Решаването на конфликта в Украйна ще успокои Балканите

Боян Чуков: Проблемитe пламват заради външна намеса!
12 май 2015 15:00,
16
Решаването на конфликта в Украйна ще успокои Балканите
Снимка: bgonair.bg

Напрегнатата ситуация на Балканския полуостров идва от конфликтите около Украйна и решаването им ще успокои положението на полуострова. Това коментира в сутрешния блок на телевизия България Он Ер анализаторът Боян Чуков.

По думите му в преговорите около Украйна играят важна роля много глобални фигури – Русия, САЩ и Европа. В Европейския съюз започват да доминират националните интереси на отделните страни-членки пред общите, което все повече затруднява стигането до компромисно решение за Украйна, допълни още експертът.

По думите му проблемитe на Балканите пламват заради външна намеса, която цели задоволяването на геополитически интереси. Tакива интереси има в Украйна и ако раковото образувание там се премахне, всичко на полуострова ще затихне.

Относно Гърция експертът коментира, че проблемите там може да се преодолеят единствено с прилагане на правилна политика и СИРИЗА не трябва да отстъпва от обещанията, които е направила пред гръцките граждани. Анализаторът заяви, че ако еврото се срине, ще се срине ЕС и стратегията на Германия.

Очакват се тежки и сериозни военните конфликти на Балканите и в Украйна, затова България трябва да има готовност за бърза и адекватна реакция, заключи Чуков.

Чуйте целия разговор с Боян Чуков във видеото на bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
2
 
! Отговори
? преди 8 години
Чуков, Вие искате "социализъм" в Гърция и връщане на тоталитарния соцрежим, и "вечна дружба с СССР"???
9
1
 
15
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
През 1998 г САЩ оповестиха вижданията си за Балканите така:Държавите и нациите там се делят на "перспективни"(Албания,Косово и Турция) , "неперспективни"(Сърбия,Македония и България) и неутрални(Румъния,Гърция).Толерират се перспективните,мачкат се неперспективните,а с другите според случая.Ама то американската политика си е такава навсякъде.Докато американците не спукат гумите,мир няма да има!
8
0
 
4
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
До Анонимендо 10 За балканския полуостров става дума,бе пич!
7
2
 
7
 
! Отговори
CIA преди 8 години
"Проблемитe пламват заради външна намеса!"ЦРУ саботира "Турски поток". За целта янките размразиха клетките създадени първоначално за плана "Зелен диамант"(план за ислямизация на Балканите, включващ и отцепване на българска територия). Дали ЦРУ не са решили да рестартират и "Зелен диамант" от който уж се бяха отказали?!
6
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Tакива интереси има в Украйна и ако раковото образувание там се премахне, всичко на полуострова ще затихне." Че откога Украйна е полуостров, не разбрах??
5
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"България трябва да има готовност за бърза и адекватна реакция"---------Избрахме си кухи перковци и сега от тях трябва да чакаме бърза и адекватна реакция. Спукана ни е работата. Не виждате ли каква ислямистка сянка е надвиснала над тн дъга от Турция до Албания.
4
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Уважавам Боян Чуков. Умни, истински, справедливи, независими и не поръчани анализи. Съжалявам, че не го познавам лично.
3
5
 
15
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 8 години
До АнархистДемек за да тръгнат нещата аглосанксонските финансови анархисти от еврейски произход трябва да си оттеглят политиците и пряката демокрация с референдуми да се наложи в целия свят !
2
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ТОДОР ХРИСТОВКои са тия ресурси които ги ядът на запад?Тук какво произвеждаме на кого за какво сме ценни?
1
4
 
20
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 8 години
ДОБРА ИДЕЯ, НО СИЛНО СЕ СЪМНЯВАМ ЧЕ И ТОГАВА светът ще се оправи защото СОЦИАЛНАТА НЕСПРАВЕДЛИВОСТ СЕ УВЕЛИЧАВА със всяка изминала година а РЕСУРСИТЕ ги ядат все едни и същи ЗАПАДНИ КОНСУМАТОРИ!ПРЕДСТАВИ СИ ГИ тези от ЗАПАДА ДА СА НА НАШИЯТ жизнен стандарт даже само една година-живота им ще се стъжни а ние сме свикнали!ЕТО ТОВА Е ЛОШОТО СПОРЕД МЕН.