Камерън: Това можеше да се случи тук!

7 атентата са били предотвратени на Острова през последните 6 месеца
16 ное 2015 12:22, Елка Василева
20
Камерън: Това можеше да се случи тук!
Дейвид Камерън. Снимка: архив, Reuters

Британският премиер Дейвид Камерън заяви, че извършените в петък атентати в Париж "са могли да станат" във Великобритания, където седем терористични нападения са били предотвратени през последните шест месеца, предаде Франс прес.

"Нашите служби за сигурност и разузнаване попречиха на извършването на седем нападения през последните шест месеца", заяви Камерън пред Би Би Си Радио 4, добавяйки по повод на нападенията в Париж: "Това можеше да се случи тук".
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Може да се случи, разбира се и ще бъде абсолютно закономерно и справедливо. Така ще научите , че не ебезопасно да се разрушават чуждите държави.
8
0
 
35
 
! Отговори
До 81505 преди 8 години
И не забравяй, че се представят за сириици, с леко поизгубени паспорти. Истинските сириици си носят паспортите.
7
0
 
34
 
! Отговори
1 преди 8 години
Всички сме застрашени! Никой не може да каже къде и колко крайни ислямисти има на територията на която и да е държава. За съжаление тепърва предстоят такива събития, защото всички само говорят. А виновникът за това разсипване на държавите, което доведе до лавината бежанци е САЩ, но на тях не им пука, защото са далече и са със съзнанието на най-велики.
6
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 81505Хахахаха Британците мила. *** ти е къса паметта. И ако ще ми говориш за инвазията на съветите, то спомни си кой въоръжи и обучи муджахедите? И само не ми казвай, че днешните бежанци са тръгнали от там преди 30 години и чак сега пристигат
5
1
 
35
 
! Отговори
Картечар ласкател преди 8 години
Ще се случи, няма да ви подмине. Да се готви и баба Меркел.
4
4
 
32
 
! Отговори
81505 преди 8 години
До АнонименМай от много неща си 'нямаш идея'' . За сирийските мигрнати говорим бе умньо. Ама ако ще включваме и тия от Афганистан, кой първи ''ръчка кошера'' там, както сам се изрази на проcт атакистки език ?
3
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 81505Нямах си и на идея, че авганистанците, пакистанците, либииците и африканците бягат от Асад. Ти да не си учила география заедно с Румяна Желева, дето вкара Грузия в близкия изток? Или отворено общество и Сорос плащат на публикация, независимо колко акъл се ръси от нея?
2
14
 
32
 
! Отговори
81505 преди 8 години
До бикобико ли си,мико ли си, разбира се че знаем кой е този който 'рови в кошера'. Малкия кремълски ботоксов гном рови в кошера за да педпази пчелата-майка диктаторче. Нищо че Европа е залята с бежанци от Асад!
1
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е ще станат де. Ще станат и то не само при вас, а в цяла Европа. Имайте още търпение към "бежанците" ... То не може още от вратата дето се вика да станат работите. Нека се настанят, да се поогледат, поослушат ...