Мюсюлманите на Острова искат по две жени

4% от изповядващите ислям подкрепят самоубийствените атентати
14 апр 2016 15:44,
46
Мюсюлманите на Острова искат по две жени
Снимка: архив Reuters

Изненадващо, но факт - британските мюсюлмани се чувстват по-тясно свързани със страната, отколкото изконното население на Острова. Това става ясно от проучване, което освен това е установило, че над половината от мюсюлманите са категорични - хомосексуалността трябва да бъде незаконна.

Въпреки че мюсюлманите във Великобритания се чувстали тясно свързани със страната, по-голямата част от тях биха предпочели децата им да получат ислямско обучение и да живеят спрямо шериата, пише "International Business Times".

Изследването, проведено от ICM показва, че над половината от мюсюлманите на Острова категорично не приемат, че хомосексуалността е легална. Като цяло във Великобритания само 5% са съгласни с това твърдение.

Мюсюлманите също така категорично не биха искали децата им да бъдат обучавани от хомосексуален учител в час.

Шаиста Гохир, председател на Мрежата на жените мюсюлманки във Великобритания заяви, че според нея резултатите от изследването сочели промяна в нагласите.

"Въпреки че те не приемат хомосексуалността от религиозна гледна точка, мюсюлманите са съгласни, че хората трябва да имат свободата и не бива да бъдат дискриминиани, а трябва да живеят живота си", заяви Шаиста.

Още по-важно е обаче, че 23% от мюсюлманите подкрепят въвеждането на шериата в някои части на Великобритания. Голяма част от тях пък категорично отсичат - "съпругите трябва винаги да се подчиняват на съпруга си". Близо една трета пък смятат, че е напълно в реда на нещата британски мюсюлманин да си има повече от една съпруга.

Предстои британската телевизия Chanel 4 да излъчи филмът "Както наистина си мислят британските мюсюлмани", който е направен на база на това изследване.

От филма става ясно, че 4% от британските мюсюлмани симпатизират на хората, които извършват самоубийствени атентати и също толкова смятат, че самоубийствените актове са приемлива форма на политически протест.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
AF преди 8 години
Имам една за когото я иска Малко мърмори гледа накриво но е много хубаваС лимонена физиономияПри едно условиеБез право на връщане или трейд ин
24
0
 
6
 
! Отговори
Пешо преди 8 години
Трепанйе и копанйе му е майката!
23
0
 
12
 
! Отговори
КАЗАХ преди 8 години
вземете сопата и им покажете кой командва в Европа.Тази шайка не разбира от демокрация .Ако искат ислям да си отидат по родните места и там да се правят на велики мюсулмани ,не в сърцето на Европа ,лююлка на световната цивилизация.Само сопа за тези които не спазват европейските закони .правила и порядки.КАЗАХ!
22
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
скоро ще искат и султан вместо крал.
21
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 26Общоизвестно е това, дето казваш! Ка.миларите имат по 4 жени, но не пропускат възможност да добавят някоя и друга, ако му падне естествено, а и според шериата жената ще го отнесе многократно по-тежко от прелюбодееца. Него най-много да го нашибат с пръчки, но жената като нищо ще я утрепят с камъни. А колкото до мераците мъжки, на всеки му се ще, но много често мераците надхвърлят многократно възможностите...Та кое казваш е по-близко до човешката природа?
20
0
 
14
 
! Отговори
от ЮАР преди 8 години
До Анонимен -16Напълно си прав - аз мисля, че не 4, а поне 40% от всички муслими симпатизират на терористите. Като паднаха кулите, всички палестинци скачаха кат маймуни от радост по улиците. Но - споко - на муслимския свят като ЦЯЛО се крои страхотна шапка - до 15 години политическата сила на Исляма ще бъде ЛИКВИДИРАНА в световен мащаб. След 5-6 години ще се запролети в Сауд Арабия. Финансирането на ислямските неща намалява и ще секне, поради цени на петрола (Америка им е скроила план!)
19
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нека се пълни великаБритания с повече мюсолмани.Без това Островът ще потъне в обозримо бъдеще.
18
0
 
25
 
! Отговори
K.Коцевa преди 8 години
Това е част от ислямизацията на Европа - те сега с по една жена имат по 4-5 деца,които много естествено не са поклонници нито на католицизма,нито на християнството,а като имат по две жени и оттам още по 5-6 деца какво ще излезне?! В същото време изконните англичани имат най-много по две деца -в задачата се пита : след колко ли години Островът ще бъде напълно асимилиран в ислямска територия?! Като тия на снимката са много с една подробност-станат ли да си отиват от парка всичко оставят в ***
17
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ааааа хахахаха ВЪВ ЧОВКАТА НА ЗАПАДНЯЦИТЕ аааааа хахахахахахаха
16
1
 
16
 
! Отговори
454 преди 8 години
ц ц ей тия коренни жители на тоя остров много са ви подбили стандарта на живот, да протестирате, пари да искате, какви са тия САМО две жени, да дават пари за още
15
14
 
7
 
! Отговори
заклет шоп роялист преди 8 години
Че то аз и като христянин си имам две. Това си е в реда на нещата. Като ми омръзне да стържа рижата ливада се прехвърлям на черната.
14
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"От филма става ясно, че 4% от британските мюсюлмани симпатизират на хората, които извършват самоубийствени атентати и също толкова смятат, че самоубийствените актове са приемлива форма на политически протест."Доста повече мюсюлмани симпатизират на атентаторите и съм абсолютно сигурен в това. Като за начало тези, които одобряват атентатите трябва да бъдат изгонени от Европа незабавно, това са потенциални терористи.
13
0
 
15
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 8 години
А по два от ония не искат ли?!
12
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като щът шериат, що не бягат в Сауди Харабия и Бахрейн, там си е шерат? А дааааааааааааа. Социалните помощи там не са много голями и няма как да ревът, че ги дискриминират като не им дават пари да се почесват
11
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А българите не искат ли? При този разврат, който е навсякъде и без значение на възрастта да критикуваме другите е безочие.
10
0
 
32
 
! Отговори
УУУ преди 8 години
извратена културна солидарност - основна европейска "ценност"
9
0
 
27
 
! Отговори
Кучелюб преди 8 години
"британските мюсюлмани се чувстват по-тясно свързани със страната, отколкото изконното население на Острова" - а вие да не си помислихте, че "бежанците" искат в Германия заради германците? Искат къща, кола и стандарт, това искат.
8
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не разбрах защо са по-силно свързани със станата от британците! Направо смешно! И подкрепящите самоубийците навярно са не 4, а 40% защото запитаните ги е страх да изразят публично мнението си. Лековерните забравят, че лъжата заради религията според тях не е лъжа, така че тези хора лъжат, като за световно.
7
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За хомосексуализма са напълно прави между другото.
6
1
 
40
 
! Отговори
доктора преди 8 години
А по две свински крачета за вечеря не искат ли.......Лично ще им ги сервирам.......а за десерт захаросани бели бъбреци с шам-фъстъци