Турция пусна записи: Предупреждаваме ви!

Аудиото - в отговор на обвиненията на руския пилот
Обновена: 25 ное 2015 21:55 | 25 ное 2015 21:49,
282
Турция пусна записи: Предупреждаваме ви!
Снимка: Reuters

Турската армия е публикувала серия от аудиозаписи на предупрежденията, отправени към руския самолет, преди той да бъде свален в близост до сирийската граница. Това предаде AFP, цитирана от ”Фокус”.

„Тук турските военновъздушни сили, предупреждаваме. Вие наближавате турското въздушно пространство. Променете своята посока на юг незабавно“, се чува на един от аудиозаписите.

Още по темата
Пускането на запис с предупрежденията идва няколко часа след като оцелелия руски пилот от сваления бомбардировач обяви, че Турция не е отправила предупреждения преди да стреля.

Пилотът разказа, че не е имало сигнали от Турция за това нито по радиото, нито визуално.

"Ако искаха да ни предупредят, можеха да се покажат, да застанат на паралелен курс", каза още оцелелият щурман Константин Мурахтин. Той обясни и че ракетата е дошла внезапно отзад и екипажът не е бил в състояние да направи маневра.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
4
 
3
 
! Отговори
Dublin преди 8 години
Kato se vidia,ce dolu cakaha na giume pone tri HD kameri,ta da moze obiknovenia tretopolov da se nasladi na smurtonosnoto pikirane na ruskata mashina....ama ne mi izglezda naglsena zasada...vuobste..te kamerite rastat po durvetata....Ta edin studiini zapisi....Drug e vuprosa, ce greskata na rusnacite da se doveriat na tretopolovite e nedopustima.glavi triabva da se turkaliat...A e I dosta veroiatno kravarska F-ka ot izpratenite predi sedmica da e podlozila dine a kora na Erdogan...
97
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
е това е велика даршава ште сваля я авантали ште пуска на алкохолизите штеки сваля кат врапчета
96
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
зашто бе зашто удари табеше се надубил ем дате *** ем даси лети нали е руснак виш нашти министри дубятсе и свикнаха даше екстри имат без кондом
95
2
 
4
 
! Отговори
Чекист преди 8 години
До Анонимен 143Че си много тЪЪЪп ти е простено, но е България, а не "баглария"... Поне това да беше научил...
94
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
руския пилот пинал и помислил че лити в балгария ама скрешил
93
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ssdd Не съм русофил, ама покрай такива *** като ссдд ще стана. Не разбирам от къде се взе тази омраза към Русия.Значи нямаме омраза към Турция, която 500 год. ни кла, обезчестява отнма децата ни, изкичи държавата ни... Не мразим англичани и австро-унгарци, които съкратиха три пъти България на Берлинския конгрес, а мразим Русия.Дори и Русия да е защитавала своя интерес понякога срещу България, то това е в хиляди пъти по-малко от вредата, която са ни нанесли турци, англичани и австрийци.
92
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Разправя се, че настроението в руската авиобаза в Сирия се е променило драстично! Руските военни били силно озлобени към всичко принадлежащо и гравитиращо към Турция. Били готови на извънредни наряди и полети във високорискови райони. Искали само едно: да сеят огън и да отмъстят за своя боен другар. Накратко: загрявката свърши! Вече започва бруталното размазване на отпадъ.ка. Господ да подкрепи руската деснячка! Амин!
91
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До До 123и това ще стане, не бой се. Един път вече са ги били, като мачета у дерек, поради което и ние сега се зовем свободна държава. Пак ще ги бият. Света отива към своя край,а войната Русия - Турция отдавна е предсказана. Този свален самолет няма да я предизвика, но това е само една поредна капка, в чашата с напрежение. Чаша, която рано или късно ще прелее и ние също ще го отнесем, с нашите продажни политици.
90
2
 
14
 
! Отговори
Daniela преди 8 години
Такива записи могат да се направят и в последствие! Но и да са истински- каква е гаранцията че е установена врзка и че са чути. Явно няма такава!И е истина, че практиката е по друг начин да предупредят. Турците редовно нарушават гръцкото пространство, но никой не ги трепе.
89
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Русия взе под пълен контрол въздушното пространство над Сирия,Турция и Израел. Мобилна, многоканална зенитна ракетна система С 400-Триумф.Запада пусна молба да се разбере и прости на Турция, направиха се и опити тя да се оправдае.Небето над Сирия,Турция, Израел е под пълния контрол на руската ПВО. Това изплаши Ердоган:той заяви,че съжалява за случилото се. Изрази надежда за мирно разрешаване на въпроса. Турските ВВС получиха заповед да оставят самолетите си на земята-Русия може да ги унищожи
88
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Rusia da mine i prez Balgaria, che i tuk ima teroristi za vzrivqvane -DuPqSe na Turcia .
87
9
 
4
 
! Отговори
Austin Powers преди 8 години
Всичко е станало за секунди, пръста на пилота е бил на спусъка, отдолу жени и деца са бягали панически...и тогава ги е цапардосала ракетата.
86
22
 
4
 
! Отговори
Austin Powers преди 8 години
Горките *** въобще не са видели какво ги удря, но това не ме учудва предвид допотопната руска техника.
85
12
 
10
 
! Отговори
До 123 преди 8 години
И какво толкова ти е кеф че фронтови бомбардировачи бомбят разни села, голям О геройство на руската авиация, що не ходят да си го върнат на турските ВВС
84
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Военният министър на Руската федерация Сергей Шойгу избухна: "Можем да превърнем Турция в разтопено радиоактивно стъкло за по-малко от 10 минути"...Браво, турчулята това заслужават!
83
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Днеска имаше много "ОХ" за туркменските потурнаци .Цял ден им подравняваха планината.Утре ще е "ОХ" "ОХ".
82
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аудиозаписът може да се прослуша на ***. Идете и го чуйте - руснаците биват предупредени (на записа - само веднаж), че доближават ("you are approaching") турското въздушно пространство. Нищо повече.
81
3
 
14
 
! Отговори
Бабанка преди 8 години
Интересно турците докога ще го търпят тоя Ердоган
80
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Голяма грешка на фанатика Ердоган да се подведе по заповедите на маймуняка!Сега започва страшно за Турция първо чрез ПЪЛНО ИГНОРИРАНЕ нА РУСИЯ СПРЯМО ТУРЦИЯ и второ...най-важното- руснака ще им го върне тъпкано по физически начин!
79
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Крим прекъсна корабните и авиовръзки с Турция, а руските футболни отбори отказаха зимни лагери в Турция. Загубите на Турция само от това по техни думи са 70 милиона евро. Това е последната информация за момента.