Тръмп зад Путин: Не е убивал хора, не е поръчвал убийства!

Важно е да се разбираме с Русия, смята милиардерът
Обновена: 20 дек 2015 21:44 | 20 дек 2015 21:27,
208
Тръмп зад Путин: Не е убивал хора, не е поръчвал убийства!
Снимка: архив, Ройтерс

Американският милиардер Доналд Тръмп, кандидат за президентската номинация на американските републиканци, който тази седмица беше похвален от руския президент Владимир Путин, нарекъл го блестящ човек, днес го защити срещу онези, които го обвиняват, че е поръчал убийства на журналисти, предаде Франс прес.

Ако Путин казва, че съм блестящ човек и други много мили работи по мой адрес, аз го приемам от името на САЩ, защото е положително за всички нас да се разбираме добре с Русия, каза Тръмп пред телевизия ABC.

Запитан относно твърденията, че руският президент е поръчвал убийството на журналисти, Тръмп каза:
Никой не може да докаже, че Путин е убивал хора. Щеше да бъде отвратително, ако той го е направил, но аз не виждам нито едно доказателство, че той е убил журналисти.

След което Тръмп припомни, че самият Путин отрича изцяло тези обвинения.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още по темата: убийствопутинТръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
1
 
10
 
! Отговори
факт преди 8 години
Тръмп е доста събуден. Тръмп е мултимилионер и не зависи от чуждо финансиране,като останалите кандидати ,на които ,,благодетелите'' им дърпат конците.Затова Тръмп не се бои да говори истината.Затова е толкова неудобен ,трън в очите и се прави опити чрез медии и лъжи да го очернят.Да им имам шибаняшката американска демокрация
86
0
 
4
 
! Отговори
е преди 8 години
Не е вярно ,че в театъра ,при чеченската атака,Путин е заповядал да се убият първо децата-това изнасилване на фактологията.Прочетете и се заинтересувайте. Терористите ,които бяха взели заложниците в театъра,заплашваха да убият всички.Операцията се размина с минимални жертви. Обаче познайте кой стоеше зад организирането и финансирането на тази терористична акция?
85
7
 
0
 
! Отговори
по вина на Путин преди 8 години
ще спомена само фрапиращите случай. ..в Русия без войните. Училището Беслан- Путин нарежда атака и за да избият терористите първо се избиват децата, театъра Добровка -същата работа само че с отровен газ.Подводницата Куркс-Путин не позволява на международни организации да помогнат за спасяването на 200 матроси.....списъка е дълъг драги читателю....
84
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що ни правят на балъци? Тоя театър САЩ и Русия го играят още от Втората световна война. Важното е да има враг за да плаща раята.
83
0
 
3
 
! Отговори
Че Бурашка преди 8 години
До С.в.иной от Ахелой СВИНЩИНА ОТ С.В.ИНОЙ ОТ АХЕЛОЙ
82
1
 
31
 
! Отговори
гост преди 8 години
Тръмп е единствения хамерикански политик, който е в час.
81
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тръмп зад Путин - то и Ердоган беше зад него и глей кво *** падна :) Тръмп и той му се е наточил :)
80
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ВасилевАко трябва да сме съвсем актуални, това положение в щатите е издигнато в култ и цялата ситуация си е направо извратена.Опитай се да преброиш за последните 30 години колко пъти са нарушавали международното право и правилника на ООН и може би ще проумееш, че всичко това си има цена, и цената не я плащат те а целият останал свят.От край време се избиват като кучета сами, но просто няма сила която да накара оръжейните търговци да си намалят печалбата.Пак казвам изватено е положението.
79
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя другар ми прилича на американския вариант на бареков . Е той само за марсианец още не се обявил само и само да се хареса на обикновения американец ,познато нали
78
12
 
1
 
! Отговори
Василев преди 8 години
Краставите магарета се надушват от хиляди километри разстояние!Агент Стийв Маклиийш!ЦРУ!!!
77
6
 
0
 
! Отговори
доброто винаги преди 8 години
ПОБЕЖДАВА!(САЩ и ЕС,НАТО)Star Wars: The Force Awakens Trailer
76
3
 
25
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Вие не знаете бе,Путин е ял хора -питайте президента Плевнелиев той ще ви каже защото много знае!!!!!!!
75
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Путин наистина не е убивал никого - за това си има други хора. Той само си прави пожелания за рождения ден и толкоз
74
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
никога русия не е водила по глупава и безумна политика. напълно възможно е путин да е американски агент
73
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
владимир шаломов известен като путин е просто поредния агент със задача да разруши русия.името говори за неговия етнос
72
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 170 Ходи се лекувай! Може би не е късно!
71
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каквото и да приказват краварите факта е един -руснаците са добри и търпеливи, винаги обмислят, може би мислят повече отколкото е нужно.Русия никога не е нападала никого и няма да го стори никога.Затова пък има една добре обучена армия, и колкото краварите да си измислятна Ким от С.Корея накрая ще му писне на оная работа от краварските провокациии ще сравни м...мунското гето ЛА със земята. Така ще реши и проблемите на Калифорния с бюджета.
70
2
 
13
 
! Отговори
Август Вагнер преди 8 години
Килъри Клинтън - краварската Меркелъ - убийцата на Краварските щати ...
69
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А какво направи с моряците от подводницата Курск, потънала на по-малко от 100 метра, при абсолютно здрав спасителен люк? Просто излъга, че люка е силно повреден и по-късно измисли лъжата, че супер новата подводница НОСЕЛА СТАРО ТОРПЕДО и то гръмнало!?! А истината беше, че американска подводница е торпелирала Курск. 123 моряци загинаха при все че е имало шанс да бъдат спасени! Путин просто ги остави да се задушат! Това е масово убийство мистър Тръмп и е УМИШЛЕНО!! Но това тебе не те интересува!?!
68
2
 
27
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
Независимо,че няма как Тръмп да бъде допуснат до властта(Господарите няма да позволят),то той успя да постави на дневен ред въпросът:"За кого всъщност работи властта в САЩ?"И отговорът определено не е за Америка и американския народ!Освен за корпоративния и израелски интерес(което е може би едно и също),властта не се интересува от нищо друго!Упадъкът на САЩ слабо я вълнува!Затова девизът на Тръмп е толкова популярен:"Да направим Америка отново велика!"