Ердоган към НАТО: А бежанците, епидемиите, кибер-атаките?

Според турския президент пактът трябва да е по-активен към тях
9 юли 2016 11:16,
24
Ердоган към НАТО: А бежанците, епидемиите, кибер-атаките?
Снимка: архив Reuters

Президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган поиска по-голяма активност на НАТО по отношение на новите световни заплахи.

"Бежанската криза има ефект върху целия свят. Кибер-атаките, епидемиите и регионалната нестабилност се отразяват дори и върху географски изолираните държави", каза Ердоган, цитиран от Anadolu Agency.

"По-време на този процес НАТО трябва да бъде по-активна и да се изменя, за да посрещне тези нови заплахи", добави той .

Той заяви, че срещата на високо равнище на НАТО във Варшава, дни след нападенията на "Ислямска държава" в Близкия изток, идва в наистина важно време.

"Както виждаме, международната сигурност става все по-крехка", допълни още  Ердоган.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
4
 
6
 
! Отговори
master888 преди 7 години
islama e fashizm,pedofilia,incest , discriminacia i genocid.kolkoto po barzo bade zabranen,tolko po barzo shte nastapi mir na planetata
11
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ПрофесорПлювналиев, ти ли си бе?Давай, давай, ама ще те видим след 3-4 месеца, как ще се кланяt на изток, та чак скъпите ти rащи ще се пръснат. Няма да те спаси активното ти комунистическо минало. Направи си хороскоп, да знаеш накъде да се спасяваш. Щото и Столти ще се спаси за отрицателно време. И хич няма да му е до теб. А пък на Пияненко - хич!
10
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ИстинскияДа но ти си никой, мизерно злобно човече. Аз пък искам да си остане тоя посланик, пък да си иде оня мазния, дето се прави на ударен за наемите, за натрапването на тяхна ядрена техника, за разполагането на тяхна техника и войски в България - не, това не е окупация, това е "културен обмен", разновидност на "обмена" през 1943 г. когато разрушиха половин София и доста части на България в провинцията. Ако може и Кириак Стефчовци като тебе да си идат с "агресивния борец"в ЮСА. Кифладжии!
9
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прав е Ердоган! "Пактът" е насъскван ежеминутно от агресивните САЩ срещу Русия и безотговорно подпалва света. Това нито е шега, нито параноя. Не дай Боже, сега някой да нападне някого - ще изгори цялата планета. САЩ да не се заблуждават, че ще имат "първия удар". Просто ударите ще се срещнат по пътя и дали Вашингтон и Ню Йорк ще се изпарят 2 секунди след Москва и Волгоград просто няма значение. Ще се изпарят. Това трябва да е ясно на подпалвачите. И на гадното фашистко пияно ГМО - Порошенко.
8
18
 
8
 
! Отговори
Истинския преди 7 години
До ПрофесорБраво, на едно мнение сме! НЕ може НАТО да бъде демократична организация и да има за член ислямски страни като Турция! Исляма е демокрацията са несъвместими! А що се отнася до оня пиян, дебел мужик, посланника на Путин в България, лично аз бих му връчил призовката да напусне Родината ни до 24 часа!
7
19
 
5
 
! Отговори
Истината преди 7 години
До ПрофесорБраво, на едно мнение сме! НЕ може НАТО да бъде демократична организация и да има за член ислямски страни като Турция! Исляма е демокрацията са несъвместими! А що се отнася до оня пиян ***, посланника на Путин в България, лично аз бих му връчил призовката да напусне Родината ни до 24 часа!
6
28
 
5
 
! Отговори
Професор преди 7 години
Русия е много по опасна от бежанци и епидемии. Изявлението на този Мюмюн показват, че Турция не е лоялен член на НАТО. Вън турция от НАТО и България трябва да заеме по активна роля в пакта като започне с изгонване на руския посланик.
5
12
 
21
 
! Отговори
Истината преди 7 години
Ердоган е ислямист и като такъв трябва да бъде даден на прокурор, да бъде съден и осъден!
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прави се на активист иначе ходи и нехае пък се прави,че не знае,а ония за кои говори бачкат под носа му,само да кихне и ше ги изчисти,а той подсмърчя и ония прехвърчат по аеропорти и разни порти,а обикновените хорица марлена превръзка да сложат трябва грип да кажат,че да рипнат да се предпазят
3
10
 
7
 
! Отговори
master888 преди 7 години
До Тежка сланина;ISMALA E FASHIZAM S DRUGO IME.eRDO E SHIZOFRENIK
2
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съвсем резонни въпроси, макар че би следвало други да ги задават. На НАТО не им стиска да се захванат с тях и предпочитат да имитират дейност край границите на Русия, вместо да се топнат в истинските проблеми. Така Русия, ангажирана в Сирия, е най-удобното извинение за абдикация.
1
11
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
...а свободата на кюрдите?