С тези машини ще се похвали Русия на парада

На Червения площад ще преминат 194 единици военна техника
Обновена: 5 май 2015 14:21 | 5 май 2015 12:00, Елка Василева
659

Снимка: Министерство на отбраната на Русия

Министерството на отбраната на Русия за първи път публикува фотографии на най-новия танк на платформа "Армата" без покрит купол.

Ведомството освен това пусна снимки не само на този танк, но и на бойната машина на пехотата "Армата", самоходната артилерийска установка "Коалиция-СВ", подвижния противотанков ракетен комплекс "Корнет-Д", бойната машина на пехотата "Курганец-25" и бронетранспортьора "Курганец.-25", пише NEWSru.com.

Още по темата

Тези машини ще участват във военния парад на Червения площад на 9 май.

Начело на механизираната колона ще бъдат исторически машини – танкът Т-34 и самоходната артилерийска установка СУ-100, се казва в съобщение на руското министерство на отбраната.

В парада ще участват над 16 500 военнослужещи, 194 единици военна техника, както и 143 хеликоптера и самолета.

"За първи път на Червения площад ще бъдат представени най-новите образци въоръжение на Въздушно-десантните войски БМД-4М и многоцелевият бронетранспортьор "Ракушка", както и подвижният ракетен комплекс на Ракетните войски със стратегическо предназначение "Ярс". В състава на механизираната колона ще преминат и перспективни образци на бронетехниката, създадени на платформи "Армата", "Курганец", "Бумеранг". Парадът ще завърши с прелитане на авиацията на Военновъздушните сили на Русия", се казва в прессъобщението.

Досега най-новата техника можеше да бъде видяна само със закрит купол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


659
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
403
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А с какво ще се похвали нашият ,,главнокомандуващ'',с жалката пародия на армия която даже не може и да марширува,с вертолетите които не могат да летят при лошо време или с двата изтребителя които скоро ще спрат да летят
402
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Броят на етническите руснаци, живеещи извън Руската федерация e приблизително между 20 и 30 милиона души.Най-голямата общност в чужбина се намира в САЩ, около 3 милиона души. Следващите най-големи руски общности извън бившия Съветски съюз се намират в Германия и в Израел.
401
6
 
6
 
! Отговори
Амжиков преди 8 години
бойната машина на пехотата "Курганец-25" за Путин ли е произведена?
400
8
 
6
 
! Отговори
коко преди 8 години
Жалко за този народ.Под свирката на Фюрера ,принудата за оцеляване нямат друг начин за оцеляване!
399
12
 
9
 
! Отговори
88 преди 8 години
Руските *** нищо не могат да измислят. Само копират от запад. Даже и името не е руско..ха..ха (Арма̀ (Armagh, на ирландски Ard Mhacha, буквени символи и звуков файл за произношението на английски се произнася най-близко до Армаа̀ ) град в южната част на Серевна Ирландия .Разположен е в графство Арма )
398
6
 
7
 
! Отговори
до 522 преди 8 години
Т34 е ЗАГУБИЛ срещу Тигър и Пантер, защото е падал в жертва 10 към 1.Проверявай си източниците, да не се излагаш друг път.
397
7
 
2
 
! Отговори
anon преди 8 години
хм... бе легендата за руското оръжие още ли е жива? добре, че е примитивна и проста че може да се произвежда в огромни количества, че иначе света щеше да има съвсем друг облик и българия щеше да е на 3 морета...
396
3
 
12
 
! Отговори
T34 преди 8 години
Гледайте филма "Сталинград" (1993г., Германия) на режисъора Джозеф Вилсмайер.После преценете и отсъдете. Факт е, е немските войници са взимали руското оръжие като по-надеждно, а Т34 е спечелил срещу Тигър и Панцер с простота, наклонена броня, дизелов агрегат и проста ходова част, оръдие и ...масово производство и численост.И който не е ходил в Сталинград (Волгоград) и не е видял следите и ужасите от войната (вкл. и Мамаев Кургам) нека да не коментира. ВСВ е била ужасна !
395
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
519-ти: По точно съотношение на убитите войници е 1 германец : 8.5 съветски. Няма съвсем точна статистика за руснаците и това са екстраполационни данни. Генералите на Сталин са хвърляли хората си на заколение, иначе НКВД ги е бастисвало самите тях.
394
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За пореден път руската военна техника даде фира
393
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лъжата в съветските/руските военни филми за ВСВ.Гледайки руските филми за последната световна война на всеки загинал червеноармеец падат покосени десет немеца. Обаче военните историци дават данни за обратното, на всеки загинал немски войник падат десет червеноармееца. Най-много немски войници загиват в сибирските концентрационни лагери в периода 1945 до 1953.
392
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази ве4ер НАТО ще спи спокойно Арматата се оказа поредното безаналогово гувно в руския арсенал Ако карат на нея следващите 40 години няма да има проблеми с този кашон
391
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонименaz neizkam da jiveq v amerika i mrazia anglichani i amerikanci .qvno i ti si rab kato tiah da qdesh i pluskash nagotovo.
390
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Боби я кажи кое е първото специализирано БМП в света
389
11
 
7
 
! Отговори
Петров преди 8 години
Защо не се похвали с някакви нови автомобили или други неща,които са за хората,ами се хвали с оръжия предназначени за унищожаването им?В кой век и кое време живеем!Срещу кого ще се бият?
388
2
 
5
 
! Отговори
до Боби преди 8 години
"Високия профил не може да го скриеш"Напротив, по-добре го криеш, зад неравностите на терена: показва се само купола понеже като е висок, оръдието може да се наклони много и компенсира наклона на танка зад хълма. Затова НАТОвските танкове са големи и високи - от опита на германците как се побеждава много по-многоброен противник.
387
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Боби има и 155 мм за Мауса а и 170мм за Проекта Лъв
386
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
какво и е лекото на бронята на щук дори първите са 50мм после с 80 а и има и допълнителен лист от още 25мм
385
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интересно много интересно,, защо ли всички хора по света искат да живеят в Англоговорящи те страни и предимно в САЩ ,,защо защо защо??? Може би защото имат 700 милиарда бюджет за военните Може би защото водят войни със справедливи клаузи Може би защото са много стара демокрация Или защото живеят и работят за да се противопоставят на Русия
384
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Боби яг пантера е с по ловон метър по нисък от Т34 дори пантерата е с по ниска с 4-5санта