Над 150 ранени при челен сблъсък на влакове в Германия

Към момента загиналите са най-малко четирима
Обновена: 9 фев 2016 10:57 | 9 фев 2016 10:25,
28
Над 150 ранени при челен сблъсък на влакове в Германия
Снимка: Twitter

Рано тази сутрин два влака са се сблъскали челно близо до германксият град Розенхайм, съобщава германският "Focus". По първоначална информация има множество ранени.

Точен брой на убитите не се съобщава засега. Говорителка на полицията в Долна Бавария потвърди пред медиите, че има загинали, предаде АП, цитирана от БТА. Местно издание твърди, че загиналите са двама.

ДПА съобщи, че загиналите са четирима, а броят на ранените вече надвишава 150 души.

ТАСС съобщава, че броят на пострадалите надвишава 100 души, има и загинали. От сблъсъка няколко вагона са дерайлирали.

От полицията в Розенхайм съобщиха, че с тежки травми са минимум 10 души.  На мястото на произшествието са пристигнали спасителни отряди. В спасителната акция участват и осем хеликоптера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
999 преди 8 години
До Анонимен 22Моето горещо желание е вие да сте прав и положението в Бавария да е под пълен контрол. Сведенията ми обаче не са само от "пропагандни клипове", а и от българи, които живеят там. Така например още преди месец едно съседче, което завърши западен университет и сега живее в Мюнхен споделяше, че вече трети път местните немци палят общежитията за имигранти. Това не ми звучи като много мирна, кротка и овладяна атмосфера. А е такава и от двете страни.
24
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До МилосърднаВсъщност много лесно се насочват два влака един срещу друг, даже ръчно става. Да сте виждали случайно едни стрелки, край линиите, които прехвърлят влака от една линия в друга? А ако нещата са компютъризирани, още по-лесно. От разстояние се прави, просто трябва добър компютърен специалист. Ако нямаш подръка такъв, има два варианта - с пари или с пистолет. Е, дано не е това причината...
23
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ГЕРМАНИЯ ПЪТУВА С ГЛАВОЛОМНА СКОРОСТ ПО ЛИНИЯТА КЪМ ТРЕТИЯ СВЯТ!
22
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 999Господине , явно гледате доста пропагандни клипове... Не че ги няма тия изродщини, но поне такива неща в Германия не са ставали! Живея в Бавария и ви го казвам както е. Всичко е под контрол , бежанците живеят в общежития и си имат охрана. Тия които са с деца се стараят да ги настаняват в жилища, но всичко ще е временно... Германците през седмица протестират и денят на обратния завой на политиката на Меркел е близо! Не се подавайте на пропагандата, че виждате ли всичко е извън контрол!
21
2
 
5
 
! Отговори
АК-47 преди 8 години
Ясно. Терористи могат да блъснат 2 самолета в двойка небостъргачи, но не могат да сблъскат 2 влака.
20
1
 
6
 
! Отговори
999 преди 8 години
До МилосърднаЗабравих да ви спомена, че в ютуб има няколко клипа от различни държави, как клетите имигранти хвърлят камъни по автобуси и влакове. Ей тъй, като минат покрай превозно средство да го нападнат, изразявайки ненавистта си срещу съществуването му.
19
3
 
3
 
! Отговори
999 преди 8 години
До МилосърднаКакто и аз писах отдолу трудно би могло имигранти да насочат два влака един срещу друг, но преспокойно могат да създават напрежение сред служителите. Публикации за това много: един ака, друг дърпа спирачката, засипват с ***, возят се без билет, бият се, кряскат, задирят пътничките и германците трябва да са спокойни и точни в тази лудница. Не им е лесно.
18
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Амунджите имат ли нещо общо или пак ги прикриват?
17
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Милосърднакак бежанците могат да насочат два влака един срещу друг...айде стига с тия конспирацииушaнки - какво да ги правиш. Имат акъл колкото да си завържат обувките.С гледане на руска тв дотам се стига.
16
4
 
4
 
! Отговори
999 преди 8 години
До МилосърднаУпотребих тази дума като по-обща, като включих в нея и управлението на влаковете. Мисля, че никоя област на живота не може да се изолира херметично от останалите.Може и да греша, но ми се е създало впечатлението, че животът в Бавария като цяло е излязъл извън релсите и местните хора там във всички области на живота са подложени на голямо напрежение.
15
4
 
9
 
! Отговори
RAZUM преди 8 години
Колко глупави хора пишат тук! Става въпрос за загинали хора, а вие отново бълвате небивалици за Меркел и емигрантите! За пореден път се доказваме като ппросто племе!
14
2
 
6
 
! Отговори
Милосърдна преди 8 години
Службите какво общо имат с направлението на влаковете?!
13
4
 
7
 
! Отговори
999 преди 8 години
До МилосърднаИмигрантите навярно трудно биха могли да насочат 2 влака един срещу друг, но огромният им наплив в Бавария едва ли спомага за спокойното и безопасно функциониране на службите там.
12
5
 
6
 
! Отговори
доналд дък преди 8 години
Вчера Меркел и Ердо много се отваряха,и днес челен сблъсак,каква случайност.
11
3
 
12
 
! Отговори
Милосърдна преди 8 години
абе вие добре ли сте, как бежанците могат да насочат два влака един срещу друг...айде стига с тия конспирации
10
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДО 8ОПРЕДЕЛЕНО ЧЕ Е "ПОДАРЪК" ОТ "ГОСТИТЕ" НА МЕРКЕЛ
9
0
 
14
 
! Отговори
Ауслендър преди 8 години
Жертвите вече са 8 и вероятно ще станат повече! Добре че учениците са във ваканция иначе е щяло да бъде много по голям адът!!! И бъдете по състрадателни, не е нужно да сте токова злобни...
8
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Станалото дали е случайно ... или "гостите" имат пръст в случайността? Бог да прости загиналите и съболезнования на близките им! Много им се събра на германците....
7
2
 
9
 
! Отговори
Жалко преди 8 години
Жалко. Бог да прости загиналите, но Германия започна да сдава. Язък й за силата и икономиката.
6
7
 
9
 
! Отговори
Ауслендър преди 8 години
Български про?таци започнаха да коментират!!! Четири умрели, 50 тежко ранени и поне 100 леко... Каква злоба трябва да имаш , че да злорадстваш...