Активистки с голи гърди се врязаха сред имами

FEMEN-ки нарушиха ислямска конференция
Обновена: 15 сеп 2015 15:35 | 15 сеп 2015 15:29,
114
Активистки с голи гърди се врязаха сред имами
Снимка: кадър Youtube

Две активистки на FEMEN смутиха двама имами по време на конференция, посветена на ролята на жените в исляма, провела се във Франция, съобщи британският вестник Telegraph.

Видео на инцидента показва как една от двете активистки е ритана от мъж, докато други я изнасят от сцената. 

Движението FEMEN е известно с това, че активистките му протестират по голи гърди с надписи по тялото си.

Двете жени са се втурнали към сцената, докато двамата имами са се обръщали към останалите участници. Те са се разхвърляли в движение и набързо взимат думата.

Засега имената им остават неисзвестни, смята се, че едната е 25-годишна, а другата е на 31. А посланията, които са "носели" на гърдите си са: "Аз съм собственият си пророк" и "Никой не може да ме подчини".

Кадрите показват група мъже, които се втурват към сцената, за да свалят активистките. На кадрите после се вижда как мъж в бяла тениска рита едната жена, докато тя е на земята.

Инна Шевченко, говорител на FEMEN, сподели в Twitter как имамите са проповядвали, че мъжете не бива да бият съпругите си.

Преди своеобразният протест на жените, петиция срещу конференцията събира близо 6 000 подписа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Извратените Богу хулства на психопатките ФЕМЕН са главно в християнски църкви,а най-простата прослойка на обществото има нужда само да види голи гърди за да продаде и майка си.Те са също трамлин за НЕЦЕНЗУРИРАНИ АНТИМЮСУЛМАНСКИ ИЗЯВЛЕНИЯ,КОИТО НИКОГА НЕ СЕ ПОЗВОЛЯВАТ ЗА ЕВРЕЙСТВОТО.
42
3
 
13
 
! Отговори
do 8 преди 8 години
Че тя Франция отдавна е мюсюлманска държава. Не знам дали си бил във Франция, но аз там французи не видях. Може би са се изпокрили по селата, че да не се занимават с дивотии по градовете. Както всъщност започнаха и немците да правят.
41
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Следващия път да се вреже танк.
40
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КОЙ СТОИ ЗАД ФЕМЕН-ИЗВРАТЕНАТА АНТИ ХРИСТИЯНСКА ОРГАНИЗАЦИЯ?
39
7
 
13
 
! Отговори
Пешко преди 8 години
Искам да напомня, че допреди 80-ина години по същия начин към жените са се отнасяли и немюсюлманите. Тия от Фемен ще останат в историята и ще нарекат награда на тяхно име
38
3
 
16
 
! Отговори
Aналитично преди 8 години
До Анонимен"Феменките трябваше да бъдат убити , а *** с изкривени от ЦРУ мозъци ги защитават"Единственият, който трябва да бъде убит си ти и всички *** като теб. Това е изключително смела постъпка от страна на FEMEN. Поздравления!
37
4
 
7
 
! Отговори
Aeon преди 8 години
Голяма грешка са допуснали мометата. Извън кадър вероятно са ги пребили и изнасилили.
36
1
 
27
 
! Отговори
до 25 преди 8 години
Напротив, ще останат и ушите им ще плющят. Арабите са толкова двулични, че няма нанакъде. Имах много състуденти араби в Германия и от всичките нации и хора от различни региони, те бяха най-големите лъжци, мързеливци, дребни тарикати и изобщо гнусни типове от всички. Обесняват ми за религията си и вечерта пият като *** в клуба и се натискат жените. И после ти казват, че имали морал и принципи и ... абе глупости.
35
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Исляма в момента е религията, която ползва картата на расизма. Защото е расизъм да нямали джамии в Европейските страни, в които се преселват всякакъв род крадци и скапаняци, но не е расизъм да няма нито една църква в Ислямските държави и да не може да живееш по твойтеси обичай в ислямска държава. Там ако видят жена с къса рокля ще я пребият на улицата, ама искат да имат право да ходят, като тюлени в европа нали? Време е тая религия и хората изповядващи я да усетят какво е расизъм и натиск.
34
11
 
4
 
! Отговори
, преди 8 години
ФЕМЕН са преди всичко антихристиянска платена сбирщина от психопатки ,които имат толкова долно и безсрамно поведение на обществени места,че нищо чудно да са обработвани не само психически но и чрез наркотици,който одобрява поведението им е антихрист и човек без мисловен процес плюс редовната хасбара.
33
0
 
3
 
! Отговори
Карачи преди 8 години
Исляма е женска религия. Тези имами са си подписали смъртната присъда. Ще има новини.
32
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Надявам се френската прокоратура да се самосезира и да наложи някакво реално наказание на ритачите.Ислямски ***!
31
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Феменките трябваше да бъдат убити , а *** с изкривени от ЦРУ мозъци ги защитават
30
4
 
3
 
! Отговори
, преди 8 години
Още по-безсрамна е пропагандата на контролираната медия срещу мюсулманския свят,срещу когото т.нар.запад организира платени терористи за сваляне на правителствата им за Велик"Израел",когато почнат да падат главите под ноахайдистките закони тогава май ще разберат по-бавните скритата конспирация .
29
1
 
15
 
! Отговори
do 43 преди 8 години
Фанатичен мюсюлманин! Или дори умерен. Просто религията им е извратена.
28
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тея *** ислямски как започнаха да ритат момичето, след като го събориха.НЯМАТ МЯСТО В ЕВРОПА!
27
2
 
11
 
! Отговори
Иво преди 8 години
В крайна сметка трябва да се отбележе, че пичовете от охраната успяха да го спасят. Само ми се иска да не бяха голи жени а "няколко КАМАЗ-а се врязаха сред имами" муахахахах. Отдавна съм обявил война на религията под каквато и да е форма.... и само могът да ме радват такива неща. Адът и раят са това което сами си измислим. Нищо повече или по малко. Нужда от това да бъдем оправлявани защото от малки ни учат някои да ни казва какво да правим. Роби под една или друга форма!
26
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Истинските изверги тук са кукловодите пратили тези психопатки да вършат срамните си дела.Междуврочем каква би била реакцията в медиите,ако бяха влезли в синангога,или те се омешват само с християни и мюсулмани...Тук не трябва ритане но пращането на тези безсрамни пионки на подсъдимата скамейка.
25
4
 
35
 
! Отговори
някой преди 8 години
Какъв изверг трябва да си, за да риташ паднала жена...
24
1
 
23
 
! Отговори
Али Баба преди 8 години
Всички *** на Марс. Да вземат по едно летящо магаре с женски лице като "пророка" им мохамед и да отлитат.