Полицаи към мюсюлманка в Ница: Свали буркините!

Хора на плажа пък й крещели да си отива вкъщи
25 авг 2016 16:00,
108
Полицаи към мюсюлманка в Ница: Свали буркините!
Снимка: Кадър, Youtube

Фотографи забелязаха на плажа в Ница въоръжени полицаи да принуждават мюсюлманка да свали част от традиционния си бански костюм, пише британският вестник The Guardian, цитиран от "Фокус".

Спорът за буркините във Франция ескалира, след като 15 града приеха официално забраната за носенето им.

Още по темата

Снимките от популярния сред туристите курорт показват най-малко четирима служители на реда, заобиколили жена, която плажува на Английската алея в града, където преди повече от месец бе извършена поредната кървава терористична атака в страната.

На нейния билет, видян от френската информационна агенция AFP, е написано, че тя не е била облечена "в костюм, зачитащ добрите нрави и секуларизма" във Франция.

"Седях на плажа с моето семейство. Носех класическа забрадка. Нямах намерение да плувам", разказа 34-годишната жена.

Свидетел на сцената потвърди инцидента. "Най-тъжното е, че някои хора крещяха: "Отивай си вкъщи", а други аплодираха полицията. Дъщеря й плачеше", разказва очевидецът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
46
 
4
 
! Отговори
sybil преди 7 години
Все едно чувам "долу гащите". Позор! Това не е моята Европа. Скоро може да има изгаряне на клада, или да сложат гилотината.
36
4
 
13
 
! Отговори
додо преди 7 години
До До 5да определено и българските мъже заприличаха на джихидисти... подкрепям мнението Ви.... ако са християни - да се бръснат...но по-най-вероятно е да ги мързи
35
1
 
15
 
! Отговори
Astigave преди 7 години
А нашия се дупи на изток
34
1
 
27
 
! Отговори
додо преди 7 години
за да сме учтиви (все пак сме европейци) предлагам към процедурата по принудително сваляне на буркините субекта с нарушени права да бъде утешаван принудително от властите със свинска пържола
33
1
 
18
 
! Отговори
AZ преди 7 години
Само така
32
1
 
11
 
! Отговори
Dublin преди 7 години
...znaete li, kak Atatiurk se e preboril s burkite...??Izdavat zakon, ce nisto v oblekloto ne e zabraneno, no se ZADULZAVAT vsicki prostituirasti zeni na ulicata da sa s burki.../ne si mislete, ce e niamalo prostitucia...;))/ Ta taka, koiato izlizala na ulicata s takuv rekvizit e imala nezabravimi preziviavania...
31
1
 
24
 
! Отговори
Dublin преди 7 години
"Най-тъжното е, че някои хора крещяха: "Отивай си вкъщи", а други аплодираха полицията. Дъщеря й плачеше", разказва очевидецът.....mdaa, da si predstavi li kakva bi bila reakciata na policiata kum niakoia devoika v izriazani banski iz arabskite plazove...??Kakto se kazva-v cuzd manastir sus svoi ustav ne se hodi...Ili da se suobraziavat...,ili...da si .... m.....!
30
1
 
5
 
! Отговори
Лилия преди 7 години
До До 5тези са лъмбърсексуални, мода е, ама не от исляма :D
29
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво ..така трябва да е навсякъде...Все пак сме християни...,ние не сме отишли ори тях...те са тук?., и който иска -,,,добре,..,който не - там откъдето е....
28
1
 
63
 
! Отговори
G преди 7 години
Законите са за да се спазват. Това е чиста проба провокация, целяща сладникавите медии да ни накарат да ревем. Ако утре в саудитска арабия жена отиде на плажа по бански и я наобиколи полиция пак ли ще трябва да ревем?Държавата си има закони. На въпросните *** като не има харесва да си ходят по магреба.Не може хем да се възползваш от държавните придобивки хем да си насаждаш културата и да не уважаваш местните закони.
27
1
 
17
 
! Отговори
до 26 преди 7 години
и това време ще дойде...историята е един кръговрат и се повтаря
26
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябваше гилотина, по-френско е.
25
14
 
23
 
! Отговори
До 5 преди 7 години
Да, и на мен ми прави впечатление че все повече мъже си пускат бради, това някаква мода ли е или идва от исляма -не знам. Но е кошмарно да видиш някой добре изглеждащ мъж с брада ....и с окосмяване по гърдите .Ужас! Като жена, не го намирам никак привлекателно, неволно правя асоциация с мюсулманите...
24
7
 
6
 
! Отговори
Брадван преди 7 години
Айдее, сега афектирахте още някоя откачалка като оня с камиона и часовника му вече тиктака,
23
5
 
35
 
! Отговори
Мъка преди 7 години
Горкия Хитлер, сигурно се върти в гроба сега, като гледа какво става в любимата му Германия.Къде е сега Исус да каже: "Адолф, стани и ходи!"
22
3
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То е все едно да влезна с маска и черни дрехи в банка и да искам да тегля пари.И ако ме изгонят или задържат да викам тия от БХК да съдят банката за дискриминация, че не ме е обслужила маскиран.Една сопа , и къдет се види пингвин бой, ако не да идва Хитлер и да свърши това коет беше започнал.
21
1
 
55
 
! Отговори
п преди 7 години
Европейците вече хептен сдадоха багажа. Мюслитата ги взривяват, ядаът им парите, оправят им дъщерите, крадат и се изхождат по паркове и алеи.И въпреки всичкио пак европейчетата ги защитават и им се усмихват.А на времето ние като искахме да работим в Европа ни гонихам връщаха, удряха черни печати и ни обиждаха на мръсни българи.Не е ли двоен стандарта и май ще излезе вярно че арабските шейхове плащат на еврочиновниците да усигоряват комфорта и закрилата на мюсюлманите бежанци.А християните ги връ
20
1
 
45
 
! Отговори
Киро кофражиста преди 7 години
Много хубав плажа в Ница, става да си натоваря чакъл за кофража
19
3
 
52
 
! Отговори
Лъвско Сърце__ преди 7 години
Като иска да е с бурка да си я носи вкъщи, а пред хората да се показва като човек не като май.муна.
18
2
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалко, че никой не се е сетил да си разходи прасето по плажа, покрай буркинясалите...