Как ли ни виждат в Русия? "Ще я купим цялата!"

Руски кандидат-депутат коментира политиката на страната към България
19 сеп 2016 10:14,
545
Как ли ни виждат в Русия? "Ще я купим цялата!"
Снимка: кадър БНТ

Вчера в Русия се проведоха изборите за Държавната Дума, убедително спечелени от партията на президента Владимир Путин "Единна Русия".

С 44,% от гласовете партията печели над 330 депутатски мандата, което е над две трети от състава на 45-членната Държавна дума.

Още по темата

В идните дни предстои да чуем кой ли не да коментира резултатите от изборите, които са първите за Русия след анексирането на Крим и в условията на международни санкции.

Интересен е обаче коментарът на депутата от "Единна Русия" Пьотр Толстой. Той е журналист, едно от най-популярните лица на финансирания от държавата Първи телевизионен канал.

Пред БНТ той коментира възгледите си за ЕС, за Русия и за България.

"Нужна е дълбока реформа на Европейския съюз - смяна на ръководството му и отказ от политиката му на присъединяване на страни, които влизат в зоната на национален интерес на Русия", заяви кандидат-депутатът от "Единна Русия".

До тук нищо изненадващо и нищо прекалено скандално. В отговор на пожеланието да води доброжелателна политика към България Пьотр Толстой вече решително казва: "Разбира се, просто ще я купим цялата! Половината от крайбрежието вече купихме!"
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


545
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
12
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако не успеят да я купят, ще дойдат с танковетекакто направиха с Крим
14
3
 
49
 
! Отговори
Фактите преди 7 години
Някои истини не са приятни, но това не ги прави по-малко истини. Добре е понякога някой да ти казва нещата в прав текст и без заобикалки. Това не означава, че този някой е лош или пък те мрази. Когато става дума за политическо лакейство, то не е по-различно в зависимост от това кой е господарят - лакеят си остава винаги лакей и за него ще са огризките и трохите от трапезата на господаря му.
13
6
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едно, че са купили дупки строени набързо през бума, друго, че това е частна собственост. Какво смятат, да я изземат от руснаците в полза на държавата Русия ли? Хахаха, дори това не ми звучи невъзможно, те са единствената по-абсурдна държава от нашата
12
18
 
59
 
! Отговори
Пешко преди 7 години
До Анонимен 10, скандалното е, че депутатите гласуваха закон да не се продава земя на чужденци... от ЕС, но за савецките другари може. А савецките другари не обичат някви българи да им се моткат из краката, освен ако не са дошли да им лъскат батушите. Директно слагат табела Малая Масква и Малая Рассия и бг реч вече не може да се чуе.
11
37
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво,само така.Ние сме с вас,товарищи.
10
37
 
59
 
! Отговори
Ген полк Гадорян преди 7 години
Истината е че ЕС е обречена кауза. Разграден двор. Би преуспял само ако наподоби САЩ! Да ама не. А Русия ще надживее ЕС че и отделните му чаркове. Русия си има армия, президент и прочее. Имат кинти и изкупуват и тук че и в Анталия и тн
9
51
 
63
 
! Отговори
стига преди 7 години
Стига провокации и лъжи,не настройвайте населението срещу Русия,няма да стане и други са го опитвали.....
8
11
 
67
 
! Отговори
Днес.ру преди 7 години
"Интересен е обаче коментарът на депутата от "Единна Русия" Пьотр Толстой"Интересен?Редакторите на сайта видно са в миша дупка, и не смеят на гъкнат и думичка против арогантното и нагло изказване.
7
10
 
44
 
! Отговори
До маче.... преди 7 години
ааахххх колко си *** !!!!
6
17
 
101
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цитат: "страни, които влизат в зоната на национален интерес на Русия"Жалко че глупавия бг народ още вярва в "добрия дядо Иван" и не дава дума да се издума срещу любимата Русия. И сляпо следва принципа на др.Сталин - който не е с нас е срещу нас.Затова и като кажеш че си про-ЕС, веднага скачат стещу теб, че си анти-руски. А руснаците сами си патят от управляващите ги, но те друго никога не са виждали - само мизерия и война- дали ВСВ, дали студена война и си ги избират. Стокхолмски синдром.
5
25
 
88
 
! Отговори
Кутев преди 7 години
Чухте опорната точка. Бързо всеки истински русофил да намери по един руснак и да му прехвърли всичките си имоти безплатно!
4
52
 
85
 
! Отговори
маче преди 7 години
По добре Русия отколкото Турция....
3
9
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сигурно репортерката е била секси и той да се направи на големият баровец.На тоя етап освен че нищо не купуват ми ние им плащаме.
2
42
 
64
 
! Отговори
Ген полк Гадорян преди 7 години
А по добре ли е да ни изкупят СА, Катар и Ердоганата?! Май не, а.
1
17
 
90
 
! Отговори
Българин преди 7 години
С тия цени на петрола и с тия санкции да не стане обратното!