Москва: Ще запомним и ще намерим адекватен отговор

Пътят на конфронтация ще е във вреда на българите
Обновена: 8 сеп 2015 20:48 | 8 сеп 2015 18:30, Анисия Иванова
703
Москва: Ще запомним и ще намерим адекватен отговор
Снимка: архив Reuters

Русия ще намери адекватен отговор на решението на България да не даде въздушен коридор за прелитане на руски самолети с хуманитарен товар за Сирия. Това заяви пред ТАСС днес заместник-председателят на руската Дума Николай Левичев, член на парламентарната комисия по външните работи. 

"Ние ще запомним този неприятелски ход и ще му намерим адекватен отговор", отбеляза той. Според него "ръководството на България със своето решение - от каквото и да е продиктувано то - се присъединява към лагера на противниците на действащата система на международните отношения".

Още по темата

Левичев вижда парадокс във факта, че "страните, на които са наложени санкции, днес се оказват единствените пазители на принципите на хуманността".

"Дамаск противостои на радикалите от "Ислямска държава", Москва му изпраща помощ, Техеран е готов да предостави въздушен коридор за целта. А Западът само слага прътове в колелата. Ето, и правителството на България, получавайки команда от Вашингтон, козирува", продължава той.

Депутатът добави, че "за руските самолети вече са намерени други полетни маршрути, но пътят на конфронтация с Русия, по който тръгна официална София, няма да донесе никаква полза на българския народ".

Левичев се върна и назад в историята: "През XIX век именно Русия освободи балканските народи от владичеството на Османската империя и помогна за създаването на българската държавност. Явно е, че правителството на България има къса памет. Затова пък у руснаците тя е добра", заключава заместник-председателят на Думата.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


703
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
359
2
 
18
 
! Отговори
25г. преди 8 години
''Ето, и правителството на България, получавайки команда от Вашингтон, козирува", американофилчетата на седмото небе, много обичат американски бомби над България.
358
5
 
14
 
! Отговори
до 480 преди 8 години
Жалък "нежен" евроатлантик. По колко бежанци на вечер ви "интегрират"?
357
6
 
15
 
! Отговори
Minuva42 преди 8 години
Тези другари убиха руснаците, които освободиха България. Нека не си приписват чужди заслуги.Тези другари разделиха България и я унизиха след войните.
356
11
 
5
 
! Отговори
Ето какво преди 8 години
До bolbov"Онзи" поет е Вазов! Ето какво е казал, когато вече е разбрал какви са истинските цели на руснаците спрямо България! Чети и разсъждавай, ако можеш!populiarnaistoria.blogspot.bg/2014/03/blog-post_7.html
355
16
 
7
 
! Отговори
Чичо Гугъл преди 8 години
На вниманието на ушанките! Значи всеки нормален човек, като отвори картата на света в гугъл, може да види къде се намира Сирия, къде Русия, и къде България! Недоумявам какво ще правят самолетите им над България, след като прекия път е през Турция! Защо не помолихте Турция за коридор, и да "запомните" техния отговор? Целта е да всявате разделение на русофили и русофоби в България! Манипулатори! Що не прелетите през Япония за Сирия, по напряко е?!
354
5
 
17
 
! Отговори
bolbov преди 8 години
Тук прелива от антируска злъч.Какво ли ще каже онзи поет написал:"Грабвайте телата някой се изкряска....Този някой е бил българин до него е стоял руски /не англ.френски амер./РУСКИ СОЛДАТ срещу тях ордите диви!!!Прочете моля тези стихове те ще ви покажат пътя,ако сте го сгрешили!
353
4
 
18
 
! Отговори
БИСМАРК преди 8 години
Винаги с ГЕРМАНИЯ-никога против РУСИЯ!Питам къде са тук краварите от САЩ?
352
1
 
14
 
! Отговори
КК преди 8 години
До Анонимен 459А Украйна колко поляци изби?
351
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Катинската гора избиха цвета на полската интелигенция - 40 000 човека!Това са руснаците - злобни убийци!
350
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо след разпада на социалистическия блок никой от бившите соц републики не желае да си има работа с Русия?!Защо никой не понася Русия?Защото са крадци и убийци!На какво се обиждат сега?
349
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Давид препъна Голиат, ето това се случи :)Русия нарочно ни провокира с тези самолети. Руснацитя са гадняри.
348
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На българска земя има окол 500 паметника увековачаващи паметта на освободителите на България. И нито един от тях не е разрушен или обруган. И трябва да си зомбиран русофил, за да се съгласил, че България вечно трябва да благодари на кремълските управници, независимо от това, че са фашизирани *** и убийци.
347
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Затова ни мразят и сърбите и руснаците. Но за сметка на това много ни обичат американците и западняците. Идват у нас на почивка на тълпи, правят изгодни инвестиции, пращат ни кораби с царевица за пуканки и обещават да ни продадат старите си самолети.
346
3
 
13
 
! Отговори
николаев преди 8 години
Скоро ще получите ответен отговор. На решенията които вземате. Корекция в цената на газа , може даже и от америка да внасяте замразен друго плодове зеленчуци вино също забрана има и още много механизми да се почуствате по големи католици и от папата
345
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименСтига с това освобождение , руските гимназии ги няма вече, кой *** би нарекъл руско турскатавойна освобождение СЛЕД 5 ВЕКА освобождение ? Освобождение СЛЕД 5 ВЕКА ? Ако е било освобождение какво са чакали пет стотин години ? Истината е че е било една от многото рускотурски войни която руснаците печелят и на война като на война загубилият войната се задължава да върне заграбените територии с цел отслабване на противника, бих повярвал че е освобождение ако беше 4,99 века по рано
344
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От 6.09.1885 г. азиатските сатрапи са размахвали пръст и заплашвали България. Обвинявали са ни в черна неблагодарност, предателство и хиляди други грехове. И то само защото не сме се държали като предани слуги, не сме им целували задниците и не сме изпълнявали безропотно прищевките им. А тяхната пета колона са правели преврати, организирали са бунтове, правели са атентати, убивали са политици. За да може да предаде България на господарите си. Та и днес всичко се повтаря.
343
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До TonyglВъпроса е друг, прав си но е по голям проблема, аз не искам територията на България да се използва да се храни един доживотен директор който е виновен за 200 хиляди избити сирийци за да остане да власт че да може Русия да има военна база в Сирия, също така не искам България да се нарежда сред новите братя на Русия, а именно Сирия, Иран, Северна Корея, също така бежанците са само сирийци и по заповед на Асад и *** отиват директно да правят проблем в ЕС, един сириец не е в Русия
342
8
 
6
 
! Отговори
Tonygl преди 8 години
Ха. Първо пътят за Сирия от Русия не минава през БГ. Това поражда логичния въпрос защо искат да минат от тук и защо отказа толкова ги подразни ? Моето мнение е, че са искали да поразгледат какво се случвана наша територия с военната техника ама не нъцки и сега яд, че не слушкаме като едно време. Това колко сме им били длъжни не върви. Докога ше сме длъжни ? Всико пито платено с 45 та и повече години окупация. И това само всичкото че не сме разрешили да мине самолет от там дето не му е пътя.
341
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И ако обичате другари пишете на . Български тук това е обиколния език ,не руски или английски
340
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
45 дълги години бяхме колония на кремъл. Това помниш ли го бе другарю . Нито една друга източноевропеиска държава не беше толко обсебена от вас . Какво още искате от нашия народ бе