След забраната на бурки: Скок в продажбите им!

Производителите отчитат увеличено търсене с 200%
24 авг 2016 20:16,
39
След забраната на бурки: Скок в продажбите им!
Снимка: Нова телевизия

Забраната за носене на бурки на плажа отприщи невиждан интерес към тях. Търговците регистрират увеличаване на продажбите. Скокът бе регистриран и от фирмите, които произвеждат така наречените "буркини".

Забраната за плажни костюми за цялото тяло бе наложена временно във Франция. След нея обаче някои от моделите се продават с 200% повече, информира “Нова телевизия“.

Забраните често са наложени от консервативни кемтове, които смятат "буркините" за демонстрация на принадлежност към исляма.

Но пък производителите им твърдят, че до 40% от всички костюми са купувани от жени, които всъщност не изповядват исляма.

А просто не искат да почерняват на плажа от естетически съображения или се притесняват от вредни за кожата лъчи.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А просто не искат да почерняват на плажа от естетически съображения или се притесняват от вредни за кожата лъчи.Такава логика вадят,отчаяните фирми които виждат, че губят пазара си и не са в добро финансово положение.Логика без логика.Е нали не се очаква от мен да съчувствам на фалиращите фирми за производство на бурки.
3
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Явно, че сърбите откриха ловния сезон за носърчета, но все още не знаем кой ще го открие за пингвини. Интересно като отидеш в техните страни някой трябва да им спазва правилата, но те като дойдат в Европа и се наси'рат.
2
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е като мине на пълна забрана, фирмите могат да си продават и 400 %. Печалбите на фирмите не ни интересуват,могат да си получават каквито са си искат компесации . Единствено има значение резултатите ,като това да не си налагат културата, където не трябва.
1
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква глупост е последното изречение... Какво въобще търсят на плажа, ако е така?!