Тръмп похвали Саддам: Убиец на терористи е!

"Направи го толкова добре... А не им четеше правата"
6 юли 2016 10:22,
62
Тръмп похвали Саддам: Убиец на терористи е!
Снимка: Reuters

Вероятният кандидат на републиканците на президентските избори в САЩ през ноември Доналд Тръмп отново похвали покойния иракски диктатор Саддам Хюсеин, определяйки го като убиец на терористи, предаде Асошиейтед прес.

Още по темата

"Саддам Хюсеин беше лошо момче, нали така?... Знаете ли обаче, че той направи нещо добро? Той уби терористи. Направи го толкова добре... А не им четеше правата", настоя Тръмп в Северна Каролина.

Тръмп продължи с тирадите си и настоя, че светът "100 процента щеше да е по-добър", ако диктатори като Саддам Хюсеин и Муамар Кадафи още бяха на власт, съответно в Ирак и Либия, отбелязва АП.

Вероятният републикански кандидат-президент не пропусна да нападне своята съперничка демократка Хилари Клинтън заради спорната практика да използва частен сървър, за да изпраща и получава имейли, когато е била държавен секретар на САЩ.

Противниците на Съединените щати разполагат с компрометиращи за Хилари Клинтън сведения, с които могат да я шантажират, категоричен бе Тръмп.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТРЪМП КАЗВА ИСТИНАТА , ПОЖЕЛАВАМ МУ КЪСМЕТ НА ИЗБОРИТЕ НО СЕ СЪМНЯВАМ ЧЕ АМЕРИКАНСКИТЕ АКУЛИ ЩЕ ГО ОСТАВЯТ ДА СПЕЧЕЛИ
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За какво са ви милиарди знаещи мързеливциили по-добре милиарди добре обучени на скромност и труд хоравъпроса е кой да ги обучи---рекламите които хранят милиарди са само за консуматори--милиарди консуматори--само и единствено земеделието практикувано от всеки и всичкидругото е обречено.
36
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ПиночетНе е само това проблема. Най големия им проблем е че религията им не позволява на женската половинка да бъде грамотна. Ако 50% от едно общество е неграмотно това е проблем. Те са много на брой хора, но ако при тях женската половинка не се счита за човек, това означава че хората там са много, но човеците в това общиство са наполовина. Майката стои в къщи и ражда деца и ги отглежда.Тези деца се отглеждат от нещо което не е считано за човек, живее в тъмнина и няма никакви права.
35
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 23На 16/01/1991 година САЩ атакува Ирак защото през лятото на 1990 Ирак нападна Кувейт. Хората на Садам изляха нефт по бреговете на Кувейт и изтровиха всички птици, изтровиха и животните от кувейтксата зоологическа градина. Кувейт нямаше войска с която да се защити.Садам беше диктатор, но за арабите най добрия лидер трябва да е диктатор.
34
0
 
5
 
! Отговори
Пиночет преди 7 години
Арабите не са като цивилизованите хора.Това са племена. И най силното племе като вземе властта управлява и държи другите в подчинение. Така си живяха дълги години без много жертви и според техния начин на живот добре за тях самите. (подариха) им американска демокрация и почна ужаса.То като погледнеш 25 години назад тя демокрацията и при нас докара само разруха
33
1
 
8
 
! Отговори
До Адвоката на САЩ преди 7 години
Калпавото американско разузнаване аз не го оправдавам но недейте да изопачавате фактите за диктаторския режим на Саддам моля - не го оправдвавайте с американското разузнаване.Не е калпаво разузнаването а ЛЪЖАТА за това което струва 1 000 000 човешки живота. Ирак нямаше програма за WMD и това беше известно на всички освен на Щатите. В началото дори се опиваха да свържат садам с Ал-Кайда (нали уж тогава се бореха с тях ) ама не можaha
32
1
 
9
 
! Отговори
До адвоката на САЩ преди 7 години
В речите си пр СС на ООН Колин Паул изтъква следното. Всички факти са абсолютно потвърдени и 100% . Години след това когато нищо не се намери се оправда че бил подведен от разузнаването. Всичко са знаели че това е ЛЪЖА............... Има всичко документирано Тази лъжа струваше 1 000 000 живота над 200 000 от тях детски. Дай боже някой ден тези хора да отговаря за гадостите които направиха
31
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другари ушaнки нещо слабо го давате. Посланик Ушaнков за какво ви плаща?
30
3
 
5
 
! Отговори
До 43 преди 7 години
незнам с колко големи букви трябва да се напишеСАЩ НАПАДНАХА ИРАК ПОД ПРЕТЕКСТ ЧЕ ИМАТ ПРОГРАМА ЗА WMD И КОЯТО МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗПОЛЗВАНА СРЕЩУ САЩ.ТОВА БЕШЕ ЛЪЖА достатъчно докъзателства има в тубата за речите на Колинчо където размахва антаркса че уж Садам имали програма за това. Занели са че е лъжа. Тя коства 1 000 000 човешки живота. Дали не е геноцид това а ?
29
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя Трумп май е по-изкукуригал от путин и волен взети заедно
28
2
 
7
 
! Отговори
пИТАЩ преди 7 години
Понеже заговорихме за химически оръжия . кога ще бъдат съдени хората използвали Agent Orange във инвазията на САЩ срещу Виетнам ?Mevdu drugoto proizwoditel na tozi himikal e Monsanto
27
0
 
2
 
! Отговори
До 40 преди 7 години
Химическото оръжие на Садам е доставяно от САЩ за войната с Иран. То е използвано и срещу Иранските деца и САЩ бяха супер Ок с това. През 80-те Ирак бяха проксито на САЩ срещу Иран. Тогава бяха и Ок с избиването на кюрдите.
26
0
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Браво на Тръмп ! Това е и моето мнение.Но американците сами ги убиха,защото нямат интерес някой да убива техните шпиони -терористите.Дано да изберат Тръмп за президент.Много по умен е от Клинтън.
25
0
 
9
 
! Отговори
Питащ преди 7 години
САЩ НАПАДНАХА ИРАК ПОД ПРЕДТЕКСТ ЧЕ ИМАТ ПРОГРАМА ЗА WMD И КОЯТО МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗПОЛЗВАНА СРЕЩУ САЩ.ТОВА БЕШЕ ЛЪЖА достатъчно докъзателства има в тубата за речите на Колинчо където размахва антаркса че уж Садам имали програма за това. Занели са че е лъжа. Тя коства 1 000 000 човешки живота. Дали не е геноцид това а ?
24
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
аз също ползвам химическо оръжие против *** ... т.е. убиец ли съм
23
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е лесно да си Трумп.
22
0
 
5
 
! Отговори
Продължение преди 7 години
Садам Хюсеин имаше химически оръжия през 80-те години защото те бяха доставяни от САЩ . С тези оръжия бяха избивани кюрдите ама САЩ си мълчаха защото бяха съюзници с Ирак Май някой забравя че САЩ бяха основен приятел на Садам и те бяха в основата на прокси войната на Ирак с Иран . А ето и къде да намерите опита за замазнаване на Колинчо за геноцида срещу Ирак пак тубата Colin Powell saying he was misled.... САЩ извършиха геноцид в Ирак
21
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Един българинИ ти какво "знаеш" и лично си видял да прави Али Химика извън пропагандата в гуглето?!? Та къде казваш са "скрити" хим. оръжия в Ирак, та 13 години не могат да ги намерят? Когато Фактите говорят не трябва много, много да "разсъждаваш" над пропагандни преразкази и писания, щото се излагаш!?
20
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 26Та казваш "скрил" го бил Садам въпросното оръжие през 91 - ва година, а от 2003 до ден днешен /13 години!?/ не могат да го "открият"!?!? Извинявай, ама правиш ли връзка с главния мозък преди да изтипосаш нещо?! Това да не е скрита игла в купа сено, че никой да не може 13 години да намери тонове химическо оръжие?! Истината е, че НЯМА такова и това много добре го знаят и лъжливите кравари! Фактите го доказват!
19
1
 
10
 
! Отговори
Вейдър,Дарт Вейдър преди 7 години
Истината е че има народи които им е нужна диктатура за да функционитат нормално...въпросът е Къде сме ние?