Пощальон приземи хеликоптер при Капитолия

Актът му бил протест срещу корупцията, арестуван е
16 апр 2015 08:06, Анисия Иванова
6
Пощальон приземи хеликоптер при Капитолия
Снимка: архив Reuters

Полицията във Вашингтон арестува мъж, който се приземи с малък хеликоптер на поляна, близо до централата на Конгреса на САЩ във Вашингтон, съобщи Франс прес.

Арестуваният е 61-годишен пощальон от Флорида на име Дъг Хюс, който искал да достави писма на всички 535 членове на Конгреса, съобщи в. "Тампа Бей таймс", пред който пощальонът разкрил предварително плана си, в случай че загине.

Целта на Хюс е била да извърши акт на гражданско неподчинение, за да обърне внимание на конгресмените за корупцията, която предизвиква все по-слабата регулация на финансирането на предизборните кампании.

Екип сапьори и робот не откриха нищо опасно, когато претърсиха малката едноместна летателна машина, приземена в зоната на Капитолия, която е строго забранена за полети.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Капитолияпощальон
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Върто-ломей преди 9 години
Господинът приземил се с бръмбар на поляна,обърка адреса.Трябваше да даде призовките на мишките Ротшилд,квадратната глава Рокфелер и на сичкото Уолтстриит.Де го пращам-де пикира.Не му е работи GPS-а,не му се сърдя. Баба Атлаза си знае работата.
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бреей, ако малчуган им пусне книжно самолетче около капитолията, тия ще напишат, че са прихванали бомбаридовач!
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Интересното в новината е не че се е приземил - всички се приземяват я по-желание я непожелание - Важното е че хеликоптера е пощенски докато българските пощи маат *** боси по асфалта!
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Американските поюальони богати бре.