Протести в Берлин – любов и омраза под едно небе

Либерали и националисти излязоха по улиците на града
22 дек 2016 12:00,
49
Протести в Берлин – любов и омраза под едно небе
Снимка: Bulgaria ON AIR

Снощи два протеста бяха организирани в Берлин - на националисти и либерали.

"Ние сме тук, за да покажем, че сме толерантни за това Берлин да остане отворен към хората. Неонацистите използват ситуацията от понеделник като инструмент да затворят Берлин и Германия", посочи един от протестиращите либерали пред Bulgaria ON AIR.

Едните протестираха срещу политиката на отворени врати на правителството, а другите в подкрепа на бежанците и под надслов "Любовта ще победи омразата".

Полицейското присъствие беше засилено, но до сблъсъци между двете групи не се стигна.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
8
 
! Отговори
АнтиТолераст преди 7 години
Аха пак дават протеста на умните и красивите, а другите, които протестират не ги интервюират, защото ще вземат да кажат истината, която се вижда от всички, стига да не са слепи. А най-малоумното е терористи да убиват собственият ти народ, а ти да ходиш да протестираш в подкрепа на същите тези терористи. Колкото и да са им платили на тези умни и красиви, не си струва. Това са кървави пари. С тези пари копаеш гроба на собствения си народ и го убиваш индиректно. Убиваш бъдещите поколения...
37
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Повечето хора в Западна Европа така са зомбирани , че не могат да мислят без правителството да им каже как"Мислят точно както и в България. Тук също се организират и такива протести със сърчица. Гневни са мнозинството, но ги е страх от смяна на системата, защото тогава могат да загубят много от собствените си свободи и освен това може да се стигне до пагубна икономическа криза.
36
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека идват при вас всички тези полусъщества, но после не ревете.
35
0
 
12
 
! Отговори
от Берлин преди 7 години
Либералистично-толерантските медии показват само платеният протест. Както виждате са една шепа хора, но тях показват, а не другия, който е от стотици хиляди. Защо бе толерасти? Защо сте толкова глупави, *** наивници? Не ви ли е жал, че един ден и вас и вашите деца ще ги убиват тези ислямисти! А да забравих, че вие нямате деца. Вие сте еднополови и прайда е най-големия празник за вас. Само, че вие ще сте първите, които ще бъдете избити от същите, които защитавате и искате да идват. ***
34
0
 
6
 
! Отговори
ha ha преди 7 години
Либерастите бъркат любовта с ъс секса(както те го разбират де...) Швабите или са изтрещели от много работа, или са под най-страшната диктатура на света...Този църния на снимката отзад си е чиста мюсла но и още много малък и не му е покарала брада...Много удобно се намират винаги документи на седалките... То че онези са *** е ясно, ама чак толкова съвпадения....Само *** може да го повярва....
33
0
 
12
 
! Отговори
G преди 7 години
Германците са много изобретателна нация. За всичките атентати, които се случиха при тях все намират някакво обяснение само за да замажат истината. То не беше амок, не бяха изтрещели брадатковци, сега се мъчат да ни подхвърлят един тунизийски брадатко, който много странно как изведнъж хванаха и доказаха, че е виновен. Все пак меркел каза, че би било много жалко, ако атентата е извършен от бежанец, та така службите решиха да не развалят коледата на бабето. Чудна работа са тези германци...
32
0
 
18
 
! Отговори
Некъф луд преди 7 години
Само като видях либералистите какви меки китки са всичките ми просветна какво го очаква света ако не се отървем от третополовите, разруха на целия свят.
31
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Третополови църцорещи дюзи и истински германци - това е делението!
30
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Либерастията нали знаете къде да си я сложите.
29
0
 
23
 
! Отговори
Darma преди 7 години
Немците са абсолютно изтрещяла нация.
28
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всяка година,всеки атентат едно и също слушаме от властите,какви ли не мерки какви ли не печи колко били съжелявали.Пълен цирк,пълна пародия наречена власт.Ако имаше наистина истинаска власт досега въпроса щеше да е решен.А тая гнуса религия и *** ислям отдавнащеше да е смазана и претопена.Но оше малко и ние обикновените граждани ше свършим това което ония мършоля не правят,тогава и те влизат в чисталник....
27
0
 
23
 
! Отговори
нео преди 7 години
а защо не дадоха и другия протест ?! странна работа...
26
24
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересното е, че най-яростните противници на политиката на Меркел в този форум дори не са и стъпвали в Германия.
25
0
 
29
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
никакво сьчувствие кьм тьпите германци нека си пият греяното вино и да слагатплюшени мечета по тротоарите
24
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази история с този 20годишен ислямист в Берлин дълбоко ме съмнява.
23
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В подкрепа на коментарът на 21 ще спомена снимката на брадат мъж който говори по телефон зад гърбът на репортер отразяващ атентатът.Мъжът е толкова радостен все едно е спечелил джакпотът от лотарията.Снимката потресе нормалните хора в социалните мрежи.Но това разбира се бТВ и НОВА няма да покажат.
22
26
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А в Русия има протест в подкрепа на лосион боярищник. Руснаците протестират срещу спирането му от продажба.
21
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някой вчера коментираше, че остатъците в Германия не са съвсем германци. Истинските немци /към 9 милиона/ си оставиха кокалите ВСВ. Така че какво очаквате от тях.
20
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Властите в Германия укриват истината.Има разлика от това българин ритна германка и ром ритна украинка.Както и сега ако кажат че убиецът е от новодошлите ще стане страшно.Но те се опитват да ни внушат,че този е някакъв дълго живеещ в страната мароканец.И това с оставените документи в кабината е направо смехотворно.При толкова фалшиви и откраднати документи спокойно и вашата лична карта можеше да се намира в кабината.
19
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нелегалните мигранти,влезли,като бежанци да се експулсират незабавно и да се затворят границите за бежанци.Лагерите да са от затворен тип,нали са дошли да спасят животите си,а не да се разхождат свободно из страната?Не желаят да учат езика и работят-"малки кражби и проивинения","познати на полицията"-това са потенциалните теористи.