Откриха тялото на детето, завлечено от алигатор

"Дисни" затвори всички плажове в комплекса в Орландо
Обновена: 16 юни 2016 08:19 | 16 юни 2016 07:18, Веселина Йорданова
35
Откриха тялото на детето, завлечено от алигатор
Снимка: БТА

Спасителни екипи във Флорида откриха тялото на двегодишния Лейн Грейвс, който бе завлечен от алигатор в развлекателния комплекс "Уолт Дисни уърлд" в Орландо, Флорида, информираха световните агенции.

Тялото е открито цяло след 19-часово издирване, недалеч от мястото, където детето е видяно за последен път във вторник.

Още по темата
Момченцето, което пристигнало заедно с родителите си от Небраска, си играело на брега на езеро, разположено около един от хотелите в комплекса, когато го нападнал алигатор.

Според очевидци хищникът е бил с дължина между 1,2 и 2 метра. Бащата на детето се опитал неуспешно да спаси сина си и бил ранен. В търсенето са участвали около 50 полицаи и спасители.

След инцидента Дисни затвори всички плажове в курортната зона.

Местният шериф съобщи, че при издирването са били заловени и убити пет алигатора и има голяма вероятност единият от тях да е убиецът.  (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия "статии" не обясняват нищо. Стига сте преписвали и си направете поне труда да обясните като за хора които не са виждали Дисни или Флорида. Гигантът "Дисни" е собственик на няколко увеселителни паркове, не само един. "Комплексът" е построен на огромна територия която обхваща и блата. Има и много изкуствени езера. Не е станало в самия увеселителен парк. В самите увеселителни паркове алигатор няма се срещне! Но около водни тела във Флорида алигатори има. Жалко за детето!
14
1
 
11
 
! Отговори
Шоп преди 7 години
Във Флорида алигаторите са навсякъде, излизат от канавките край пътя и се припичат на банкета. Местните ги трепят и продават препарирани алигаторски главички за сувенири. А блатата са огромни.
13
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АЛИГАТОРИТЕ ИЗЯЖДАТ ДОРИ СОБСТВЕНИТЕ СИ МАЛКИ ЗА ТОВА ОЦЕЛЯВАТ СИГУРНО ПОД 1% ОТ НОВОРОДЕНИТЕРАБОТАТА НА АЛИГАТОРА Е ЗА ЯДЕ :D5 АЛИГАТОРА БИЛИ ЗАЛОВЕНИ!!! ЕГАТИ КУРОРТА :D ВЛИЗАШ ВЪВ ВОДАТА И ПИТАШ ПОСЛЕ ХА СЕГА КЪДЕ СА МИ КРАКАТА! :D
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АЙДЕ ПАК В ОРЛАНДО :DЯВНО СЕГА Е ГОДИНАТА НА ОРЛАНДО :D
11
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Еколог...........невинни същества, ако един алигатор е станал опасен, изолирайте го във ферма.......А ако във фермата отново стане безопасен, трябва ли да го пуснат на свобода?
10
3
 
29
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 7 години
Понеже алигаторът се е държал като.. хм.. алигатор .. дайте да убием всички алигатори..
9
1
 
2
 
! Отговори
Кики преди 7 години
До- ЩЕНе си струва да харчиш толкова пари. По - добре я пъхни в някой бетонови.
8
1
 
10
 
! Отговори
тити преди 7 години
До АнонименВ Лидл няма топла кухня. За съжаление.
7
3
 
33
 
! Отговори
Ще преди 7 години
взема да закарам тъщата там на екскурзия,но се съмнявам, че 2м алигатор ще свърши работа.Ще трябва да търся по-големи.Чувал съм,че в Австралия някои екземпляри на соленоводния крокодил достигат до 11м,та ще помоля Сиднито за съдействие като информация и логистика!
6
8
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-големите човекоядни алигатори живеят в Белия дом. Рептили им викат.
5
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
хахаха хищник бил той, ми *** в гората да ловиш със зъби прехраната си,ама не можеш нали? друго си е да идеш на топлата кухня в лидел и после да седнеш на компютъра и да плюеш. Господата от Дисни можеше да оградат опасната зона или да сложат някаква табела,знам ли. Но това,че хората са прости не смятам,че трябва да е причина да избиеш цяла популация
4
22
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредното американско малоумие. И тия хора искат да са господари на света...... Аре нема нужда. Вова, приключвай ги по-скоро, брат, моля те!
3
11
 
7
 
! Отговори
ined преди 7 години
Застреляли са ги не защото е умряло, ами защото не са чели сценария и са провалили атракцията - трябвало е да го разкъсат над водата, че другите деца да могат да си направят селфи снимки. Ама така е в шоубизнеса - който не спазва сценария гори.
2
11
 
33
 
! Отговори
до 4 преди 7 години
Разбира се бащата е знаел,че.има алигатори и наарочно е оставил детето да си играе.....мнооо си зле,честно!!!
1
37
 
45
 
! Отговори
ко преди 7 години
Убили са 5 алигатора само защото един от тях е завлякъл дете? Че това си е хищник , бащата като е *** да го оставя без надзор над езеро гъмжащо от алигатори си е напълно негов проблем. Ама нали е важно да се направи акция и да изпотрепят беззащитни и невинни животни за да има фалшива справедливост и да не се руши имиджа на дрuсниланд..