Дремджиев за атентатите: Така не може да продължава

Bulgaria On Air с извънредно студио за ужаса в Париж
Обновена: 14 ное 2015 11:11 | 14 ное 2015 11:10, Красимир Ангелов
14
Дремджиев за атентатите: Така не може да продължава
Веселин Дремджиев. Снимка: Bulgaria On Air

"Това е най-черният възможен сценарий. Погледнато днес спрямо снощи, Charlie Hebdo се оказа една "репетиция“, колкото и цинично да звучи. Това коментира Веселин Дремджиев, политически анализатор и водещ на Денят ON AIR по телевизия Bulgaria ON AIR на атентатите в Париж. Веселин Дремджиев /@vdremdjiev/ следи събитията в Туитър.

"Показва, че очаквано - Ислямска държава успя да прехвърли в Европа войната от Близкия изток, от Сирия. Това се очакваше, беше въпрос на време.

Затварянето на границите е единствено възможното, което можеше да се направи. Друг е въпросът, че сме в кошмарния сценарий, който сме гледали във филмите на Холивуд. Това е тотална война, неравна и по някакъв начин невъзможна за спечелване", смята Дремджиев и продължава:

"В този смисъл е изпитание за човечеството, дори чисто символично: ударът е срещу Градът на светлината, фарът на Айфеловата кула е заплашен за изгасне – това целта на Ислямска държава.

Но има по-дълбоки цели – да се създадат вътрешни напрежения в самата тъкан на европейското общество – между християни и мюсюлмани и победата би била да се предизвика страх и да се промени начина на живот – както днес става във Франци, където всички публични изяви са спрени.

Хубавото, доколкото може даа се говори за а хубаво в тази история е , че това може да бъде стимул за решаването на нерешимите проблеми цивилизационните проблеми в Близкия изток и за това ще говорят лидерите на Г20 в Анталия.

Ясно е, че така не може да продължава. Point Final".

Гледайте извънредното студио на телевизия Bulgaria ON AIR за атентатите в Париж в събота, 14 ноември, 18:00-19:30, водено от Веселин Дремджиев и Милена Милотинова.

Още новини от света четете на сайта на теливизия Bulgaria On Air

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чакам карикатури на Шарли Ебдо по повод на тия атентати. Да видим какво ще кажат тоя път. Или ще мълчат, понеже е на френски гръб?
8
7
 
8
 
! Отговори
vdch преди 8 години
Аз пък питам докога ще продължаваме да търпим 6-ти отдел на ДС да определя общественото мнение.
7
1
 
17
 
! Отговори
Веселяка преди 8 години
Най после този заспал водещ се събуди, но воплите трябва да замени с упреци на политиката на господарите му от САЩ. Те разбиха светски държави за да победи ислямизацията в този вид.
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
о боже и този ли дава акъл безплатен
5
1
 
13
 
! Отговори
ПолитНЕкоректен преди 8 години
Франсета и ти, Западе, опомнете се! Изтребват народа ви като ***, на улицата, вие палите свещи, гасите Айфеловата кула, набивате крак по улиците в жалки шествия! Дрънкате празни приказки за толерантност, хилите се на долнопробните карикатурки на парцала Шарли, веротърпимости политическа коректност, определяте квоти за мюсюлманските бежанци, плащате им издръжки, А ТЕ ВИ ИЗБИВАТ ПО УЛИЦИТЕ!
4
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какъв фар, каква светлина? Там където са юдео масоните е само мрак и ужас сериозно "напудрени" с пропаганда. Ислямслка държава са юдео масонски проект и скоро ще разберете че те ви водят за носа както водят за носа и мало'умниците - ислямски терористи
3
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Но има по-дълбоки цели да се създадат вътрешни напрежения в самата тъкан на европейското общество между християни и мюсюлмани."хехе, кой ги извика тия бе? правиха се на луди, сега да си вадят кестените с голи ръце.Така не можело, бре. Тя тихата ислямизация на Европа си върви отдавна с активното участие на европейските политици, които сега се чудят кой им.......... в гащите.
2
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Затварянето на границите ясно. До кога, не е ясно......и като се окаже утре че всите атентатори са били трето поколение французи кво правим? Това трябва да се мисли, границите не решават проблема!
1
0
 
23
 
! Отговори
Чекист преди 8 години
Дремджиев за атентатите: Така не може да продължаваТози като минимум е експерт и анализатор. Извода който е направил показва, че е и невероятен мислител.