Най-видните личности на 2016 г: Тръмп, Путин, Ердоган

Класацията на Франс прес нареди и Мишел Обама сред тях
21 дек 2016 12:52,
25
Най-видните личности на 2016 г: Тръмп, Путин, Ердоган
Снимка: Reuters

Новоизбраният президент на САЩ Доналд Тръмп зае първото място в класацията на най-видните или влиятелни личности на 2016 г., съставена от журналистическия колектив на Франс прес, изпреварвайки държавните лидери на Русия - Владимир Путин, и на Турция - Реджеп Тайип Ердоган, предаде АФП.

Както и миналата година, журналистите от агенцията навсякъде по света участваха в изготвянето на рейтинг, включващ личности от всевъзможни сфери на дейност, споменавани в новините от изтеклата година.

На вълната на общото недоверие към традиционните елити от демократичните страни Доналд Тръмп води в класацията с преднина пред двама енергични ръководители, хвърлили предизвикателство на Запада - Владимир Путин и Реджеп Тайип Ердоган, посочва агенцията.

Списъкът с най-забележителните според АФП личности на годината включва 10 души. След тримата лидери агенцията изрежда бившата кандидатка за президент на САЩ Хилари Клинтън, бившия лидер на британската антиимигрантска партия ЮКИП Найджъл Фараж, президента на Сирия Башар Асад, президента на САЩ Барак Обама, папа Франциск, нобеловия лауреат за литература Боб Дилън и първата дама на САЩ Мишел Обама.

Списъкът е изработен въз основа на допитване сред близо 300 служители на агенцията, избирали измежду 30 личности, предложени от главните редакции в АФП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И да не ви харесва, това е! И не скърцайте много със зъби, че имплантите са скъпички.
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КАК МОЖЕ ДА НЕ КЛАСИРАТ НАЙ-ВЕЛИКИЯ ВОЖД НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД БОКО БОРИСОВ????????????????? СРАМ И ПОЗОР.
11
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Демократично избраните диктатори имат нужда от водач.
10
9
 
2
 
! Отговори
ОТ БЪЛГАРИН преди 7 години
До до 11 оот славянинДЪРТАТА КИКИМОРА Е ДАЛЕЧ ПО МИРОЛЮБИВА ОТ ТРЪМПУТИН!!!!ПРЪМПУТИН ПУБЛИЧНО ЗАЯВИ, ЧЕ УБИСТВОТО НА ЖУРНАЛИСТИ В РУСИЯ БИЛО ОПРАВДАНО И ЗАЩИТИ ПУТЛЬОР ПОСЛЕ КАЗА, ЧЕ ПУТЛЬОР БИЛО ПРАВИЛНО ДА АНЕКСИРА ДОНБАС И ЛУГАНСК И КРИМ А ТОВА ЗНАЧИ И ЦЯЛА СИРИЯ!!!ТРЪМПУТИН Е ЧИСТО ЗЛО ТОЧНО КАТО ПУТЛЬОР И ЩЕ ЛИКВИДИРА САЩ ФИНАНСОВО СТАВАЙКИ ОЩЕ ПО-БОГАТ!САЩ СИ ИЗБРАХА ТРЪМПУТИН И СЕГА СИ ЗНАЯТ ДОБРЕ, ЧЕ НИЩО ХУБАВО НЕ ГИ ЧАКА!!! ТАКА КАКТО В РУСИЯ НИЩО ХУБАВО НЕ ГИ ЧАКА С ПУТЛЬОР!
9
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТРЪМПУТИН ЩЕ ДОНЕСЕ САМО СМЪРТ СЪС СЕБЕ СИ ТОВА Е НЕИЗБЕЖНО КАКТО В СИРИЯ ТАКА И В УКРАЙНА ТАКА И В РУСИЯ ТАКА И В САЩ!!!САЩ СИ ИЗБРАХА ТЕРОРИСТ В ЛИЦЕТО НА ТРЪМПУТИН И НАПЪЛНО СИ ЗАСЛУЖАВАТ УЧАСТТА И ДАНО САЩ ФАЛИРА И ДОЛАРА ДА СЕ СКАПЕ ТАКА КАКТО ЛЕТЕШЕ ЛЕВА 1997-*** ГОДИНА ПРИ ХИПЕР ИНФЛАЦИЯТА!!!!
8
6
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
тьпи класации на тьпи журналисти ердоган влиятелна личност за 2016това е смехотворно тои инсценира преврат вкара без причина над 100 000 душив затворите не пусна представители на еп в затвора в одрин изнудва европа запари и визи вкара незаконно танкове в ирак и накрая за капак уби руския посланик
7
14
 
9
 
! Отговори
Циник преди 7 години
И какво му е видното на Ердоган? И каква личност е този тотален б*оклук???!!
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ееее, как може Тръпм да е, ядосвам се.
5
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"А нашият пилот къде е?"Нашия пилот-предател опитва да уцели палубата на "Кузнецов"
4
12
 
5
 
! Отговори
Путин преди 7 години
Новата руска водка "Лосион" !Водка трепач !
3
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмпутин президент.
2
6
 
16
 
! Отговори
321 преди 7 години
Путин Миротворец е 1
1
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
TA TRAMP OT KADE NA KADE E IZBRAN KATO LI4NOST ???? KAKVO E NAPRAVIL ZA 4OVE4ESTVOTO ????