Врагове в чужбина искали да се намесят в Русия

Путин: Чуждите спецслужби засилват дейността си у нас
26 фев 2016 20:46, Анисия Иванова
195
Врагове в чужбина искали да се намесят в Русия
Снимка: БТА

Руският президент Владимир Путин заяви днес, че "врагове в чужбина" подготвят опити за намеса в парламентарните избори в Русия през есента, предадоха Асошиейтед прес и ТАСС.

Путин каза на среща на висши служители на Федералната служба за сигурност (ФСС), че опитите за външна намеса в изборите ще бъдат разглеждани като пряка заплаха за суверенитета на Русия.

По думите му всякакви подобни опити трябва да бъдат пресечени по подходящ начин.

Изявлението на Путин е в съзвучие с честите твърдения на Кремъл, че политическото несъгласие в Русия се финансира и организира от западни сили, които се стремят да отслабят страната, отбелязва Асошиейтед прес.

Путин каза също така, че през 2015 г. руските власти са пресекли дейността на над 400 кадрови сътрудници на чуждестранни разузнавания, 23 от които са подведени под наказателна отговорност, посочва ТАСС.

Според него чуждестранни специални служби засилват дейността си в Русия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Скоро ще умрете от глад.т.е винаги сте били гладни и ще бъдете вовеки.докато се отървете от комунистическата си глаеа.
105
1
 
2
 
! Отговори
РОССИЯ преди 8 години
До Анонимен ПО ТОЗИ НАЧИН ЗАПАД ИСКАШЕ ДА УНИЩОЖИ ОТ ВЪТРЕ РУСИЯ И ИКОНОМИКАТА.НО ПОЛУЧИХА ОТПОР ОТ ЛЕНИН ЛЕНИН НЕ ПОЖЕЛА ДА ИМ СЛУГУВА КАТО ВАЙСАЛ
104
2
 
2
 
! Отговори
РОССИЯ преди 8 години
До Desen sektor НЕ СЕ ПРИТИСНЯВАИ РУСКИ СОЛДАТ НЯМА ВЕЧЕ ДА СТЪПНЕ В БЪЛГАРИЯ ТУРЦИТЕ СА ВИ СЪЖИТЕЛИ ЩЕ ЩЕ ВИ ДЪРЖАТ ОЩЕ 500 Г ЗА ДА СЕ УСПОКОИТО ОТ РУСКАТА ЗАРАЗА
103
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АМА НА БРАТЯТА РУСНАЦИ МНОГО ИМ ВЪРВИ- ДО КРАЯ НА 19 ВЕК- КРЕПОСТНИ, СЛЕД ТОВА ЕДИН ОБИРДЖИЯ НА БАНКИ, БРАТ НА ТЕРОРИСТ ГИ ПОДХВАЩА- ЗА ТОЯ ПЕРИОД В ГУЛАГ СА ЗАГИНАЛИ МИЛИОНИ- ИЗБИВАТ И ЦВЕТА НА НАЦИЯТА НА СЪСЕДНА ПОЛША- СИГУРНО СА ИМ ОТКАЗАЛИ ДА БЪДАТ БРАТЯ- ГОРАТА КРАЙ КАТОВИЦЕ, СЕГА НЕЩО НЕ ИМ БЕШЕ НАРЕД В УКРАЙНА И СЕ ОКАЗА, ЧЕ УКРАЙНА Е ФАШИСТКА, А ДРУГИ ДНЕС ПРАЗНУВАТ ПРАЗНИКА НА ВЕЖЛИВИТЕ, КОИТО БИЛЕ ПРЕВЗЕЛИ КРИМ БЕЗ ЕДИН ИЗСТРЕЛ- ТАКА СЕ СЛУЧИ И В БГ 1944- ЦЕЛ ЖИВОТ РЕПАРАЦИИ И СКЪП ГАЗ
102
7
 
4
 
! Отговори
Desen sektor преди 8 години
Русия, нашата фатална освободителка, покровителка, славянската, братската, християнската и великата Русия, с която сме една вяра и една кръв! Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка! Аман, бей, аман! Лошо нещо било московлука То не прилича ни на даалии, ни на кърджалии, ни на фанариоти!Zahari Stoianov
101
8
 
4
 
! Отговори
Desen sektor преди 8 години
Един цитат от писмо на Васил Иванов Кунчев-Левски до Каравелов:Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгурско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките. - В. ЛъвскийИ също цитат от Захари Стоянов:Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския.
100
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Врагове в чужбина се искали да се намесят в България, става дума за този на снимката аутиста на който му е омръзнало от тези българи гордо заявено пред ердоган
99
2
 
6
 
! Отговори
До 156 преди 8 години
" Швеция си е жив комунизъм в действие. А в САЩ за да си добре, трябва да работиш на две места,иначе не смогваш на сметките. " Ку-ку? Ти май идея си нямаш какво е в САЩ и Швеция
98
1
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Какви са тия глупости за Вазов и за Русия ? Ееей ,не свършиха тия *** брей ...
97
6
 
5
 
! Отговори
kokospa преди 8 години
Божее на тия все някой им пречи ,все някой ги застрашава!!Аман бе другари,спрете се исе заемете да си оправите територията,да нахраните чукчите,еленките!Да осигурите здравна помощ в далнии север.И най-вече си оправете икономиката...стига брежневски лозунги!!!
96
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами я си задайте въпроса ,кой измисли комунизма? Точно така-западните философи-Маркс и Енгелс. Кой финансира руската октомврийска революция-ами еврейски банкери от Швейцария-където са се обучавали Троцки и Ленин. Революцията в Русия е западен социален проект,изплъзнал се в последствие от контрола на създателите..Ех ,не го пише в учебиците ,нали бедни и заблудени драскачи..
95
4
 
9
 
! Отговори
Do 155 преди 8 години
ХА ха , ами то в Швеция си е жив комунизъм в действие. А в САЩ за да си добре, трябва да работиш на две места,иначе не смогваш на сметките.Живи роби са хамериканците ,при това-доброволни роби на банките...роби до гроб.Всичко се следи и подслушва , и-мелите,фейсбук,телефони-уж заплаха от тероризма-който впрочем го създадоха самите щати. За качествено обазование,трябва да плащаш като поп,при това в най-добрите унивеситети,прфесорите са руснаци..абе смЕх.
94
5
 
5
 
! Отговори
Десен сектор преди 8 години
До 154----Познах,това е стихотворение на великия БГ писател и поет Иван Вазов,който е бил върл русофоб.В края на живота си,след вероломното нападение над България ор Русия-1916 г.
93
1
 
5
 
! Отговори
Десен сектор преди 8 години
Най-голямото наказание за нашите предатели *** ще бъде-живот 6 месеца в Швеция или САЩ а после-доживот в Русия.Жестоко е наистина,но те си го заслужават.Да ги разстреляш е твърде леко.
92
4
 
5
 
! Отговори
ул. Лавеле преди 8 години
Трола -русофоб който се преимунува на "десен сектор" пак се издъни, ха-ха-ха написал се е като "десен сиктир" , ай сиктир бе "десен сиктир" , ама ако те хванат тия от десно ще ти се обърне мирогледа наопаки ха-ха-ха
91
5
 
5
 
! Отговори
Десен сектор преди 8 години
Първата задача на тиранина-диктатор ще бъде постоянно да въвлича своите поданници в някъкви войни,за да накара народа да изпитва нужда от предводител.А ако заподозре някой във опозиционни мисли и отрицание на диктатурата ,то той диктатурът ще унищожи такива хора под предлог,че те са се предали на врагът. Платон (преди хиляди години)
90
3
 
5
 
! Отговори
ул. Позитано преди 8 години
По случай 3-март моят поздрав към всички *** *** работещи под новините от Русия са тези няколко стиха. Който *** познае от кой български поет и произведение са те, получава потупване по рамото: Тогава Столетов, наший генерал,ревна гороломно: Млади опълченци,венчайте България с лаврови венци!на вашата сила царят поверипрохода, войната и себе дори!При тез думи силни дружините гордиочакват геройски душманските ордибесни и шумещи! О, геройски час! ".....
89
2
 
5
 
! Отговори
за Десен сектир146 преди 8 години
Ха ха ха ..В Русия нямало пътища ?? При това -никакви пътища..Ами я да видим чичо Гугъл мап какво ще ни покаже?? О оо Чудо- изведнъж се явиха пътища..,много пътища ..че и магистрали, даже..Брей кога ли е живял Десен сектор в Русия ,цели 6 години.Да не би -в сънищата си..или в някакъв минал живот-преди шест ,седем века??
88
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най запалените Русофили-никога не са ходили в Русия,дори и на екскурзия.но ,,знаят,, с подробности живота на всички руснаци.Ако им им се отвори възможност да живеят в Швеция или Русия,ще изберат Швеция и пак ще пишат как руската ракета е най-красива и най-голяма:-) :-) :-) .Това са ,,чипосани,,в главата хора.
87
3
 
3
 
! Отговори
ул. Цар Освободител преди 8 години
Я ! Простия *** се преименова от "анонимен" на "десен сектор" . Дали по този начин той ще заработи повече долари днес ние не знаем със сигурност. Възможно е неговите инструктори които следят активността му да не одобрят тази преквалификация и да му резнат надника. А и от 4десен сектор" едва ли са съгласни, некъв *** самозванец да им разваля репутацията с глупавите си напъни. Поживем увидем !