Русия иска компенсация от Турция за сваления Су

Анкара каза, че няма да изпълни искането на Москва
16 дек 2015 16:37, Елка Василева
271
Русия иска компенсация от Турция за сваления Су
Снимка: Reuters

Турция трябва да плати компенсация за свалянето на руския боен самолет край турско-сирийската граница миналия месец, каза руският заместник-министър на външните работи Алексей Мешков, цитиран от Ройтерс.

Още по темата

Според него Турция трябва да даде гаранции, че подобни инциденти няма да се случват в бъдеще.

Говорител на турското министерство на външните работи заяви, че е невъзможно да бъдат изпълнени руските искания за компенсация за сваления бомбардировач, предаде още агенция Ройтерс, цитирана от БТА.

Турските ВВС свалиха руски бомбардировач Су-24 на 24 ноември. В резултат отношенията между Москва и Анкара се изостриха.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


271
Още по темата: РусиятурцияСу-24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
0
 
3
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До претенции и компенсацииОтносно руските/СССР архиви понеже са наистина ОГРОМНИ рашките дават копия или ако е необходимо оригинал ако оригинала по право принадлежи на нас само ако посочим мястото сграда, стая, ред, кутия. С други думи първо си платете на сертифицирани руснаци да проучат архива и след това да ти съобщят къде са документите които ти си плащаш и получаваш или получаваш нотариално копие.ПАК БЪРКАТЕ СЪВРЕМЕННИ РАЗБИРАНИЯ С ДЕ ЮРЕ ПОЛОЖЕНИЕ ОТ МИНАЛОТО. при соца няма човешки права
137
2
 
1
 
! Отговори
компенсации преди 8 години
Като става дума за компенсации, България да иска и от Русия, и от Турция такива. Искаме си архивите и документи, засягащи българския етнос и българските земи. Искаме и парични компенсации.
136
6
 
1
 
! Отговори
претенции преди 8 години
Русия иска компенсации, а? Москва, белокаменная. Чья бы корова мычала, твоя бы молчала. Като стана дума за компенсации, цяла източна Европа трябва да съди Русия за компенсации - заради 45 години окупация. За нарушаване от Москва на човешките права в Унгария, Чехия. Разходките на руските танкове из центъра на източноевропейските градове се виждат на снимки. Убийството на хора при потушаване на антикомунистичесите бунтове. България си иска архивите от Москва, а Москва си свирука.
135
6
 
0
 
! Отговори
US ARMY преди 8 години
По времето на Екатерина Велика там се появяват идеите на панславизма. Русия се опитва на базата на език, а не на база етнос, да обедини славяните. Руснаците смятат, че ние сме славяни, и започват една културна експанзия към България. Идеята е да се овладеят тези земи и евентуално да се достигне до Цариград. Започва масова пропаганда, че българите са славяни и че страдат много.
134
4
 
13
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До АнонименА Турция която само за миналата година е нарушила 700 и повече пъти Гръцкото въздушно пространство? Крадеца вика "Дръжте крадеца".
133
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В резултат на искането си, Русия ще получи един голям и тлъст, между показалеца и безимения пръст.
132
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нарушаваш многократно въздушното пространство на друга страна и искаш компенсации? Руската наглост е безкрайна...
131
0
 
0
 
! Отговори
thux преди 8 години
Eeне излезе.
130
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То и Кадафито не искаше...
129
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 242Това вб...Като ти чета фантазиите - водиш много нещастен живот. От горе много жестоко са те наказали, горкичкия!
128
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Анкара каза, че няма да изпълни искането на Москва"Това вбеси българските клозетолизци-русофили. Как може българските висши русофилски създания винаги да олизват 3адниците на руските си братя, а нисшите анадолците да се държат така надменно и безцеремонно с тях.
127
11
 
4
 
! Отговори
КОФТИ ВАРИАНТ преди 8 години
Израел--нема да му мигне окото да ги смлати на Голанските възвишения!Като нищо може и с ядрен удар да ги одруса!КОЙТО СЕ Е ЗАЯЛ С ЕВРЕИТЕ ...ВИНАГИ Е ПАДАЛ В ГРОБА!ЕВРЕИТЕ СА БОЖИЙ НАРОД ---ТЕ СА СОЛТА НА ЗЕМЯТА!ИСУС Е ЕВРЕИН!!!!!
126
2
 
3
 
! Отговори
Цецо да плаща преди 8 години
Ердоган като неще да плати самолета, да го плати Цецо Василев от Сърбия!
125
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каквото и да направят руснаците...вече целия арабски свет е против тех!34-арабски държави са се обединили в ОБЩА КОАЛИЦИЯ -НАЧЕЛО СЪС САУД. АРАБИЯ.Само с оръжие, па било то и свръх-модерно нищо няма да излезе, ако няма и сухопътни сили.Асад е пътник .Напролет ...ще -не ще , ше требва да му резнат куйрука ! Турция , все повече заработва авторитет в ЕС.Влезе ли ---ше е Трета велика сила в него...ако не и втора , след Германия по значимост!!
124
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Турците постъпиха педераски - свалиха самолета, когато е бил извън тяхното въздушно пространство, напълно ненужно. Направиха услуга на руските стратези.
123
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Харесвам руснаците,но все си мисля че Русия нарочно допусна да им бъде свален самолета,с цел да затворят въздушното пространство над Сирия и от там да контролират всичко,разположиха и 400 в района,кораби,подводници и тнт!Ще поживеем и ще разберем !
122
2
 
7
 
! Отговори
до кога преди 8 години
КОЛКО МИРНИ УСЛОВИЯ ИМ ПОСТАВЯ РУСИЯ НА ТУРЦИЯ ,ВЪПРЕКИ,ЧЕ ТУРЦИЯ СЕ НААКА.ТОГАВА КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИ МЕЧКАТА ,КАКВОТО ПОЧУКАЛО,ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО,НЕ ЗНАМ КАКВО ЩЕ СТАНЕ,НО НЯМА ДА СИ ОСТАВЯТ МАГАРЕТО В КАЛТА,НАРОДА НА ТУРЦИЯ ЩЕ ИЗРИТА ТАЗИ ВЪРХУШКА,КОЯТО Я ЗЛЕПОСТАВИ ПРЕД СВЕТА.В ТУРЦИЯ ИМА ЗДРАВИ СИЛИ,ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО ПРИ НАС,И ТЕ ЗНАЯТ КАКВО ЩЕ ПОСЛЕДВА.УСПЕХ.
121
4
 
10
 
! Отговори
Веселяка преди 8 години
До АнонименЯвно изтрещялия си ти. Русия постави три условия:1.Виновните да бъдат показани и наказани.2.Компенсация за сваления самолет.3.Извинение от Турция.Ако това не се направи турските самолети ще летят много далече от Сирия.
120
15
 
8
 
! Отговори
тролгеносен преди 8 години
Русия ще получи извинение. Комбинация от три пръста с преобладаващ среден.
119
0
 
1
 
! Отговори
Веселяка преди 8 години
До АнонименОсобено ако ордьовъра си ти.