчетата против идиотизъм!
52
1
 
11
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Това е единственото електронно издание, където коментарите не се цензурират и има достъп без да е необходима специална регистрация. Затова и тук позицията на народа става по явна. Забелязва се голяма разлика други е-издания. Може обаче да се забележи ясно, че позицията на мнозинството е про-руска и няма как да е иначе.
51
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ВасилевЗа Березовски даже пресата от Англия пише--"мошенник и предател на народа си--той не беше добре дошъл у нас"
50
4
 
10
 
! Отговори
**** преди 9 години
Престанете с този крим вече,че трябвало да се върне на украйна.Не украйна го е отвоювала от турците,а русия.Така че пренадлежи на руснаците.
49
1
 
9
 
! Отговори
до 77 преди 9 години
А в 2015 год. има истински геноцид над руското население в Украйна....разликата виждаш ли я???
48
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 73 Не, не говоря за Голодомора, а за 1920 г.
47
1
 
4
 
! Отговори
Кико преди 9 години
Българско народно опълчение Шипка - единствената и последна надежда за България! присъединете се.
46
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Шоп---Шопе,това от украински сайт ли го копна??? Ако говориш за Гладомора...в него са умрели не само украинци и татари,ами руснаци,беларусци,булбаши,западенци,башкири,тунгусци,айоли и т.н.Това обвинение е все едно да питаш ЗАЩО по време на Великата Депресия,освен американци са умирали също и ирланци,немци,китайци,*** и т.н.-----просто е глупаво......
45
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До една година Крим ща си има всичко,а ние в България ще си имаме само *** и европейски тарикати и бедни пенсионери.
44
10
 
0
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 9 години
До Анонимен66По добре така, отколкото пожизнено със Сърп и Чук в главата.
43
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Статията трябва да се казава не "Крим ще си има собствена авиокомпания" - ами Незаконно окупираната от Путин украинска територия Крим ще + каквато е новината. За в бъдеще да се използва този модел.Дежурният,Американското Посолство.
42
2
 
8
 
! Отговори
ЬЬЬББББЮюююююююю преди 9 години
АУууууууууу много загрижени има за правата на татарите в Крим!!???!!?? Вие "професори" незнаете вашите права в собствената ви Родина--и правят ви къдрави и плащате техните сметки---седнали за татарите да се вайкат......То затова Българите сме на исчезване--щото си знаят правта--баламурници.....
41
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе и да се пените и да се не пените - Крим е руски. Крим е руски! Понятно? Който не е съгласен може само да пие една студена водичка.
40
1
 
12
 
! Отговори
Витан. преди 9 години
До Mr.STARBUCKS--Здравей .......никой път нещеш да ми отговориш на един въпрос--Защо 8 години не си ходил в България??Срамуваш се че си Българин??? или просто неможеш--какви са причините????
39
13
 
6
 
! Отговори
Иванчо преди 9 години
Тук московските *** продължават с опорните точки за нацисти в Украйна. А забравят че най големия нацист в момента е батушка Путин и най-зверската СС организация в момента са руските /Путиновите сили за вътрешен ред.
38
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
сащ и ес се опитаха да съборят Русия,но се провалиха нещастниците..тук в Русия живота започва да се нормализира,но вече без европейски и американски стоки.Българските медии за това обаче не пишат ама на кой ли му пука тук в Русия.
37
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До циника Украйна е демократична държава и там анкетите се правят свободно. Крим е част от Фашистка ***, така че там се иска разрешение от властите. Във фашистките държави населението е собственост на правителството, та затова.