Порошенко: Украйна е в истинска война с Русия!

Президентът не вижда военно разрешение на конфликта
Обновена: 20 май 2015 14:02 | 20 май 2015 12:50, Анисия Иванова
415
Порошенко: Украйна е в истинска война с Русия!
Снимка: Bulgaria On Air

Украйна е в истинска война с Русия, заяви украинският президент Петро Порошенко в инетрвю за Би Би Си.

Той предупреди, че украинците трябва да се подготвят и да не дават на руснаците дори шанс за провокация.

Във вторник генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг призова за край на руските учения в близост до украинската граница и настоя Москва да бъде по-прозрачна, когато става въпрос за военни дейности.

Порошенко заяви, че не вижда военно разрешение на конфликта в източната част на страната.

Вижте повече във видеото на Bulgaria On Air.

Гледайте още новини от "Свят" в bgonair.bg
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


415
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До боби 220А защо РФ отпусна 3 млрд $ в края на 2013г,защото бяха пак пред фалит и Путин им обеща 15 млрд$ когато не подписа Янукович с ЕС,но почна Майдана и укранците бяха взели 3-те млрд$ от братушките.
156
0
 
2
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До 219Панамския канал е собственост на Панама с Концесия за УПРАВЛЕНИЕ и Ползване на САЩ(или тяхна фирма)Дадох ти пример. Всички самолетоносачи прехвърлящи се към европейския театър на 2СВ са минали през панамския канал. Това става малко преди нахлуването във франция. След това пак през Панамския канал се връщат в Тихия океан за да довършат Япония. В средиземно море няма италиански флот. А в Атлантика има само немски подводници защото всички надводни кораби са унищожени(1945)
155
0
 
5
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До ГУРБЕТЧИЯ 217Гурбетчията пак се изказа.Умнико кой скапва украйна а?преди майдана Украйна беше икономическа колония на РФ. РФ им купуваше цялата стока и ги облажваше с евтин газ.После дойде майдана и САЩУКРАИНЦИТЕ спряха търговията с РФ. Тоест отрязаха си финансовия клон на който седяха.Украинците (нац батальони) започнаха да тероризират всички които не бяха съгласни с тяхСлед серия УБЙСТВА и ТЕРОР Крим се спаси и Донбас се опита да се спаси, но получи ГЕНОЦИД.КОЙ Е ВИНОВЕН Гурбети??
154
1
 
0
 
! Отговори
до боби 216 преди 9 години
Не си ли чул за седем амирикански флота,имат си бази и си стоят в своя район!та не разбрах,чия собственост е сега Панамския канал?
153
0
 
1
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До Анонимен 212Пример в Атлантическия флот имаш 6 тежки кораба и 10 тежки кораба в Тихоокеанския флот. В момента водите тежки преговори с Испания(примерно). Прехвърляне на 2 тежки кораба с ескорт от 6 крайцера и обслужващите ги разрушители и транспорти за да демонстрирате ФЛАГ по бреговете на Испания е почти 2 пъти по евтино и по-бързо с една седмица ако тези кораби трябваше на бърз ход за транспортите да обиколят Южна америка. А защо не Атлантически кораби - те демонстритрат флаг в персйския
152
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
САЩ да прекратят окупацията на прибалтийските държави, да изтеглят войските си незабавно и да престанат да провокират Русия на европейска територия! Да си я провокират в Далечния изток, като толкова обичат да правят провокации.....
151
0
 
8
 
! Отговори
Az преди 9 години
Вярно ли ? Ами що тогава пияницата Потрошенко не прати аскера в Крим , нали и там беше украинска земя , окупирана от руснаците ?
150
0
 
2
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До Анонимен 210Панамския е почван няколко пъти и няколкло пъти фалира предприятието. Най-накрая правиттелството на САЩ решава и взема проекта в ръцете си. Тогава няма Екология както се досещаш. Построява се и САЩ получава до седмица по-бързо прехвърляне на кораби от западното към източното крайбрежие. също така се пести гориво и ресурс на машините. Както за Военните така и за Търговските кораби. САЩ тогава получава първата концесия за 100 години
149
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Боби 211Боби излагаш се ,кой строи цял огромен канал,за да минават военни кораби,нещо бъркаш,в една война няма значение от къде минават военните кораби,те винаги са най бързи и имат бази на всякъде,важни са търговските кораби.Не може да разбереш,че и двата канала Суецкия и Панамския канали са частна инициатива,най вече на французите.Простено ти е ,вие ушанките имате изкривена представа и всичко е военна работа.За твое сведение Суецкия канал е строен по Времето когато Египет е бил Османски!
148
0
 
5
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До Анонимен 207Колега ЗАЩО са посстроени ПАНАМСКИЯ И СУЕЦКИЯ канали? Никой няма да строи СВЕТОВНО СТРАТЕГИЧЕСКО СЪОРЪЖЕНИЕ на Чужда територия. Суетския е построен от Великобритания за да не обикалят военните и кораби Цяла Африка за да стигнат в Далечния изток. Бонус са преминаващите търговски кораби.Панамския канал е построен от САЩ за да минават неговите военни кораби и да не обикалят Южна америка. Пак бонус са търговските кораби.
147
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Боби 201Панамския канал е в заварено/от преди век/ положение и е по къс,не пречи на екологията.Ти сериозно ли си вярваш,че в Никарагуа ще строят канал за да могат да минават китайски и руски военни кораби?Просто има ще голям търговски трафик ,който не може да поеме Панамския канал,виждаш какви огромни контейнеровози и танкери пътуват .
146
1
 
0
 
! Отговори
SS преди 9 години
До 205А тя клиниката "Свети Наум" е доста забутана. То там освен нея нищо друго няма та щом знаеш , че в другия четвъртък има прегледи значи и ти на прегледи си ходил там.
145
0
 
5
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До 205избери си в кой стадий ме слагаш та по-лесно да могат да ме диагностицират - идиотия, имбецилност или дебилност.Аз лично теб те слагам в първа категория - имаш някакви поражения по мозъка но все още се оправяш - Идиотия.
144
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Боби 201Сега за военните кораби ли се хвана,нали китайските и руските търговски кораби си минават нормално!Ти понеже се имаш за военен експерт,ми отговори,как си представяш от там във военно време да минават военни кораби!Това да им е проблема на панамците,че не могат да пускат военни кораби!По принцип ,ако има някакъв военен конфликт в този регион и е нужно някой от далече да бъде там ,това ще са подводници,които няма защо да минават от там,ще дойдат от Тихия или Атлантическия Океан!
143
0
 
1
 
! Отговори
SS преди 9 години
Добавка къ 198:Функциите на палачите ще бъде да "екзекутират осъдените на смърт", пише в офертата на сайта на Министерството на обществените услуги. Освен това те ще извършват "ампутации" на осъдените за кражби.А сега там нямат ли нужда от някое НПО като "четири лапи" дето да защитава правата на хората както тук се защитават кучетата , обаче да сте чули да им е направена забележка?И по повот авторитарните режими (Ирак, Сирия, Либия) някой да знае през колко години са изборите за шейх?
142
2
 
0
 
! Отговори
До Боби преди 9 години
Идната сряда на "4ти км." има безплатни прегледи!Възползувай се, защото ол...френията ти е в прогресивен стадий.
141
2
 
16
 
! Отговори
до 197 преди 9 години
Знаете ли,защо хората се възхищават на Путин.Не,защото много го обичат или милеят за него,а защото той е единственият държавник който не се дупи на никой.Няма америка,няма европа.На хората им е дошло до гуша ,вечно нашите политици да си дават задните части под наем.Поне да имахме изгода от това.И не е само Путин ,и на Орбан се възхищават по същата причина.Който и да беше,от която и нация да е ,ще получи възхищение.
140
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 202Те руснаците имат в повечко от тези, та белкем стигнат за всички псевдо украинци, ама лошото е че няма да достигнат до онези дето ръчкат работата и изпращат братовчеди да се избиват за да си пстигнат собствените цели.
139
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На снимката: 110 мм. хуманитарна помощ от бащицата Путин!
138
2
 
10
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До Анонимен 194Отговори ми на следния въпрос: Може ли Китайски Военен кораб или Руски военен кораб да премине през Панамския канал???През Суетския собственост на Египет може. През Панамския канал преминават само Американски бойни кораби.Точно заради това в момента в НИКАРАГУА Китай и Русия започнаха да строят АЛТЕРНАТИВЕН канал. Вече беше направн опит този канал да бъде спрян по ЕКОЛОГИЧЕСКИ причини. Е що Панамския не го затворят по същите причини. Автор НПО в Никарагуа спонсорирана от САЩ.