Повече руснаци идват на море у нас

Има растеж на туристи с ранни записвания за Европа
Обновена: 23 апр 2016 05:54 | 22 апр 2016 22:45, Александър Попов
108
Повече руснаци идват на море у нас
Снимка: Булфото, архив

Предстоящият летен сезон в сегмента на външния туризъм ще бъде значително по-успешен от предишния. Такова мнение изрази в ефира на телевизия "Россия 1" изпълнителният директор на Асоциацията на руските туроператори (АТОР) Майя Ломидзе, цитирана от ТАСС.

"Тази година програмите за ранни записвания се оказаха много успешни в сравнение с 2015-а - туроператорите отчитат растеж почти във всички направления", заяви Ломидзе.

По думите й "сериозно са се стегнали европейските курорти, средиземноморските страни в Европа" - Кипър, Гърция, Испания и Италия, а също България, Хърватия и Черна гора.

"Това ни позволява да кажем, че това лято ще бъде много по-успешно от миналото, в сегмента на външния туризъм", подчерта ръководителката на АТОР.

Ломидзе отбеляза също, че по динамика на растежа водят руските курорти.

"Вероятно това лято на най-голямо търсене ще се радват, както и миналата година, Краснодарският край и Сочи", уточни тя.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още по темата: моретуристиРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
1
 
2
 
! Отговори
мечти,мечти..... преди 8 години
До сър Пичук..............успокои руски туристи няма да дойде при вас!
62
1
 
2
 
! Отговори
Пантомимен 69 преди 8 години
До Анонимен 80Гуньо, в България идват от средняци надолу, плюс дечурлига на лагер от социални домове и от дълбоката провинция! Руският хайлайф изкупи имотите по Ривиерата и Монако! Само за инфо на е баните у главу коментьори тука!
61
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия не другарю ама обикновените със по сто Евро заплата, които впрочем са мнозинство и стават все повече със сигурност ще гладуват
60
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до всички тукТи скромно нито си помирисвал златните, нито сребърните! И руснак си веждал само на кино!
59
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия *** немаше ли да мрът от глад бре? Какви записвания, какви почивки? И само към чужбина гледат за ваканциите - досущ като българите! Щели да ядат газ и нефт, щели да бесят Путин на стената на Кремъл... разни гуйеда тук от две години планини от го вна изписаха как в Русия немало да изпролетат тая година...!
58
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами от това ще спечелят милиционеромутренските бизнесмени по морето които впрочем са продукт на Москва със заграбени капитали от българския народ. И понеже са такива просто попитайте какви пари дават на служителите им, какви усигоровки и какви данъци плащат или по точно не плащат на държавата ни
57
1
 
4
 
! Отговори
Турчина преди 8 години
Колкото и да са много със сигурност руските туристи които посещават Турция ще са много повече от тия които посещават България
56
2
 
7
 
! Отговори
до всички тук преди 8 години
Да питам само кои от вас е работил някога с туристи че коментърате . Аз скромно съм искарал 10 сезона на на златните. Прави сте че западния турист не е богат ама руснаци с пари в булгария не идват от почти 15 г. А що се отнася до това кои са най гнусните туристи тва са половината турсисти идващи от германия който на въпроса от къдесте одговарят ( мти ниемцъи) ше рече руска паолач. Кофти ама истина.
55
2
 
5
 
! Отговори
Азер Гъзаев преди 8 години
Пияниците и социални *** от Дания, Русия ,Словакия,Англия и тем подобни държави идват да пиянстват в хотелите без да излизът навън да видят България...голяма радост било за наще мутробизнеси.абе,Атина посреща повече туристи отколкото цялата българо мутренско кгб бизнес общество!!!! За какво говорите!?
54
1
 
8
 
! Отговори
хубавото време беше преди 8 години
Идваха при соца платежоспособни туристи.Сега пристигат социални скъсани!
53
0
 
3
 
! Отговори
toni преди 8 години
germantzite nalisa bogati,a se interesuvat kide ste im po izgodno,v bg ili mayorka bogati bogati drijki
52
1
 
7
 
! Отговори
ах Морето преди 8 години
Колко от дошлите наивници ще повторят?!А потретят?
51
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
К'во да ги правиш,баст унковците се отдадоха на сладки спомени от последното си ходене на море,някъде развития соц.
50
0
 
2
 
! Отговори
До 86 преди 8 години
Ти в кой век живееш,явно не си ходил на море от 1986г?
49
0
 
9
 
! Отговори
Сър Цеко преди 8 години
До Анонимен 85помня много добре. И нас ни изритаха четиричленно семейство посдреднощ от хотел, че пристгинаи западни туристи и нямало места, а на държавата й трябвала валута. За това обаче не бяха виновни западните туристи а руските ценности, които БГ персонала беше усвоил!
48
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо пък да не идват всякакви туристи,статистиката сочи,че западноевропейците харчат малко и разчитат главно на ол инклузив,статистиката сочи,че руските туристи харчат в пъти повече. След,като туризмът си е износ в чист вид и тези пари остават тук,всякакви идеологически клишета са чиста форма на българофобия !
47
2
 
6
 
! Отговори
Цонко преди 8 години
До Анонимена ти какъв си по народност? И кое е БГ манталитета, отказа ми да приема руските натрапници като "братя" и нещо необходимо за Бълария, ли? ВЪН РУСКИТЕ СВИ*НЕ ОКУПАТОРИ!
46
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ЦонкоОБИКНОВЕН БГ МАНТАЛИТЕТ.....................и нишо....................
45
3
 
1
 
! Отговори
Цонко преди 8 години
До ивчое да, твоето твърдение беше къде по-оригинално...като Жигула например :)
44
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Проблемите по морето си ги знаем,рано,или късно,ще ги решим. Виж нихилизма на нашите чуждопоклонници,никога не може да се изкорени