20 души убити от мъже с качулки в Сао Пауло

Нападателите застреляли от упор жертвите си в бар
Обновена: 14 авг 2015 20:13 | 14 авг 2015 20:02,
6
20 души убити от мъже с качулки в Сао Пауло
Снимка: Архив Reuters

Най-малко 20 души бяха убити при серия от нападения с огнестрелно оръжие, извършени от няколко мъже с качулки в два квартала на бразилския мегаполис Сао Пауло, предаде Франс прес, като се позова на бразилски медии.

Според някои информации убитите са 23.

Нападенията са били извършени вчера вечерта и са започнали в бар в квартала Осаско, а после са продължили в съседния квартал Баруери. За два часа и половина нападателите застреляли хора на 10 места в Осаско и на 2 места в Баруери.

Според силите за сигурност подобни атаки в Сао Пауло били необичайни. Анализират се кадри от охранителни камери, за да се открият нападателите.

На една от охранителните камери се виждало как те влезли в бар, принудили клиентите да вдигнат ръце, а после ги застреляли от упор. Най-малко 10 души били убити при това нападение.

Очевидци разказват, че в два от случаите въоръжените мъже разпитвали хората, които държали на прицел, дали имат криминално минало и ако получели положителен отговор, ги застрелвали, допълва Асошиейтед прес.

Една от хипотезите за нападенията е, че става дума за полицаи, които отмъщават за убийство на свой колега, предаде ДПА, позовавайки се на бразилския вестник "Фоля де Сао Пауло".

Миналата година полицай бе убит при опит да предотврати обир на бензиностанция в град Осаско, на 24 километра от Сао Пауло.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: стрелбаУБИТИСао Пауло
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Tih velikan 681 преди 8 години
Vranya Novi pazar Tihina neshto zalyazoha...
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
маските на Зоро:)
2
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
OCAKVAME TAKIVA V STOLIPINOVO,FILIPOVZI,TRAKIA I MNOGO DRUGIMESTA.
1
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Edna novina sas razlichni zaglaviq zql den