Путин и корейска певица - първи в класация на "Тайм"

Официалните резултати ще бъдат огласени на 13 април
Обновена: 11 апр 2015 12:12 | 11 апр 2015 12:08, Анисия Иванова
234
Путин и корейска певица - първи в класация на "Тайм"
Снимка: архив Reuters

Президентът на Русия Владимир Путин стана личност на годината в класацията, съставена от читателите на американското сп. "Тайм". Той разделя първото място с 6,9 процента от гласовете с южнокорейската певица Си Ел от групата 2NE1, получила същия брой гласове.

Гласуването се е състояло на официалния сайт на изданието и във всичките му акаунти в социалните мрежи. То е завършило в петък в 23.59 часа по времето на Източното крайбрежие на САЩ или в 6.59 часа днес по московско време, предаде ТАСС.

В първата тройка е попаднала още една представителка на шоубизнеса, известната американска певица Лейди Гага.
Папа Франциск е на десета позиция в Топ 100 с 1,5%. Президентът на САЩ Барак Обама и съпругата му Мишел са заели 11-о и съответно 12-о място с 1,5% и 1,4%.

Сред другите световни лидери, намерили място в класацията, са канцлерът на Германия Ангела Меркел с 0,9%, председателят на КНР Си Цзинпин и президентът на Сирия Башар Асад също с 0,9%. Лидерът на КНДР Ким Чен-ун е с 0,8 %. Далай Лама е на 7-о място с 1,7% от гласовете.

Резултатите от класацията са предварителни. Официалните ще  бъдат огласени на 13 април, след като сп. "Тайм" извърши окончателното преброяване на гласовете. Самата редакция на сп. "Тайм" ще огласи своята класация на 16 април.

Седмичникът "Тайм" излиза от 1923 г. Рейтингът Топ 100 на  най-влиятелните личности в света се публикува от 1999 г. Често мненията на читателите и на самото издание не съвпадат.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А *** *** какво изохка по този случай??????
10
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ОТНОВО е 1....БРАВО.Уникален политик и държавник.Завиждам им на руснаците.
9
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А къде е тропическата ***? Що е извън челната десетка, даже някаква корейска певица е по-известна от американския шебек АХАХАХАХ
8
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ше ти се подобри положението ,бе 5.....ха,ха,хааааааааааа.....ШЕ ТИ СЕ ПОДОБРИ С *** ,БЕ....Каото те фраснат това лято с една яка инфлация "по руски"....ще видиш как и тревата ще ти се види като "агнешка пържолка"!!!!Колко му е ....като те резнат с тока и цените на основните стоки за храна!Ти чакай *** да те нахрани ...ха,ха,хааааааааааа....
7
14
 
7
 
! Отговори
sofeto преди 9 години
TIME magazine..... 1938г. Агоф Хитлер мъж на годината, 1939г. Йозеф Сталин мъж на годината.... ха ха ха.... "Путин и корейска певица - първи в класация на "Тайм"
6
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ние пък геиовете не харесваме Путин , а си обичаме си Обамата с черния голям К.. Ваш прецедент Расим Плевнели
5
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е положението по цял свят хората,даже и в щатите подкрепят и одобряват Путин,като в негово лице те виждат надежда да се пребори човечеството срещу ционистката сатанинска зараза ,която чрез новия световен (ред) цели само едно разграбване на страните и поробване на хората,но вече светът се пробуди и затова хората харесват Путин ,срещу него са само поставените от ционистките кукловоди няколко управници- марионетки в ЕС и у нас,както и еврейските кашерчета и платените соросоидчета ,
4
3
 
22
 
! Отговори
Логично е..... преди 9 години
Просто хората се отвратиха тотално от алчната и арогантна политика на САЩ.САЩ толкова много са се дискредитирали,че трябва да минат много години,за да си върнат доверието на света.
3
5
 
23
 
! Отговори
zeus преди 9 години
Явно за Обама са гласували само нашите сорсоиди на хранилка към ЦРУ :)
2
6
 
25
 
! Отговори
мддаааа преди 9 години
Така ще е,като постоянно пишете лъжи за Русия.....така отвръщавате хората от тази евтина американска пропаганда,че хората рязко си сменят политическите възгледи и почват да симпатизират на Путин.
1
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Обама...Обама....все по надолу бе .....