Бурките ще ни лишат от красотата на жените!

Чешкият президент с критично изявление за мигрантите
17 окт 2015 18:25,
66
Бурките ще ни лишат от красотата на жените!
Снимка: БТА

Чешкият президент Милош Земан направи поредно критично изявление по адрес на мигрантите, които идват в Европа от Близкия изток и Африка, по-конкретно към онези, които изповядват исляма.

Носенето на бурки "ще ни лиши от красотата на жените, тъй като те ще бъдат забулени от главата до петите", каза Земан по време на разговор с работници в кланица в Лехотице, Източна Чехия, предаде Франс прес, цитиран от БТА.

В същото време той отбеляза, че за някои жени това, че ще бъдат скрити, "би било предимство, но те са малко".

Мигрантите мюсюлмани ще спазват ислямското право, шериата, а не чешкото законодателство, заяви Земан. Той посочи, че "неверните жени ще бъдат убивани с камъни, а ръцете на крадците ще бъдат отрязвани".

Чешкият президент призова за затягане на миграционната политика на Европейския съюз.

През август Земан прикани мигрантите да спазват законите на Чехия, която в момента е предимно транзитна страна към Западна Европа, припомня АФП.

"Никой не ви е канил тук. И тъй като сте вече тук, трябва да спазвате нашите правила, така както ние спазваме правилата, когато идваме във вашата страна. Ако това не ви харесва, си тръгвайте", каза чешкият президент в интервю за местен вестник.

Вчера чешката полиция съобщи, че е прехванала през първите 9 месеца на годината 7201 мигранти - над два пъти повече в сравнение със същия период миналата година. 1115 души са поискали убежище в Чехия от началото на годината.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
13
 
4
 
! Отговори
antiES преди 8 години
do21който е безгрешен,пръв да хвърли камък
12
2
 
40
 
! Отговори
75 преди 8 години
Бурките са лоши не само за жените ами и за мъжете.Защото там не си избираш жена,ами родителите се договарят. И я виждаш за пръв път в първата брачна нощ. И като ти докарат някой крокодил,мърдане няма. Така,че и на мъжете не им е лесно.И те нямат думата.
11
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонименневерните жени ще бъдат убивани с камъни, а ръцете на крадците ще бъдат отрязвани"Къде сте сега ***, къде сте сега феминистки... да ви видя какво ще направите? Ххахаха.Бе за феминистките не знам, ама ми се привиждат едни едноръки бизнесмени....
10
2
 
41
 
! Отговори
Pegida преди 8 години
Миналия понеделник 24 000 патриоти-европейци демнстрираха в Дрезден срещу унищожителната политика на Меркел. Да и последваме и в България !
9
0
 
16
 
! Отговори
до ha ha преди 8 години
Вица щеше да е по-як, ако беше уточнил, че мъжа е арабин
8
1
 
43
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Мъж и жена лежат на плажа, жената вика на мъжа- виж всички как са ме зяпнали, а той._ ами как няма да те зяпнат, виж само как си ги оголила тези глезени.
7
23
 
3
 
! Отговори
GENERAL GADORYAN преди 8 години
Когато жените наденат бурки, то престъпници вече няма да има щото се режат ръчички, че и главички. Така че ......
6
5
 
40
 
! Отговори
до 1 преди 8 години
В бурките ще се крият и тези европейци с неясен пол, които не искат да бъдат дискриминарани заради това, а да бъдат безпроблемно ощастливявани в задния двор ;-)
5
1
 
44
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
не се знае какво се крие под бурката мъж или жена с бомби или безза ходиш по улицата и да се оглеждаш това не е животпокръстване както преди 500 години главата на дръвника
4
1
 
78
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Браво на този Президент!! Чехите имат и заслужават такъв! Ние обаче не случихме .....
3
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
BRAVO na tozi 4ovek. s malko dumi kazva tova, koeto mnogo hora iskat da kajat, no ne im se razre6ava. BRAVO
2
1
 
64
 
! Отговори
Елемаг преди 8 години
Божо Димитров ви го каза.Който иска да преминава границата- ПОКРЪСТВАНЕ.Който не иска,здраве да е,хайде обратно!!
1
0
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прекалено меко се е изразил.От бурки ще се възползват най-вече престъпниците, за да не бъдат разпознавани.Земан преди време каза нещо, което ми допадна много повече, обръщайки се към пришълците: "Не сме ви канили. Щом като сте дошли, ще спазвате нашите правила. На когото нашите правила не харесват, да напусне държавата ни!"Това трябва да кажат и нашите управляващи!