Кремъл се "капсулира", бои се от теч на информация

Русия настоява за единна коалиция за борба с терористите от ИД
27 ное 2015 17:52, Елка Василева
109
Кремъл се "капсулира", бои се от теч на информация
Снимка: архив, Reuters

Допълнителни мерки за сигурност са въведени в Кремъл и резиденцията на руския президент край Москва Ново Огорьово.

Те са предприети с цел избягване на евентуално изтичане на информация, обясни Дмитрий Песков – прессекретар на Владимир Путин.

"С камери, стативи може, защото те са предназначени за снимки. Наистина, мерки се предприемат за обезпечаване на режим на секретност, необходим за предотвратяване на нежелателно изтичане на информация. В този план наистина се предприемат мерки". Това отговори Песков на въпрос с какво е свързано засилването на мерките за сигурност в Кремъл и ново Огорьово – взимат се паспортите на журналистите, на мероприятията не се допускат хора с лаптопи, но с камери е възможно, пише РИА Новости.

Пред журналистите Песков заяви също така, че партньорите на Русия не са готови за работа във формат единна коалиция за борба с терористичните групировки, докато Русия запазва желанието си да си взаимодейства във всички формати, на които те са готови.

"Русия, както е известно и както многократно заяви Владимир Путин, включително и пред Общото събрание на ООН, е за създаване на коалиция. В настоящия момент за съжаление нашите партньори не са готови за работа във формата на единна коалиция", каза Песков.

Той заяви обаче, че "въпреки това ние държим вратите отворени и запазваме своята готовност и своето желание да си взаимодействаме във всички формати, на които нашите партньори бъдат готови".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
6
 
3
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
до 65Чебурашкин, ние атакистите винаги сме с истината- а тя както и е най-болезнената истина, така и най-голямата болка за такива като теб, защото ги удря право в сърцето! Истината на атакистите е най-чистата! А най-чистата истина е най-болезнена за б.о.клуците като теб!
44
7
 
4
 
! Отговори
Уточнение преди 8 години
"атакист"---синоним на "полу-руско" или "българско ла"""о"...!
43
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до АТАКИСТЗащо да "няма основания" Порошенко да поиска помощ от САЩ или Турция- а Асад да може да повика Путин в Сирия? И какви са тези сълзливи "обяснения", че "живеели" хорошо, първата революция в Украйна кога беше? Ще ти подскажа - Оранжевата., която руските агенти унищожиха, а украинците разбраха, че с мир няма да могат да прогонят руския опупатор от страната си и дойде логично Майдана. Колкото до "добруването" под сянката на Кремъл, същото е казвал Киряк Стефчов за "сянката на Падишаха...
42
4
 
7
 
! Отговори
От Русия- с любов преди 8 години
Русия не бърза, Русия работи спокойно и уверено. Тя отрезва петролните пипалцата на турски октопод, тя защитава небето в Сирия, тя спира турския бизнес в Русия. Но най-важното е , че Русия (и само-Русия!) разрушава терористите от Ближния изток.
41
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До НФСБЩе ти повярвам, когато го направиш за турските по-напред. Те редовно си навлизат в наша територия.
40
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ЧебурашкаНека Потрошенко ги покани там. Тогава обаче ще се наложи да забрави за ЕС. А и самите украинци ще го обезглавят!
39
5
 
8
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
до 56Именно там е въпроса, че Турция няма никакво основание както и САЩ да защитават Украйна от Русия, защото преди 3 години си живяха нормално докато платените *** на САЩ не се намесиха.. Именно сега не ми сравнявай искането на Потрошенко да му спасяват *** господарите му от руснаците. Викаш Крим е законен украински полуостров? Не думай????Е , и да цвилиш безпомощмо Володя си го взе след 50 години . Питам добре ли е?
38
7
 
3
 
! Отговори
НФСБ преди 8 години
53 TulskiБългарското не е руското, не е Русия запомни това и не говори глупости от червените ви НРБ- тефтери, с прозвището "учебници". Аз практически не вземам страна и нямам причина да вземам, този конфликт не касае пряко България и българите. Ти обаче си "патриот" руснак и затова те боли за майчицата ви Русия, е мене не ме боли и пиша как реално стоят нещата.Ще ти задам един въпрос, ако тази нощ руски самолет навлезе в българското въздушно пространство, ще наредиш ли да бъде свален? Аз ДА
37
1
 
3
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
До 59Напълно нормална картина... Швеците в България са десен електорат и русофоби по дефолт....
36
2
 
3
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
до 55 И като ходиш, ко!???Колите им ли имаш, къщите, или ти дават заем с 1% лихва!???
35
1
 
3
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
До TulskiАз му вярвам, че е от НФСБ, там са точно такива като него. Усетили вкуса на грантовите схеми...
34
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
50 АТАКИСТНещата са съпоставими и Чебурашката ви даде добър и поучителен пример колко е "легален" Путин в Сирия. Ако Порошенко покани Ергоган турските ВВС и войски за унищожаването на "републиките" ви в Украински (подчертавам това) Донбас Турция или Щатите няма ли да са легитимни там по сбърканата ви хибридна "логика"?
33
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ходя си свободно из Европа и целия ЕС!!Русия ...да ми цуне г"""ът...!ТАМ --- ЗЛАТО ДА МИ ДАВАТ ,НЕ ОТИВАМ!!
32
3
 
11
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
До 44Естествено, че има много неизвестни!Точна затова е тази провокация с цел да се вкара Русия във война! Щото нейната позиция в момента е желязна. Намира се в Сирия по покана на законното правителство. Помага с авиация(недосегаема за бунтовниците) на сирийската армия, бавно и методично пречупват съпротивата на бунтовниците. Това е причината, САЩ да бутат напред Турция с надежда да се заформи някаква патаклама и да сменят дневния ред!
31
1
 
11
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
до 38 Изпростяла Чебурашка...Да! Точно ако Потрошения покани турските м.ър.ши в Украйна СЕГА, Владимир няма да се чуди , няма да е с дилемата дали да убива свои украински събратя, а направо ще пуска ракетите си срещу тия турски отпадъци!
30
1
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
До БРАВО НА РУСИЯ!Ако искаш да ходиш свободно из Европа, ще трябва да благодариш и на Русия. Какъв ти е проблема с Русия? Защо не Германия или Франция а Русия?
29
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
41 Амиииии съмнявам се, отговоре не е чак толкова сложен- Америка 6 САФ е само на няколко часа път от събитията, и още нещо как си представяш една война на Русия с Турция, с 50 самолета и 4 Ц- 400 ли ще защитите базата си в Сирия, или ще нападате през ...Кавказ уссещаш ли се колко глупаво звучиДа споменавам ли че турския флот в момента е по- мощен от Черноморския на РФ?Или вие ще трупате армии а НАТО ще брои звездите, айде по сериозно
28
1
 
5
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
до 44В руската имперска армия, винаги е имало мюсюлмани, които са се биели срещу Турция!!! Дори във времена, когато Турция е олицетворявала Ислама!
27
1
 
4
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
До 40Много ви е бърза мисълта, току скачате от Катар, та до 6 американски флот... Пък започнахме, как Русия не можела да се справи с втората армия на НАТО!
26
15
 
3
 
! Отговори
БРАВО НА РУСИЯ! преди 8 години
НЕКА СИ ВОЮВА САМА В СИРИЯ!ЩОМ Е ЗАКОННО В СИРИЯ....НЕКА ВКАРА И РУСКИ ВОЙСКИ ТАМ!!НАС ЕВРОПЕЙЦИТЕ ----НЕ НИ ПУКА ЗА РУСКАТА ВОЕННА БАЗА !НЯМА ДА ПРОЛИВАМЕ КРЪВТА СИ ЗА ВОЕННИТЕ ИНТЕРЕСИ НА РУСИЯ!ТАЗИ ВОЙНА --НЕ Е НАША!ТЯ Е НА ---ПУТИН ,КАДИРОВ ,ИДИЛ И АСАД!!!/...същите , които избиваха народа на Сирия --когато стачкуваха, по улиците...//..същите -които направиха къвавата баня в Париж../НЯМА ДА ИМА "ВОЕНЕН СЪЮЗ"-с РУСИЯ!КОЙТО ГО НАПРАВИ ---Е ПРОТИВ "СВОБОДАТА" НА НАРОДИТЕ.