Тръмп – по-добрият приятел на хомосексуалистите!

Хилъри Клинтън искала да пусне ислямистите да убиват US гейове
14 юни 2016 08:15,
17
Тръмп – по-добрият приятел на хомосексуалистите!
Снимка: Ройтерс, архив

Вероятният кандидат на републиканците на президентските избори в САЩ през ноември Доналд Тръмп увери, че е по-добър приятел на хомосексуалната общност от своята съперничка демократка Хилари Клинтън, предаде ДПА.
 След атаката срещу гей клуб в Орландо, Флорида, при която бяха убити 49 души, Тръмп обеща да пази хората с нетрадиционна сексуална ориентация.

"Запитайте се: Кой в действителност е приятел на жените и на хомосексуалната общност, Доналд Тръмп с неговите действия, или Хилари Клинтън с нейните думи? Клинтън иска да позволи радикални ислямисти да залеят нашата страна - те заробват жени и убиват гейове", коментира ексцентричният милиардер.

Тръмп отне медийната акредитация на един от водещите американски вестници, "Вашингтон пост", да отразява предизборната му кампания, предаде още ДПА.

Причина за това решение бе заглавие в ежедневника, според което републиканският кандидат-президент е намекнал, че сегашният държавен глава, демократът Барак Обама, е замесен в терористична атака. Тръмп обвини "Вашингтон пост", че отразява лъжливо неговата кампания и че е поставил необходимостта от повече посещения на свой сайт над журналистическата почтеност.

Вчера електронното издание на вестника излезе със заглавие "Доналд Тръмп изглежда свързва президента Обама със стрелбата в Орландо" и цитира изявления на милиардера за реакцията на държавния глава на атаката.

От "Вашингтон пост" обещаха да продължат да отразяват кампанията на Тръмп както и досега, почтено и честно.
Републиканският кандидат-президент навършва днес 70 години, отбелязва ТАСС. Преди няколко дни Тръмп довери, че се чувства на 35.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименЧЕ РАЗБИРА СЕ,НЯМА ДА ПИТАМЕ ТИ КАК СЕ ЧУВСТВАШ Я>>>>>
7
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
14.06.- Тръмп на 70 години. ЧРД!
6
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На Тръмп да му барате дисагитe, 'га го е нaвиpил.
5
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Цар Соломонтова не е дилема: хомосексуалист срещу ислямист!Така че: хОди се пЕри!
4
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди изборите всеки се прави на шут около тезата кято е заложил.Тоя който ги е избил едва ли е бил някакъв фанатизиран мюсюлманин, а просто му е писнало от всякаква из'мет наоколо.Сега всичко се използва.Много нормални хора пък се радват, че са били очушкани група пен'дели, но заради разни налагани им стереотипи никога публично няма да го признаят.Интересно ако на богатите им предложат да им вземат всичко и да ги пратят да живеят в Сирия, Украйна или Сомалия дали ще са толкова "широко скроени".
3
4
 
18
 
! Отговори
ЦК на либерастите преди 7 години
В цял свят гейовете ще станат човеци от изключителна важност и още в ранна детска възраст трябва да претендират за специален статут!
2
13
 
15
 
! Отговори
Турчина Мехмед преди 7 години
Ей тоя ме кефи нооо..... Определено ще подпали световна война. Наистина Обама ще е последният им президент, защото ако Тръмп дойде на власт ще се самопровъзгласи за император на Свешените съединени щати. Те са си империя и без това. Само трябва официално да се признае.
1
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е най-важното за света - как се чувстват хомосексуалистите. Всичката друга е наред.