Ердоган: Черна комедия е ЕС да ни поучава

Европа е убежище за крила на терористични групировки, обвини той
10 май 2016 22:43,
187
Ердоган: Черна комедия е ЕС да ни поучава
Снимка: Архив БТА

Турският президент Реджеп Ердоган обвини европейските държави, че са убежища за политическите крила на терористични групировки, предаде Reuters.

По думите му е "черна комедия" ЕС да поучава Анкара да промени своето антитерористично законодателство, пише "Фокус".

Коментарът му допълнително ще обезсърчи европейските надежди, че може да прави "бизнес както обикновено" с Турция след оттеглянето на премиера Ахмет Давутоглу.

В изказване в Анкара Ердоган каза, че ЕС трябва първо да промени собствените си закони срещу тероризма. Той допълни, че се надява Европа да спази обещанието си за отмяна на визите най-късно до октомври.

"Европейските държави продължават да са убежище за политически продължения на терористични групировки. В тези случаи, черна комедия е ЕС да критикува нашата държава за дефиницията на тероризъм", каза той.

"Преди всичко ние очакваме ЕС да поправи своите закони, които подкрепят тероризма", каза още Ердоган.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ердоган има известно право.Терористите са изучили из основи пролуките в Европейските закони и си правят гаргара с Европа.Нарочно и нагло.Стига се до там че изпечени терориси си живеят в ЕС и никой не може с пръст да ги пипне.Да не говорим за ятаци на терористи, не даващи информация за терористи и радостно танцуващи след терористична атака.
44
2
 
5
 
! Отговори
100 % TURK преди 7 години
сега ще вляза в турски форум да пиша колко е хубаво да сте християни и да не си кълцате кожичките.....-------------До 107. Ха ха ! Ела ела......ако искаш мога да го уредя. Преди малко бях в турски форум на атеистите.
43
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ERDOGAN ti si nay velikiya durjavnik sled ATATURK,na prav put si,daje i MERKEL te razbra
42
10
 
15
 
! Отговори
100 % TURK преди 7 години
А иначе Ердоан е прав. Европа трябва да преосмисли какво е тероризма. Днес в Брюксел смятат ,че той започва след гръмването на една бомба , на някое летище и така взема мерки. Ако в момента из европейските градове се движат терористи , закриляни от правните и ценностни норми на съответната държава , утре не може да се предвиди нищо , защото тяхната единствена професия е терора.
41
5
 
4
 
! Отговори
salaj ad din преди 7 години
DO 104 PRAV SIPRIMER ERDOGANTURKIETO KE PADNE
40
5
 
11
 
! Отговори
100 % TURK преди 7 години
Рибата замирисва от към главата , ***... Ти първо пропиши на кирилица и после се обеснявай . Аз от България не пиша , и пак съм се заангажирал , за да съм по разбираем.
39
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А защо Саудитска Арабия не приема пари от Европа за да строи там църкви, или поне да приема мюсюлманите от Сирия и региона, а защо не и от Африка? И защо всички мюсюлмани си мислят, че някой им е длъжен да им търпи техните правила, когато те дойдат в друга страна, а когато някой отиде там да се съобразява с тях? И ти защо драпаш толкова за благинки от ЕС, като той и без това сам ще се разпадне? И кое точно в положителен смисъл ще промениш ако се присъединиш, защото досега само изнудваш?
38
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ASANE NE GLEDAYTE V BALGARIA NE E VASHA ,GLEDAYTE OSTATAKA OT TURCIA SLED 10 GODINI,CHE SITE VI KOMSHII SI ISKAT ZEMITE,MAY SHTE SI IDETE V AZIA.
37
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Na kogo mu trqbvashe 52 darjavi da se sazdadat ot nasledstvoto na Osmanskata imperiya ,nali uj sa klali i besili otkade se prukna tolkoz narodi
36
13
 
21
 
! Отговори
Хасан преди 7 години
До Анонимен 84Ако са искали османците какво ли биха направили за 600 гКакво направиха испанците с Ю Америка за 50 г ??? Геноцит а сега са супер католици по католици и от Ватикана Измислената история на България от комунистите че е имало робство Какво е писал Достоевски " ние дойдохме да освободим българите от робство а те си имат красиви къщи,земя, животни и всичко което нямат руснаците"Това е истинатаБългари - Турци задружно напред само така ще СЪЩЕСТВУВА България
35
1
 
4
 
! Отговори
salaj ad din преди 7 години
SARACINITE-KIURDI PREVZEHA JERUSALIM SEGA E RED NA CARIGRAD
34
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 90Velikite mogat da govorqt naglo ,ti zashto ne mojesh shte govorish ama posle
33
7
 
9
 
! Отговори
100 % TURK преди 7 години
Няма смисъл да ме дразниш , ***. За теб може да съм *** ,но съм реалист а не *** като тебе. Бъди *** ,но се съобразявай с реалностите. Хората си сложиха човек , да управлява Лондон а ти с мен се санимаваш.
32
4
 
16
 
! Отговори
Гурбетчиа преди 7 години
Истината боли но това е съдбата на България вижте само колко е населението 7 мила от тях 3 мил са вече и двойни тройни гражданства тоест в БГ има махимум 5 мил население и то 2,5 мил пенсионери Сега какво виждате вие към 2040 година Аз виждам " Имаше едно време България където българи турци живяха задружно до 1984 г
31
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ERDOGAN izlizay ot NATO tq ne ti e nujna to se vidq,NATO ne ti pomaga a vie pazite evropa i amerikancite inache rusnaka shte gi otupa
30
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя резак съвсем си е повярвал. Реши ли чичо Сам, че вече не му е нужен ще го приключат набързо ама им върши добра работа за сега. Баба Мелкел да си води записки, нали са си дружки? Доживяхме от Анадола да критикуват ЕС за закони, демокрация и прекалена свобода на словото. Скоро това човече ще поиска и минарета навсякъде, както е тръгнал.
29
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Черна комедия е Турция да се възмущава.
28
5
 
18
 
! Отговори
Гурбетчия преди 7 години
Нямам злобни мисли към българите но какво се случва в последните 25 г в България 1. Населението намалява с големи темпове2. Младото население е на гурбет и 80-90 % няма да се върнат а техните деца ще се интегрират там където живеят а внуците им няма да помнят нищо за България.3. Тази държава която има най много влияние и която има голяма икономика ще командва парадаДа погледнем сега : България криза,Гърция криза, Сирия криза Ирак криза ... и т. н. ...Това е истината момчета
27
6
 
5
 
! Отговори
salaj ad din преди 7 години
do73ABE LUDKO,ZA KAKVA IKONOMIKA TURSKA GOVORISH,USA I UE POMPAT TURSKATA IKONOMIKA I ARMIAI TIA DUE MUSKULI NO VNIMAVAY NA IZRAEL TOVA VECHE NE HARESVA,SLEDVA OTTEGLIANE I IZOSTAVIANE NA MILOSTA NA LAVOVETE,A TE MNOGO
26
0
 
2
 
! Отговори
Ердоган преди 7 години
Е тарикатче