Трафикант изостави 19 мигранти на студа в Германия

Зарязал микробуса на паркинг, в него имало и деца
8 яну 2017 18:01, Анисия Иванова
31
Трафикант изостави 19 мигранти на студа в Германия
СНимка: БТА

Трафикант на хора е изоставил 19 мигранти, в това число пет деца, да мръзнат на минусови температури на паркинг до магистрала в Южна Германия и е избягал, съобщи полицията, цитирана от Ройтерс.

Полицията заяви, че когато е намерила мигрантите вчера, температурата е била минус 20 градуса по Целзий. Те са били с тежки измръзвания, когато спасителните служби са стигнали до паркинга близо до Браненбург при границата с Австрия.

Мигрантите нямали паспорти. Те казали, че са от Ирак, Иран и Сирия. Пред полицията те заявили, че са платили между 500 и 800 евро на човек за пътуването от италиански бежански център до Германия.

Минибусът с мигрантите е с британска регистрация. Шофьорът се издирва.

Четири от децата са закарани в социална служба, а останалите мигранти са отведени в приемен център за бежанци.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Зарязал микробуса на паркинг, в него имало и деца"Значи 5 пари не дават за децата и ги ползват само като извинение да бъдат подслонени. Не ми разправяйте басни как чудодейно са се телепортирали от Ирак директно в Германия без да спрат минавайки всички сигурни държави по пътя си. Пак за безплатен социал и лежане на една кълка е било "бягането".
5
2
 
62
 
! Отговори
мразещ мюсюлмани преди 7 години
Сега ще търсят начини да правят терор в Германия за "благодарност" ,че немците са ги спасили от измръзване и са им дали подслон ! Неблагодарни мюсюлмани !
4
1
 
31
 
! Отговори
Шано преди 7 години
Човека зе парите и каза ши видим.
3
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
чакаме *** на ..... да кажат колко са лоши тези хора жалко за хората които са принудени да мизеруват (емигрират) заради корпоративната алчност същите тези чичковци със белите якички изиграха борческите години през 90те и това беше тероризъм
2
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Думата **** е м*лоумници.
1
2
 
66
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
Това не са мигранти, а *** щом напускат топла Италия. Нито са бедни щом имат толкова пари.Не заслужават никакво съжаление. Какво искат, трафиканта да ги вземе вкъщи да празнуват руската Коледа ли?