Г-жа Терор: Британката, готова да умре за главорезите!

Дали жените са новите оръжия на джихадистите от "Ислямска държава"
30 ное 2015 21:01,
48
Г-жа Терор: Британката, готова да умре за главорезите!
Снимка: Дейли мейл

Сали Джоунс, майка на две деца, известна още като госпожа "Терор" намекна, че може да стане първата жена атентатор-самоубиец в името на "Ислямска държава".

Съпругът на екстремистката, която е британка, бил убит от американски безпилотен самолет, след като се присъединил към терористите. Сега Сали заплашва, че ще се самовзриви, за да отдаде почит на първата жена атентатор - чеченката Хауа Бараев.

47-годишната бивша рокерка написа в мрежата: "Знам какво правя. Раят има своята цена", като цитира думите на Бараев. Чеченката се самоуби, като погуби 27 руски войници в Чечня през 2000 г. Тя бе първата от чеченските "черни вдовици", пише "Дейли мейл".

След цитата Джоунс, която сега промени името си на Ум Хюсейн, завърши поста си със сърце.

Все по-отчаяни от атаките срещу тях - терористите от "Ислямска държава" възнамеряват да използват все повече жени, които да извършват самоубийствените атаки в името на джихада. В последните месеци много жени започнаха да се присъединяват към "самоубийствения отряд" в Рака, мястото на което живее и Сали Джоунс.

Според източници на активисти от групата за правата на човека джихадистите все повече разчитат на жените. Тази информация излезе на бял свят, след като жена от Египет обяви, че терористите са й предложили "голяма сума пари и обещанието да се присъедини към съпруга си на небето", ако се съгласи да стане бомба на "Ислямска държава".

Друга информация обаче сочи, че джихадистките булки са ценни, а за атентатори ще бъдат използвани арабски тинейджъри, които да извършват самоубийствените атаки.

Ако Джоунс реши да се самовзриви, тя ще се превърне в първата жена от запада, която ще се самоубие в името на джихада.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
13
 
! Отговори
Капитал и ислям преди 8 години
В сериала Вътрешна сигурност един ислямист каза ,че до 100 години запада ще е приел исляма по военен път . Ако ли не до 300 .Капитализма произвежда денонощно ислямизъм и ислям . Просто са търговски общества .И си партнират.Спукана ни е работата .
19
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тук слагат ***, а там се канят да у.бив*ат ?Някакви мерки не се ли вземат за тая г-жа?
18
1
 
29
 
! Отговори
Кой преди 8 години
Кой излъга хората ,че исляма бил мир. А сега да си спомним .Кой излъга ,че имало либерален ислям.ЛИБЕРАЛЕН.Сещате ли се кой или по скоро ,кои са.
17
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая какво чака още - да ходи в рая. Никой няма да съжалява за нея. Абсолютно непотребна
16
0
 
21
 
! Отговори
Всичко е контрол преди 8 години
Всичко е промивка - рокът ,исляма ,медиите .Ако няма смърт няма новини .Ако няма новини няма контрол над хората.А ако няма контрол няма подчинение.Впрочем ислям значи подчинение.
15
0
 
20
 
! Отговори
НБУ е мафия преди 8 години
Има ли по - голяма промивка на мозъка от принудата.Даже в скапания сериал Вътрешна сигурност се вижда как се действа за вербовка от страна на исляма.Тогава даже нямаше ИДИЛ.А този сериал е пък живо доказателство колко са зле в САЩ.Оказва се ,че тъпанарите сценаристи робуват на друга промивка.Терористите нямали общо с пророка им Мохамед.Оня бил казал друго .Само дето Мохамед е измислил лично джихада и даже им е завещал да го правят.На запад умишлено си затварят очите и лъжат най -безочливо.
14
0
 
7
 
! Отговори
НБУ е мафия преди 8 години
Така никой не потърси сметка на Франкфуртската школа и скапания Маркузе.Докато тоя *** не бъде осъден публично няма да се оправим .А с него и всички политически простаци ,учени и прочие .Извратиха цяла една култура,за да си доказат тезичките.
13
0
 
19
 
! Отговори
РАД преди 8 години
До помнещДруго си е викаш пайнерското а ?Там няма даже маски братле-гюбеците и маанетата са си директно в кадър :)Сега сериозно: Не ти е проблем рокът, нито рокерите или металите. Проблем се крайният религиозен екстремизъм и пипалата, които пуска с пари от най-ислямските монархии в Близкия Изток. Това е !
12
4
 
9
 
! Отговори
Свободни и тъпи преди 8 години
Рока,Бийтълс дето се вика бяха първите заразители с източни простотии дето изобщо нямат смисъл .Така се роди поколението анти всичко .Бунтарите.тъпанарите ако питате мене.Всичко знаят,никой не слушат.Но не си и ти прав РАД ,тя може да са с промити мозъци ,но принудата е по - силна.Не забравяй ,че се действа и с опиум .
11
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Съпругът на екстремистката, която е британка, бил убит от американски безпилотен самолет, след като се присъединил към терористите."===Ей, да бе! Американците и всички останали, които се бият срещу ИД са й виновни на тая, че мъжът й се присъединил към терористите! Ама вярно е, че англичаните са чалнати.
10
0
 
12
 
! Отговори
РАД преди 8 години
До Ислямска чумаНе си много в час с човешката психология друже.Ако тази е принудена, но осъзнава, че е лошо да си камикадзе, значи ще предпочете да я обезглавят, но не и да умре, убивайки невинни. Така че тука принудата не е фактор. Тук факторът е промиване на мозъка
9
0
 
7
 
! Отговори
до 5 ss преди 8 години
Ще го разберат , но за съжаление по трудния начин .
8
7
 
10
 
! Отговори
помнещ преди 8 години
Няма да забравя как преди 10 г и то в разгара на войната с Ал Кайда Дайнов беше отишъл в Ирак и изведнъж започна да говори добре за исляма.Какво е станало там ми е ясно .*** е получило куп мангизи и сее ислям в БГ. Забелязвате ли ,че исляма се котира добре сред рокери .Защо ?Досещате ли се.И рокерите са поклонници на Сатаната. Няма да забравя гнусната банда Сепултура.В една от песните си крещеше:Е"й *** чуваш ли ме" ,с клип на Исус . Ето ви рока като пета колона.
7
1
 
19
 
! Отговори
РАД преди 8 години
Мисля, че много по-добре и по-евтино щеше да е , вместо да се наливат милиарди в бомбардировки и да се плаща 3 млрд.рушвет на Турция, да бяха предложили 1-2 млрд.евро на Израел. Евреите щяха да ги приключат за половин работен ден и да отидат да обядват
6
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това тя ли е, или плакат от някакъв филм?
5
0
 
20
 
! Отговори
SS преди 8 години
Време е всички талибани вън от Европа!Европа е на европейците , христяните и нормалните хора!!!
4
1
 
10
 
! Отговори
Иван Костов преди 8 години
Да затворим НБУ ,там Дайнов е излъгал много младежи да приемат исляма .
3
0
 
10
 
! Отговори
Куку преди 8 години
Да го направи колкото може по бързо у дома си.
2
2
 
32
 
! Отговори
Ислямска чума преди 8 години
Хора ,вие не знаете.Ако е женена за мюсли тя става собственост на мюслито и респективно след смъртта на мъжа си е собственост на ислямската община .Ако станеш мюсюлманин или се ожениш за такъв това е края на твоя живот ,почва живот за исляма.Горките хора.Това чака Европа с жени подлъгани от тия изверги.Те нямат избор,ако не го направи ще я я убият .
1
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Признайте си, бе, хора! Всички си падат по садо-мазо, ама го пазят в тайна.