Простреляха гей активист в Сан Франциско

Бой и стрелба на демонстрация в града
28 юни 2015 12:08, Александър Попов
58
Простреляха гей активист в Сан Франциско
Снимка: Reuters

Един човек е бил ранен при сбиване и избухнала стрелба в Сан Франциско по време на демонстрация на активисти в подкрепа на решението на американския Върховния съд да узакони еднополовите бракове, съобщи ТАСС, позовавайки се на телевизия Си Ен Ен.

Инцидентът станал, когато при множеството възторжени поддръжници на гейбраковете дошли противници на узаконяването им. Взаимните обиди прераснали в бой, при което един човек извадил пистолет и започнал да стреля.
Ранен бил 64-годишен поддръжник на съдебното решение, който е откаран в болница.

Полицията е задържала двама души. Редът в града е възстановен, пише БТА.

Върховният съд на САЩ огласи онзи ден решение, което узаконява еднополовите бракове в цялата страна. Засега в някои щати забраната за подобни брачни съюзи остава и не се признават хомосексуалните бракове, сключени в други щати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До DreamTheaterХомосексуалността се среща в над 1,500 видове животни. Житотът ти е пълен с противоестественни неща: компютъра, телевизора, хладилника ти, но не виждам да се оплакваш. Премести се в някоя джунгла или гора щом искаш да си заобиколен от естествени неща.
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ШопШопе,ела да ти го надена тогава веднъж и да почваш
25
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименВсъщност това вече в Китай е незаконно, съмнявам се и в Русия вече това да е легално.
24
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това са търтей не нужни на човечеството и земята! Смисълът на живота е репродукция!
23
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Ако хомосекуализмът е "болестно състояние"-да се лекуват.Не съм чувал обаче да са дали на някой хомосеуалист да са дали болничен лист за това ,че е такъв.?!!!"Следи Руската Федерация, селянино. Обявено е за психическо разстройство и се назначава до 4 години лечение в психиатрична клиника. В Китай е обявено за заболяване и го лекуват по нов метод - чрез пускане на ток директно в тъпата чутура на болния - след 3-4 седмици човека се оправял(така твърдят, знам ли...).
22
15
 
8
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
Легализирането на гей браковете е начин за борба с пренаселването на планетата, така че аз съм ЗА. Не е нужно някой, който не иска, да го караме насила да създава деца. Това е толкова просто и логично, че само един задръстен дивак не може да го схване.
21
2
 
14
 
! Отговори
GENERAL GADORIAN преди 8 години
САМИЯТ ФАКТ ЧЕ СЕ ДЕЛИМ И СЕ РЕВЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ, ПОКАЗВА ЧЕ НЕЩО НЕ Е НАРЕД В ЧОВЕШКОТО ОБЩЕСТВО. МИ ТО КАКВО ДА МУ Е НАРЕД. ТУКА ГЕЙ ПАРАДИ, А В БЛИЗКИЯ ИЗТОК КОЛЯТ ГЕЙОВЕ, И ИНАКОМИСЛЕЩИ.
20
4
 
4
 
! Отговори
Paysan преди 8 години
Ами, може би само вие гражданите от шопските села имате време да мерите улиците.
19
24
 
5
 
! Отговори
citizen преди 8 години
Колко много "нормални" във веСника, пък на анти-гей митинга преброих 50-на човека.Опа, забравих, че повечето сте безработни ***.
18
5
 
47
 
! Отговори
DreamTheater преди 8 години
Не мога да разбера защо трябва да съм "толерантен" към нещо което е противоетествено.Господ е създал мъжът и жената.Мъжът трябва да бъде мъж,а жената-жена.Ако хомосекуализмът е "болестно състояние"-да се лекуват.Не съм чувал обаче да са дали на някой хомосеуалист да са дали болничен лист за това ,че е такъв.?!!!
17
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един-един, пак е нещо.
16
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво стана бе? Демокрация? Права на геевете?
15
4
 
37
 
! Отговори
x преди 8 години
Аз искам да се оженя за козленцето на село, но държавата не ми позволява. Хора, онеправдан съм. Ще правя София пръч(ц). Има ли желаещи да се включат?Пууу докато мине цялата тази бюрокрация, тати закла козлето, сега ще му се насладя ама по друг начин :)
14
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Йес!
13
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо п..е..д,,ерас е обидно а гей възвишено
12
7
 
3
 
! Отговори
SIEG HEIL преди 8 години
WIR KOMMEN GLEICH ZURUECK!!! WIR WERFEN GERNE DIE JUDISCHE HEFE IM MUEL NOCHMALS !!!
11
25
 
4
 
! Отговори
иво преди 8 години
до всички, които си мислят, че гейпрпайдът е американски приом за налагане на тяхната култура в други точки на света: вижате, че ограничени хора има навсякъде!
10
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До CC.........Пич,на тия им трябва чичко Сталин...Затова не се чудете,че Сталин е все повече харесван в днешното извратено време.........
9
2
 
26
 
! Отговори
Браво преди 8 години
Още трябва!
8
1
 
18
 
! Отговори
защо преди 8 години
До 4 В обществото има и хора, харесващи секс с млади хора / да педофили/. За радост са малцинство. И какво казва демокрацията според теб? "Правата на малцинствата трябва също да се зачитат и хомофобията да се инкриминира и да се лежи в затвора" Така ли???