Знае ли Ватиканът за извънземните? Според Уикилийкс – да!

Имейли разкриват, че църквата е наясно с наличието на НЛО
13 окт 2016 18:25,
33
Знае ли Ватиканът за извънземните? Според Уикилийкс – да!
Снимка: Reuters, архив

Знае ли Ватиканът за съществуването на извънземни? Според имейли, публикувани от "Уикилийкс" отговорът на този въпрос е "категорично да".

Имейлите съдържат кореспонденция между бившия американски астронавт Едгар Мичъл и Джон Подеста, който по това време работи в администрацията на президента Барак Обама. В момента Подеста е директор на кампанията на Хилари Клинтън.

Разговорите са от 2015 г., като Мичъл е поискал спешна среща с Подеста, за да обсъдят плановете на САЩ да разкрие съществуването на извънземни форми на живот, както и технологията на енергия от нулева точка. Енергия от нулева точка е теория, според която енергията съществува и в негативното пространството. Ако тази теория е вярна, то тя може да използва като безкраен енергиен ресурс за нашата планета.

Но къде е намесен Ватиканът? Според имейл на Мичъл на въпросната среща ще присъства и негов колега, който ще съобщи, че "Ватиканът знае за съществуването на извънземни".

Втори имейл, изпратен от Мичъл няколко дни по-късно, разкрива, че "извънземен интелект помага на хората да усвоят енергията от нулева точка". Имейлът съдържа и следното изречение: "Те няма да толерират военно насилие както на Земята, така и в Космоса".

Докато е работел в кабинета на Обама, Джон Подеста е един от хората, критикували управлението, че не разкрива информация за наличието на НЛО и извънземни.

Все още няма официална позиция от страна на Ватиканът по повод имейлите, публикувани от "Уикилийкс".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
6
 
44
 
! Отговори
разбира се преди 7 години
Естествено, че има! добре че няма да позволят военни действия, но дали рептилите в САЩ са на същото мнение, тепърва ще се разбере
8
23
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едгар Мичъл беше астронавт на Аполо 14. Явно е видял извънземните в тъмното студио на Холивуд. Сигурно някой черен чистач му е изкарал акъла!
7
28
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БобиИма нещо много сбъркано в теб, щом мислиш че всяка страна ще използва безплатна енергия за да нападне другите ! Е, в Русия може да е така. в ЕС не е.
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БобиДопреди няколко часа цитираше уикилийкс .. ко стана сега ? Фурнаджийска лопата ли си ?
5
11
 
28
 
! Отговори
666 преди 7 години
Да, да. Една от безумните идеи на юдо масоните е да инсценират контакт с уж извънземен разум. Инсценировката като се говори е вече старателно подготвена с ефекти от лазери и холивудски приоми. Паниката и страховете на хората умело ще бъдат използвани едно да се разклатят устоите на досегашните традиционни религии (за това име нужен Ватикана и сегашния папа на конци), второ човечеството да се консолидира естествено около САЩ. Само Брус Уйлис го няма в сценария...
4
43
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Енергия от нулева точка е теория, според която енергията съществува и в негативното пространството.Енергията от нулева точка е открита от Ленин и с това Русия е изпреварила САЩ със 100 години. Също така кирилицата е открита от Ленин и приложена от Сталин. Българските претенции върху кирилицата са неоснователни и само предизвикват насмешка сред руските учени.
3
2
 
42
 
! Отговори
Сандо преди 7 години
най-накрая едно смислено обяснение как се пръкват същества като Ц.Ц.
2
13
 
11
 
! Отговори
Боби преди 7 години
Айдее на измислиците, четири фантазии за един долар.Че вселената е МНОГО ама МНОГО голяма и вече от нашите учени е доказано наличието на такива и такива планети включително подобни на земята. Обаче извън земен интелект да ни учи да ползваме нещо което ще осигури на първия овладял го НЕОГРАНИЧЕНА И БЕЗПЛАТНА ЕНЕРГИЯ - хе хе хе НИКОГАСтрана А овладява два месеца преди страна Б енергията. Впряга я за КАКВО? Естествено производство на оръжие дори конвенционално да е(Пример САЩ и ядрената енергия)
1
10
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бензионоколонката ще фалира веднага !