Обвинение от крайната десница: Меркел е диктатор!

"Иска да замени германския народ с мигранти", заяви Александер Гауланд
5 юни 2016 19:28,
127
Обвинение от крайната десница: Меркел е диктатор!
Снимка: Архив Reuters

Лидер на германската крайна десница нарече канцлера Ангела Меркел "диктатор", който иска "да замени германския народ" с мигранти, предаде Франс прес, като цитира в. "Франкфуртер алгемайне цайтунг".

Още по темата

Александер Гауланд, заместник-председател на популистката германска партия Алтернатива за Германия обвини канцлера по време на митинг в малък град край Берлин, че в момента трансформира радикално аспекта на страната с прекалено гъвката си политика по въпроса за предоставяне на убежище. Той определи Меркел като "канцлер-диктатор" и беше аплодиран бурно от присъстващите на митинга.

Гауланд обвини големите германски партии, че водят политика на човешко нашествие и че се опитват да заменят прогресивно германците с хора, дошли от четирите краища на света.

На митинга, кадри от който бяха качени в YouTube, се вижда, че 75-годишният Гауланд чете плакат, държан от активист, на който пише: Днес ние сме толерантни, а утре ще бъдем чужденци в нашата собствена страна. Този лозунг е използван и от неонацистката германска Националдемократическа партия.

В последно време Гауланд се открои с критични изказвания срещу футболисти от чужд произход в германския национален отбор. Той например каза, че никой не би искал да има за съсед Жером Боатенг, чийто баща е от Гана. Гауланд каза също така, че националният отбор не е вече германски в класическия смисъл на понятието.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
3
 
! Отговори
ivailo1403 преди 7 години
Като са толкова нерешителни германците, и още не са изритали Меркел ще страдат от нашествениците... Важното е , че тая пап.л.ач не остава в България, а за Западна Европа не ми пука че се ц.и.г.а.н.изира... Даже ми е кеф, щом под натиска на САЩ враждуват неправедно срещу Русия.
58
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ВВВКаква критическа... На тази възраст си е деменция!
57
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Меркел бърка здраво с костеливи пръсти в задния двор на путинистите, затова реват като вдовички за ...
56
0
 
1
 
! Отговори
до 105 преди 7 години
"Свободна икономическа зона от Лисабон до Владивосток" - това го е предложил самият Путин. Меркел казва, че ако има мир в Украйна, ако се спазва споразумението от Минск, тя няма нищо против Свободна икономическа зона от Лисабон до Владивосток.
55
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Merkel izpulnqva doslovno narejdaniqta na gopodarite si- internacionalisti! Te suzdadoha kapitalisma v dne6niq mu vid,kakto i komunisma! Tova sa onezi gadove,deto tormozqt cqloto 4ove4estvo ot vekove nasam! Znaete koi sa!!!
54
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Меркел не знае как да се спаси положението си, и затова правят такива неверни твърдения пискливи на единно икономическо пространство, това е направено с цел да се отклони вниманието от тежкото положение на германци в Германия на мигрантите.
53
0
 
12
 
! Отговори
ВВВ преди 7 години
БАБА КОСТЕНУРКА НЯМА ДЕЦА НЯМА НИЩО ЗА КОЕТО ДА МИСЛИ И ЖИВЕЕ..ЯКО Я ТРЕСЕ КРИТИЧЕСКАТА .
52
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мутти Анги си е направила добре сметката , само дали ще и излезе
51
2
 
18
 
! Отговори
aa преди 7 години
*** бабушкера ,сега не може да ги разкарат тези т.н.мигранти-десетилетия ,колкото и икономиката на Германия да върви ,разходите за 2-3 000 000 неработещи и неграмотни ще са колосални-ще разрушат ред ,дисциплина,демографски и религиозно ще променят целия състав на населението на Германия в знак (-..
50
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Меркел вчера го каза:"Свободна икономическа зона от Лисабон до Владивосток". Но умните русофили не могат да разберат , че това означава анексия на Русия.
49
1
 
40
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Тая сбърканата напълни Европа с терористи ...
48
0
 
9
 
! Отговори
bobo преди 7 години
Ami stiga veche s tezi stari kom. babi! Za tova vurvi taka sveta, ot losho na po-losho!
47
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
глупачка-социалистка. не е рядко срещано явление. не говорим за делението леви/десни, защото социалистите са преди всичко хора с мислене като нейното. мислене на вечен теоритик-идеалист.
46
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво, германците най-после се "светнаха" за състоянието си, под влияние на Меркел и мигрантите. Сега трябва да последва връщане на националсоциалистическата политика и изритване на всички oрки обратно в дупките, откъдето изпълзяха. След което примерът им да последват и останалите страни в Евросъюза.
45
2
 
50
 
! Отговори
Зак преди 7 години
Прав е човека, Меркел унищожава немския народ.
44
1
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
европееците с тяхните си аколенци покани ще се стреснат ама когато мигрантите почнат да им пикаят по главите ама ще бъде много късно господа,с тяхната арогантност и нахалство ще насадят ислемизма
43
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
91 Със сигурност мигрантската вълна се е отразила на рейтинга им , на изборите преди няколко месеца не загубиха катаатрсофално и взеха 2 от три провинции
42
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Немския народ мрази Меркел и я плюе с основание. Дори и да не е така, това си е тяхна работа. Необяснимо е защо тук разни одисейчовци и станойчовци я защитават с цената на живота си и са готови да се хвърлят за нея като Матросов на амбразурата. Очевидно са платени ***, няма друго обяснение.
41
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В България лявата партия БСП е партията на богаташите, на децата на комунистическата върхушка, която ограби националното богатство.В Германия дясната партия е на бедните, които се страхуват за работните си места, които са лишавани от общински жилища, за които са чакали по 10 години, за да бъдат дадени тези жилища на пришълците.
40
3
 
18
 
! Отговори
Кико преди 7 години
В лудницата нормалните изглеждат луди! Та така и с тоя човечец! Прав е, ама безумните го сочат с пръст, подведени от платените принцове-джихадисти от Залива!!! Упс..., май казах много! Меркел погреба ЕС, дано да е за добро!!!