Европа избра да затвори очи – чакат я кръв и страдания

Надвиснала е реална заплаха, прогнозира полковник от израелските спецчасти
21 ное 2015 12:55,
251
Европа избра да затвори очи – чакат я кръв и страдания
Снимка: Reuters

"Европа избра да затвори очите си пред заплахата от тероризъм и затова сега я очакват кръв и страдания”, прогнозира полковник Гарен от израелските спецчасти. След 32 години в службите и шест куршума в тялото, днес той обучава специалните отряди за борба с тероризма не само в Израел, но и в други държави.

Според него над Европа е надвиснала реална заплаха, която трудно може да бъде избегната, защото някой е "проспал" момента за реакция.

"Щом са казали, че ще атакуват Рим или Лондон, може да сте сигурни, че ще го направят. За две седмици свалиха руския самолет в Египет, имаше атентат в Бейрут, нападнаха и Париж. Разбирате за какви възможности става въпрос. Европа избра да затвори очите си, да запуши ушите и устата си. Мисля, че Европа се страхува да предприеме крайни мерки срещу радикалния ислям. Или пък просто има интерес да не го прави. Ако е така, ще страда поколения наред. Европа ще гори цялата, лека полека", коментира Гарен пред Нова телевизия.

По думите му това е било ясно още след атентата в Бургас.

"Без железен контрол, безкомпромисни правила и силни тайни служби, няма как да контролирате терористите. Трябва да се биете с тях, както сега прави Франция. Но за тях вече е твърде късно. Защо, според вас всички бежанци идват в Европа? Защото арабските страни не ги искат. Питали ли сте се защо е така? Защото чудесно знаят, че те са заплаха", заяви Гарен.

"Унгария и Хърватска с право затвориха границите си. В този момент към Европа са се запътили 3 млн. мигранти, които Турция спокойно пуска насам, защото и те не ги искат”, заключи полковникът.

По думите му бежанците искат да се внедрят в Европа и се справят добре, използвайки демографията.

"Християните имат средно по 1,3 деца, а мюсюлманите - 5,7. Представете си след 20 години каква част от населението на Европа ще е мюсюлманско. В Израел няма семейство, което да няма член пострадал при атентат или ранен като войник", каза той.

Полковникът разказа и какво е да живееш всеки ден в страх от нападение.

"Докато шофираш, да се чудиш дали колата, която те засича, не е пълна с експлозиви или пък дали пътникът до теб в автобуса не е камикадзе. Трябва винаги да си готов за евентуална експлозия, стрелба, дори нападение с нож", казва полковникът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
1
 
20
 
! Отговори
Сатаната вече е тук, преди 8 години
а упрВляващите спят и си броят кмртовете.Народа не вземе ли нещата в свои ръце е обречен.Гледах недоволни пришълци . Оплакват се , че нямат климатик,интернетът бавен,храната лоша.
54
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Този полковник казваПреди 89та годинина имаше положителен демографски прираст, всяко семейство имаше поне по 2 деца, всеки имаше работа и сигурност и нямаше грижа как да изхранва и отлежда деца. Българтия беше станала близо 10 милиона. За последните 26 години евроатлантизъм България се срина демографски, намаля с 3 милиона, сега България е 6.5 милиона и до няколко десетилетия ще изчезне.
53
35
 
2
 
! Отговори
предтечa преди 8 години
Вaнгa го е кaзaлa победителя в Сирия е aнтихристa- Русия, но нямa дa е победител, a победен. И ще имa кръстоносен поход от aмерикa и ще спaси европa
52
22
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Транстихоокеанското партньорство е нещо повече от търговски договор. То е дългосрочна инвестиция в сигурността и стабилността на Европа.
51
1
 
24
 
! Отговори
Този полковник казва преди 8 години
разумни неща.Но нашите управници вече 71 год. правят всичко, което е по силите им, за да раждат българките само по 1 дете, рядко по 2 или повече, а ако е възможно и изобщо да не раждат, като идиотските начинания са такива, че притесняват жената толкова повече,колкото е по-интелигентна и отговорна.Отговорният български мъж също си дава сметка, че трудно може да отгледа повече от 1 дете.Направете заплатите по 2-3 000 лв, спрете помощите на *** и след 20 г. ще видим каква ще е демографията
50
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чудиха се как да изградят европейските съединени щати и накрая го измислиха. Назначиха някакви пионки да управляват Европа, за да може да я разсипят тотално и самите хора сами да искат сигурност и защита. Разбиха се всякакви институции исистеми, градени с години в името на мултукултурния колониализъм. Нормалните хора са докарани до мизерно съществуване, а разни първосигнални готови на всичко, само и само да оцелеят и да прогресират, въпреки вродената им бездарност, бяха издигнати.
49
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Забележете какво се случва в света - както дълги години няма терористи и няма атентатори, изведнъж сега има терористи и има атентатори.
48
29
 
1
 
! Отговори
Западноевропеец преди 8 години
Нападнете Русия и ще оправите проблемите!
47
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Проблем има с ниското образование, ниската (съответно по-различна) култура. Вижте исляма през 70-те години. Той не се е променил, променили са се хората там. Станали са по-прости."Съвършено казано, но е обезпокоително как сънародниците ни не го разбират, което говори за занижени способности които обикновено се придобиват в училищата.
46
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ИД не може да превземе Европа или победи, а може да бъде лесно победена ако САЩ се откажат да я подкрепят. Но това няма да спре атентатите. Европейците избиха милиони невинни мюсюлмани през последните десетилетия в Близкия изток. Европа трябва да се извини, да се рзкае, да се изтегли от Близкия изток и да се стреми към мир. Само тогава може да има сигурност, иначе европейците вече ще живеят в постоянен страх.
45
0
 
7
 
! Отговори
ne4o преди 8 години
ve4e e kasno..dokato si po4nal voinata i sme q izgubili...kakto kazva vanga prez 2016 evropa 6te e razruha ..glad..pusta
44
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
думи на умен и опитен човек, врял и кипял
43
18
 
0
 
! Отговори
Сабайдин преди 8 години
Исляма е религия на мира! Но спрямо други мюсюлмани! Неверниците да
42
1
 
7
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 8 години
Uvajaemi ne samo Merkel e vinovna,a vsichki v EU.A v BG da ne goborim za BSP NDSV,SDS......uvi..tova e istinata..nyamame slujbi,a mutri...i yajte hlyaba na mutrite sega..
41
14
 
3
 
! Отговори
биров преди 8 години
Генерала не е добре да сравнява Европа с Израел.Само един знак от Меркел или Оланд и всички *** ще бъдат ликвидирани.Самите европейци вече са толкова настървени против тях,че дори и газовете камери пак да заработят няма да има протести.Европа винаги е била колонизатор и брутален убиец,това не се е променило,просто тактиката е друга,затова и Путин е настръхнал,щото знае с кой си има работа.А в списака на Европа еврейте винаги ще бъдат на мушка.Иран ще бъде спусака.
40
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този човек е врял и кипял, опитва се да налее акъл на евро-тиквите, но няма кой да го чуе! Няма шанс за Европа с тези политици!
39
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НЯМА ЛИ КОЙ ДА ЗАПИТА МЕРКЕЛ - ЗАЩО НИ ПОГРЕБВА ЖИВИ ?????През Европа е минала 3 пъти чумата, холерата, хиляди болести .... над 50 млн. са загинали само през ВСВ , и Европа е ОЦЕЛЯЛА без чужденци от вън !!!!!Та - ЗАЩО БЕ МЕРКЕЛ ? ЗАЩО ????
38
32
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този полковник не си пие хапчетата
37
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Проблема не е в Исляма (като религия), проблема е в тези които си мислят че са мюсюлмани, ама не са... и в тези които се правят на такива. Иначе християнство и ислям... това са най-близките една до друга религии по света. Дори някои християнски секти са по-далеч от православие и католицизъм, отколкото исляма. Проблем има с ниското образование, ниската (съответно по-различна) култура. Вижте исляма през 70-те години. Той не се е променил, променили са се хората там. Станали са по-прости. Това е!
36
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Меркел има опит с кризите( на на мъжете на средна възраст)