Чорлава или вчесана... Борисов стресиран от Хилари

Кандидатката на демократите вкара премиера ни в битката за Белия дом
20 окт 2015 11:34,
55
Чорлава или вчесана... Борисов стресиран от Хилари
Дали пък тук Бойко Борисов не пита Хилари Клинтън в какво настроение е ? Снимка: архив Reuters

Докато на родна земя предизборната кампания за кметските избори върви с пълна/празна пара, отвъд океана тепърва започва истинската битка за това кой ще обитава Белия дом през следващите 4 години.

Доналд Тръмп, отявлен републиканец, привлича вниманието към себе си по всякакъв начин. Дали с косата си, която вече си има собствена Facebook страница, следяща движенията на всеки косъм, дали с изказванията си, които понякога са почти нереални, дори скандални.

Затова демократите трябваше да отвърнат. Хилари Клинтън, бившият Държавен секретар на САЩ и кандидат на демократите, внесе една по-забавна нотка в кампанията си.

Цяла серия клипове, озаглавени "Бързи въпроси" запознават избирателите ѝ с непознати аспекти от живота на бившата първа дама. Включително как се е чувствала, когато дъщеря ѝ Челси се е преместила да живее в общежитие в колежа.

Оказва се, че и българският министър-председател Бойко Борисов също попада в един от спомените на Хилари Клинтън. В тази серия тя разказва забавна история за някой от световните лидери, с които се е срещала.

Хилари, в ролята си на държавен секретар, пристига в България за среща на върха. А когато Бойко Борисов я вижда леко се смущава. От... прическата ѝ.

Е, явно градските легенди не са изключение дори за политиците. Слуховете твърдели, че щом косата на Хилари е прибрана, това е сигурен знак, е тя е в лошо настроение. И Борисов приел това за сигурен индикатор.

И тази случка влиза с шеговит тон в кандидат-президентската кампания на Хилари.

"Някога налагало ли ви се е да обяснявате че просто косата ви не изглежда добре днес?", пита тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
Ал преди 8 години
До ПетърчоЗащо се излагаш?! Всички знаем, че американските президенти са марионетки в ръцете на корпорациите и от тях нищо не зависи.
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тя ако не ходеше чорлава, мъжът й нямяше да кръшка
34
0
 
1
 
! Отговори
Хмм преди 8 години
Дали го държат с некое компроматче Боката/.
33
8
 
2
 
! Отговори
Петърчо преди 8 години
Всичко при Хилари е въпрос на ПР. Виждате ли даже и мъже с излъчването на Борисов се страхуват от нея. Хейде сега хамерикасни поданици гласувайте за новия си вожд нищо че е жена. Тя и с една ръка ще пребие Путин вярвайте и.
32
4
 
2
 
! Отговори
Obedineni Boikovisti преди 8 години
Legionat marshiruva, atakisti biagat, komunisti pripadat. Pobeda!
31
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боцко се тресе от страх щото ако тая каже е улетел у нищото. И после страх, охрани, мушене по дупките. Ако хамериканците го изритат животеца му става много несигурен. Колко колеги бандюги прекара и на колко безнесмени ограби бизнеса, той си знае, но те помнят и ще му кръцнат кратунката. Милост за него няма да има, безброй са му гадостите. Той си знае и трепери пред господаря си. Ето защо прави всичко да ги умилостивява за сметка на Българския народ.
30
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТОВА ли е "бандата на четиримата" от България
29
1
 
22
 
! Отговори
Наш Мъш преди 8 години
муааафафа Боце се нас..рал от прическата на дъртата харпия
28
1
 
18
 
! Отговори
Васко Бюрека преди 8 години
Вече почнаха да си праат та-шак и с вождовете ни американците! Даже с Кимовете у Северна Кореа не се бъзикат така, щот повече ги уважават като врагове. Ние сме под-логи, гледаме накъде си е завъртела фибите бабиерата и се шашкаме! Иначе сме гоуеми мажове - секо изречение ни почва с "Аз"!
27
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Леле ,каква мацка........какви устни
26
3
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
знаете че при краварите приятелство няма има само интересиклинтън започна борбата с русия в устата така че човечеството да не очаква нищодобро от президента им който и да е той а той ще бъде назначен от оръжейната ипетролни мафии
25
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен"Премиера говори Банкянски, Мутренски и Хашлашки, което го прави полиглот."----И Български с речник.
24
2
 
9
 
! Отговори
Бря преди 8 години
Иии бре бат' Бойко, опни я на масата ...
23
2
 
7
 
! Отговори
ХАДЖИЯТА преди 8 години
До Чекист А аз си мислех,че Борисов е безстрашен,повече дори от Чък Норис,а то.....
22
6
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хилари Клинтън като пръдне, Бойко Борисов се насира!
21
2
 
7
 
! Отговори
Чекист преди 8 години
Хилари, в ролята си на държавен секретар, пристига в България за среща на върха. А когато Бойко Борисов я вижда леко се смущава. От... прическата ѝ. - Бухахахахахахахха... Малиииииии ква смешка.... Бре кат падна тук един смях...
20
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
коко ти или си гербаджия или затънал в дълбока заблуда,алтернатива винаги ест народа ни е талантлив но качественит хора на са толкова нагли и ние не търсим свободата и справедливпоста и сме се оставили на тези тиквеници да ни тъпчат
19
5
 
8
 
! Отговори
намери си майстора преди 8 години
щом и Бойко се е уплашил от Хилъри- браво, сериозна жена! Така се действа с мъжете! Иначе с еразпускат и стават на кучета или са способни да накарат една жена да се мрази, че се е родила такава. Има много такива екземпляри. Хилъри ме кефи.
18
5
 
27
 
! Отговори
БПФ преди 8 години
До кокоВсе още не сме забравили как бойкоборисов спря проектът Белене по заповед на тая същата и нанесе щети на държавата за милиарди !!! Ако бяхме нормална държава, щеше да отиде на съд за противодържавна дейност и измяна, а не ПАК да ни бъде натресен за премиер.
17
3
 
20
 
! Отговори
Питанка преди 8 години
Абе, този нашия все по бабички си пада! Нещо май са кът младите фенки напоследък?