Expert.ru: 300 000 руснаци имат недвижимости в България

Страната ни е определена като главната "вила в чужбина"
21 авг 2015 12:20, Елка Василева
52
Expert.ru: 300 000 руснаци имат недвижимости в България
Снимка: архив, Булфото

България остава неизменен лидер в рейтинга на популярните в Русия страни за закупуване на недвижими имоти, пише руското издание Expert.ru.

Над 300 000 руснаци вече имат къщи и апартаменти в главната "вила в чужбина", посочва изданието.

България е привлекателна за закупуване на недвижим имот главно заради невисоката цена на квадратния метър, заради приятния климат, посочва изданието.

В същото време обаче то пише, че да се инвестира в жилище в България не е особено изгодно, а при това според Expert.ru получаването на българско гражданство не е възможно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До BGЩе споделиш ли каква държава и що за цивилизация сме имали и къде са следите от тази цивилизация? Обиколил съм половината свят и никъде не съм видял паметник или експонат от бълтарска цивилизация! Шумерска, египетска, еврейска, гръцка, римска... ама българска - никс! Ни архитектура, ни писменост, ни наука, ни култура... Ако ще ми цикаш за азбуката, която двама гърци са написали за моравските славяни и на това му викаш цивилизация - да, цивилизовали са ни гърците и нас, и руснаците.
27
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
***, няма дума недвижимости в българския език. Превежда се "недвижими имоти"
26
4
 
6
 
! Отговори
До 40 преди 8 години
С поред теб по добре ли е да идват сирийци, афганистанци и разни танганайци да ги храним и поим квартири да им търсим с пари от твоя и моя джоб. С руснака можеш да се разбереш и да си пиеш ракията.
25
5
 
6
 
! Отговори
До Рускинята преди 8 години
Влез в първия порносайт и виж какви са масово актрисите. Яко гаргари и всякакви експерименти с рускини.
24
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 40и какво ти пречат ? май само гейове и комплексирани женуря ги е страх...хахахаха
23
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вън , вън на руснаците от България !!!Не желая и тук да дойдат "залените човечета" както в Крим.
22
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АМИ ТЕ КУПУВАТ НАВСЯКЪДЕ. 300 000 ТУК Е НИЩО. МНОГО СА В ИСПАНИЯ. ТАЙВАН. МАЛДИВИТЕ И Т.Н. КАКВО СЕ ВЪЛНУВАТЕ ТОЛКОВА... ТОГАВА ПЛЮЙТЕ ПО ТЕЗИ КОИТО ГИ ПРОДАВАТ .А НЕ ПО ТЕЗИ КОИТО ГИ КУПУВАТ...ДА НЕ МИСЛИТЕ ЧЕ БЕЖАНЦИТЕ ЩЕ НИ ГИ КУПУВАТ?
21
0
 
7
 
! Отговори
6 преди 8 години
сега ще се чудят на кой да ги продават
20
4
 
8
 
! Отговори
BG преди 8 години
Между другото сега като прочетох коментарите с учудване разбрах че руснаците имали чувство на превъзходство спрямо българите ?!?!Превъзходство - защо ?! На каква основа ?!??! Че тяхната собствена държава и името което носят е на викинги които са ги поробили (същото което се опитват да припишат и на нас), че докато те са се гушели в колибите, ние сме имали държави и цивилизация, че техния език е всъщност българска модификация, че при тях никога не е имало демокрация а само диктатура..
19
3
 
9
 
! Отговори
BG преди 8 години
Ха, ха, ха - руснаците масово купували къщи в България ?!? Що така бе ?! Нали сме ЕС и Натовска държава, че имаме и US военни на наша територия ?!?Нали щели да ни бойкотират и нямало да стъпят повече у нас та да вземем да фалираме ! Нали продажните русофили само с това ни плашат!Сега пак ли да повтарям че през 1878 г никой не е идвал да "освобождава братята си славяни" - идва ли да ни вземат земята, да ни завладеят! Тая държава за тях е рай, не като руската пустош ! Самите те си го признават
18
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да изпукат дано! Да им приседне ЕС! ***!
17
5
 
7
 
! Отговори
Смерть России преди 8 години
До до АлексФалшиви западни стоки казваш?А сьiр с 50% парафин какво е бе куха русофилистична главо?
16
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонименбългарската завист няма край ако не са руснаците кой ще ти купува калпавите апартаменти руснаците всички знаят че не е изгодно да се влагат пари в България
15
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това ще бъдат първите бежанци от путиновия рай. Както приехме навремето белогеардейците бягащи от болшевишкия рай, така ще приемем и тях. Добре, че са били далновидни да си купят жилища.
14
1
 
4
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 8 години
До СТРАНДЖАТАИмат имоти, но нямат гражданство... - и няма как да го придобият...ПОЛЕЗНИТЕ ***.И В ПАРЛАМЕНТА ЩЕ СЕ ПОГРИЖАТ ДА НЯМА ПРЕЧКИ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ГРАЖДАНСТВО !
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До рускиняНе се засягай де. Той няма пред вид българските рускини. А онова в Дортмунд, като им обърнеш джуката разбираш какви са.
12
4
 
15
 
! Отговори
патриот преди 8 години
по-добре руснаци да се заселват че са бели и християни, отколкото миризливите араби и ***, които ще започнат да ни превземат като получат статут 'бежанец'.
11
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре че руснаците имат яко кинти и купуват като невиждали. Бая хора в момента папкат благодарения от руските инвестиции в жилища.
10
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Руска бледка-21
9
5
 
9
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 8 години
РУСНАЦИТЕ ВИНАГИ СА СМЯТАЛИ ,ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ТЯХНА СОБСТВЕНОСТ ! ТЕЗИ 300 000 НЕ КУПУВАТ СЛУЧАЙНО ИМОТИ В БЪЛГАРИЯ ,ТЕ СА НАСЪРЧАВАНИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА РУСИЯ ДА КУПУВАТ ИМОТИ В БЪЛГАРИЯ И ДА СЕ СЪЗДАДЕ ГОЛЯМА РУСКА ЕТН. ГРУПА В БЪЛГАРИЯ ,КОЯТО ЩЕ ИМА ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО ,РУСКО И БЪЛГАРСКО ! ТОВА КОЕТО ДНЕС СЕ СЛУЧВА В УКРАЙНА ЩЕ СЕ СЛУЧИ И В БЪЛГАРИЯ ДО 10 Г. ,РАБЗИРА СЕ БЕЗ КРЪВОПРОЛИТИЯ ПОНЕЖЕ ПОЛЕЗНИТЕ ***.И. ОТ СТОЛЕТИЕ ПРОМИВАТ МОЗЪЦИ И СЕ МЪЧАТ ДА НАСТРОЯТ БЪЛГАРИТЕ ПРОРУСКИ !