"Sun" се диви на българка: Да убиеш лебед за селфи!

Бруталната история се разигра на 4 март на Охридското езеро
Обновена: 9 мар 2016 07:07 | 9 мар 2016 07:07,
203
"Sun" се диви на българка: Да убиеш лебед за селфи!
Снимка: Наке Батев

Нечуваната жестокост, проявена от българска туристка в Охрид, убила лебед заради снимка, стигна и до английските медии.

Историята беше публикувана в "Sun" под заглавие: "Какво им става на хората? Сега лебед умря, след като туристка го извлече от езеро, за да си направи селфи".

Случката беше отразена и от "Daily Mail", а заглавието там е: "Лебедът, който умря заради снимка. Туристка уби птица като я извлече от езеро, за да може да позира с нея".

"Жестоката туристка е заснета с лебеда край бреговете на Охридското езеро, позирайки с него преди да го захвърли безсърдечно на земята. След като неидентифицираната жена се позабавлявала, тя оставила крилатото създание да умре само на плажа", отбелязват потресените медии на Острова.

"Sun" се диви на българка: Да убиеш лебед за селфи!
Снимка: Наке Батев

Припомняме ви, че историята с българката се разигра  на 4 март на Охридското езеро, а сцените с лебеда са запечатани от фотографа Наке Батев, който случайно успява да заснеме видяното.

"Бяха събрани жени туристи и тя просто го дръпна от водата, за да се снимат. Беше само заради снимката", коментира Батев пред македонските издания.

По думите му жената първо хванала птицата за врата, а после и за крилото.Свидетелите били шокирани.

Батев разказва, че започнал да говори на туристката на английски. Малко след това чул, че нейна приятелка ѝ казвала да го пусне.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
УБАВА РАБОТА АМА БЪЛГАРСКА
101
5
 
18
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Тази просто трябва да бъде смазана от бой! Друго непомага.....
100
5
 
18
 
! Отговори
хлъц преди 8 години
Жълт английски п.арцал ! Има ли поне малко истина ? На снимката лебеда е съвсем жив !
99
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Diva4ka,globa 1000 evra
98
11
 
15
 
! Отговори
123 преди 8 години
до сега английските и американските медии плюли само и единствено Русия и руснаци. И това се възприемаше като нещо съвсем нормално, обаче сега разбрахте - какво значи от муха да направят слон и как ще "умре" един лебед само и единствено заради това, че е изтеглен на брега?Да не е риба?!
97
4
 
11
 
! Отговори
Айде преди 8 години
И Сън И Дейли мейл са вестници жълти като напикани ***, ама айде.
96
5
 
10
 
! Отговори
медиавист преди 8 години
Абе, "медиите на международната общност" като няма за какво да плюят българите, ще си измислят ве, ще излъжат... и пак ще плюят. И как я идентифицираха, че е българка!?Или после ще напишат опровержение на последната страница на някой локален вестни к 3хил. тираж и готово.
95
1
 
6
 
! Отговори
световна простотия преди 8 години
....Млад лаплатски делфин бе убит от тълпа туристи в Аржентина. Причината е, че стотици мераклии за снимка с бебето просто го смачкали в мелето. Малкото делфинче било издърпано от водата заедно с по-голям екземпляр, за да може хората са си направят селфи с тях....
94
4
 
4
 
! Отговори
lol преди 8 години
До Анонимен"Не е българка, а е албанка. Македонската преса много обичат да ни обвиняват за всичко и от там е взета статията. Не се спряха ей.."еми като даваме паспорти на кило на македонци за да може после да кажем че имало стотици хиляди българи в македония, няма как да кажем че ако рита лебед не енякак си не върви така избирателно
93
1
 
8
 
! Отговори
до езиковед преди 8 години
Еми и добруджанците като пристигнем в шопско, предпочитаме английски.
92
2
 
16
 
! Отговори
Езиковед преди 8 години
Най не разбрах как фотографът се е оправил с езиците. На македонски вода е вода, риба е риба, жаба е жаба, ЛЕБЕД е ЛЕБЕД, птица е птица и т.н. Навярно си е носил речник.
91
1
 
18
 
! Отговори
Трак преди 8 години
Не че смятам народеца за много възпитан, но не познавам жена в България, която да нагази с все обувките и панталона да лови лебед заради снимка. Най-малкото ще й дожалей за обувките. Пък студено, с палто е, не е по бански.
90
7
 
5
 
! Отговори
Блядко преди 8 години
Ех, навремето какво въСпитание имаше! А другари?
89
0
 
39
 
! Отговори
пфф преди 8 години
Свидетелите били шокирани, другия пък снимал, ами вместо това отиди я заритай тая и готово... Каква полза от снимки и възмущения.
88
2
 
24
 
! Отговори
gogo преди 8 години
***...
87
6
 
8
 
! Отговори
gogo преди 8 години
То на тая отделеч и личи, че е ***, като мнозинството от българите де. Спомнете си Алеко, за нас е писал.....мизерното битие го доказва...
86
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не е българка, а е албанка. Македонската преса много обичат да ни обвиняват за всичко и от там е взета статията. Не се спряха ей..
85
0
 
11
 
! Отговори
БГ преди 8 години
То и личи по физиономията що за стока е....
84
1
 
29
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 8 години
Вярно ли е, че една дива българка е удушила гъска на Охридското езеро.Информацията е вярна, но е малко неточна.Не била удушила лебеда, само го е хваналаНе била дива, а много цивилизована и либерална.Не била българка ами албанка.И не била гъска, ами лебед
83
0
 
0
 
! Отговори
sun = pik преди 8 години
Ето линк към статията.За по-убедително са прикрепили видео как туристи уморяват един ... делфин.thesun.co.uk/sol/homepage/features/6985856/What-is-wrong-with-people-Now-a-swan-has-died-after-a-tourist-DRAGGED-it-out-of-a-lake-to-take-a-selfie-with-it.htmlПрочети още на: dnes.bg/world/2016/03/09/sun-se-divi-na-bylgarka-da-ubiesh-lebed-za-selfi.295397,1