Филипинският Хитлер зове: Да избием наркоманите!

Родриго Дутерте иска да изтреби милионите пристрастени в страната
30 сеп 2016 09:52,
104
Филипинският Хитлер зове: Да избием наркоманите!
Снимка: Reuters

Президентът на Филипините Родриго Дутерте изглежда се свързва с нацисткия лидер Адолф Хитлер в петък и заяви, че ще бъде "щастлив" да ликвидира три милиона потребители и разпространители на наркотици в страната, предава Reuters и "Фокус".

Още по темата

В несвързана реч при пристигането си във Виетнам, Дутерте заяви пред репортери, че е представян като "някой братовчед на Хитлер" от критиците си.

Отбелязвайки, че Хитлер е убил милиони евреи, Дутерте заяви: "Има три милиона пристрастени към наркотиците (във Филипините). Бих бил щастлив да ги изтребя".

"Ако Германия е имала Хитлер, Филипините ще имат…", заяви той, правейки пауза и посочвайки към себе си.

"Познавате моите жертви. Бих искал всички да са престъпници, за да приключи проблема за моята страна и да се спаси следващото поколение от гибел", добави той.

Дутерте спечели общите избори през май, след като обеща да сложи край на наркотиците и корупцията във Филипините, където живеят 100 млн. души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всъщност има някаква идея, разбира се не става въпроса да ги избие. Идеята е, че човек ще се замисли дали да употребява наркотици, ако го грози избиването му. Второ, мисля си, че са силно преиначени думите на филипинеца.
21
12
 
8
 
! Отговори
Цивилизацията преди 7 години
В Холандия супер опасната дрога марихуана, от която няма нито един смъртен случай, е декриминализирана, има си магазинчета и кафенета, от където може да си купиш трева и да си пафнеш, Холандия има развита и стабилна икономика, както и мн добро образование, здравна и социална система, Португалия декриминализира всички наркотици, Португалия изгради комуни за нарко зависими, където не избива наркоманите, а им помага да започнат нов живот, зависимите намаляват с всяка година без някой да умира!
20
2
 
18
 
! Отговори
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ преди 7 години
Преди броени дни , въпросният президент заяви, че предстоящите съвместни военни учения със САЩ ще са последните... Каза също, че ще обърне погледа за нови хоризонти насочен към Русия и Китай...Днес вече е "Хитлер"....Очаквайте още пумия излята върху него и купища компромати....Ако не сработи и това за свалянето му от власт, ще умре от рак , като Уго Чавес...В крайана сметка и ако това не проработи, във Филипините ще се появят терористи и US армията ще навлезе и ще ги освободи...
19
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
популист-***
18
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Понеже работата ми свързана с корабите и доста често срещам филипинци - питам ги за техния президент сега. 100% подкрепа има тоя човек от обикновените моряци, до средния ешалон кадри. Вервайте ми.
17
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борете се с простотията и липсата на образование, с ниският стандарт на живот. Не с наркоманите :D Схващате ли къде е връзката? Намирате ли опорните точки?
16
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми той Хитлер си е бил наркоман имаше и филм колко вида наркотични вещества е употребявал.Даже си е имал и личен доктор дето единствената му работа е било да му инжектира по няколко пъти на ден различни видове дрога в зависимост дали кукуто е решил че ще спи,крещи по трибуните или прави секс.А тоя като го гледам има доста наркомански фейс да не би нещо дилърът да не му продава вече кво се е назлобил?Като няма кво да правят почват да изперкват от безделие.
15
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На света проблема му са простите хора, не наркоманите ;D Дано да го разберете преди човешката жалка цивилизация да се самоунищожи :D
14
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Проблемът може да се реши и с мн по-малко убийства, ама човека явно си вярва, че война ще постигне мир, кое ли поколение ще схване най-после, как се постигат позитивни резултати, Португалия е един жив пример за справянето с проблема с наркотиците. Ама на животно как да го обясниш, че да те разбере, докато има само инстинкти вместо разум?
13
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наркомана си е наркоман за цял живот с една дума ***.Много си е прав човека.
12
2
 
21
 
! Отговори
1 преди 7 години
Тоя ме радва яко. Да вземе и тука да дойде за няколко годинки.
11
2
 
21
 
! Отговори
Майтапчия преди 7 години
С оглед на високата раждаемост във Филипините,едва ли ще е проблем ако изпълни обещанието си.
10
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще е супер да се появи човек, който да избие всички с коефициент на интелигентност под 100 :D Даже 110 въобще да не се занимаваме с глупости и *** :D Този ще е от първите убити, мислещите с г*за си тук застаряващи оли-гофрени следващите :D Мн малко хора ще останат на земята, ама като всички сме интелигентни ще си го направим да ни е добре.
9
4
 
37
 
! Отговори
да преди 7 години
Това е този който тегли една м.айна на Обама и ЕС,браво на него......
8
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само да поясня (тъй като статията е грубо преведена на български от надрусаната баба на Дуерте):Човекът не се "свързва" с Хитлер, а се асоциира с него. С Хитлер няма връзка от години, не отговаря на телефонни обаждания, факсове, писма и имейли, така че никой не се свързва с него.А успехът или падението на политиката на Дуерте ще е изключително полезен пример за всички, които си казват:" Ех, защо и у нас не се появи такъв лидер...".Ще поживеем - ще видим!
7
4
 
31
 
! Отговори
луд свят преди 7 години
Ясно значи всеки който е свободно мислещ,не е слуга и брани родината си е диктатор и Хитлер!а слугите и робите са демократи!?
6
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това същия, дето иска да избие всички атеисти и будисти ли? Тоя тотално замина.
5
6
 
3
 
! Отговори
до 7 преди 7 години
Няма те и теб
4
3
 
16
 
! Отговори
проктолог преди 7 години
Не е като Адолф Меркел!
3
4
 
39
 
! Отговори
кой каза преди 7 години
Защо да е Хитлер?защото не се клани на САЩ ли,и взима мерки да си изчисти страната ли?странно мислене..........