Je suis Cedric: Французин на съд, помагал на мигранти

Стотици подкрепиха фермера Седрик Еро и го обявиха за герой
9 яну 2017 10:37,
80
Je suis Cedric: Французин на съд, помагал на мигранти
Снимка: Twitter

Френски фермер бе изправен пред съда за подпомагане на мигранти да преминат през страната, предаде Дарик.

Поддръжници на Седрик Еро го обявиха за герой, тъй като помагал на африкански мигранти и им осигурявал подслон.

"Ако проблемът не бъде решен, аз ще продължа да помагам, разбира се. Приемам хора в дома си. Трябва да продължим да им помагаме и да ги подкрепяме. Не трябва да се делим на бели и черни, с пари или без... Аз съм фермер. Моята работа е да храня хората и го правя", споделя мъжът.

Тълпа от поддръжници на Седрик се събра да го подкрепи при първото му изслушване в съдебната зала. Те скандираха и демонстрираха плакати с надписи: "Помагането не е престъпление", "Je suis Cedric"(Аз съм Седрик) и др.

"Престъпление ли е да отвориш вратата си на нуждаещ се, да предложиш храна и място за почивка?", питаха хората, които подкрепят фермера.

Според адвоката на Еро няма законово основание той да бъде осъден. Ако бъде признат за виновен, мъжът може да излежи 5 години зад решетките и да плати 30 000 евро глоба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
1
 
8
 
! Отговори
Джон преди 7 години
Гей Европа упорито защитава и помага на дивите нашественици. Непоправимото е вече факт.
48
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така като гледам, никой няма да го съди да приема и храни бежанци У ТЯХ СИ, а защото ги е прекарвал НЕЛЕГАЛНО през границата. Тоя или е крайно промит мозък, или го е правил за пари.
47
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кукли на конци сме. Кукловодите искат да затрият бяла Европа по особено бавен и мъчителен начин. Въпроса е кои са кукловодите?
46
0
 
6
 
! Отговори
Това е преди 7 години
Какво са ви направили атеистите? Уважаваме християнството като религия и ролята му за запазване на българщината през вековете. Страхуваме се от чужденците дето ги наричат бежанци, защото гледаме и слушаме как техни представители режат главите на свещеници във Франция, газят хора във Франция и Германия и т.н. А за фермера ако е нарушил законите на държавата си значи е престъпник и трябва да се упражни закона, независимо кои е, какъв е и какви са му мотивите. Закона е над всички. Това е.
45
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво ви е виновно Християнството? Атеистите и мюсюлманите са избили най-много хора на тоя свят!! Християнството учи на любов, морал ........А ти защо не си се научил, не си ли християнин?
44
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
'подпомагане на мигранти да преминат през страната'. Този трябва и в Англия да го съдят също. Защо не си ги прибере и осинови като са му толкова мили?
43
0
 
24
 
! Отговори
Оффффф преди 7 години
От вашите Je suis Me suis се разбиха всякакви понятия за нормално. И Je suis Charlie бяхте и после ония за благодарност направиха карикатура на загиналите в земетресението в Италия. А тоя фермер като си направи държава да си ги прибере всичките. Полудя тоя Свят...
42
3
 
13
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Мда....леминги сме....вървим към пропастта....по свирката на Брюксел, и Мурксул - ханъм....а такива, като този - даже се гордеят с това!
41
0
 
17
 
! Отговори
же суи преди 7 години
"Предателите ги бесят с главата надолу."Стара политнекоректна мъдрост.
40
4
 
38
 
! Отговори
Иво преди 7 години
Този хомосексуален господин е със серизни психични отклонения. Освен това е и престъпник!!!
39
4
 
37
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
След като помагаш на хора извършили престъпление значи си престъпник.Но това както и да е.След като се организират шествия в защита на престъпници.Това говори колко деградирали са Франсетата.Разбирам че не трябва да слагаме цяла Франция под общ знаменател заради някаква група ле.кета.Но Франция трябва да изкорени тези туморни образования в обществото и иначе нищо добро не я чака!
38
16
 
7
 
! Отговори
Педран Хюмненян преди 7 години
Да не забравяме, че и нас ни подслониха такива добри хора като Седрик на времето.
37
6
 
13
 
! Отговори
Германофоб преди 7 години
53, комунизма е създаден от НЕМСКИ евреин, роден и израстанал в Германия, повлиян от нем. философи! Националсоциализма е създаден също в Германия. Националсоциализма и комунизма са близки и братски идеологии! Ами кой гонеше християни? Бисмарк! КОй създаде еретичното и сатанинско ПРОТЕСТАНТСТВО и се отцепи от църквата? Германеца Мартин Лутър с протестантската реформация. Кой УНИЩОЖИ Християнската Запна Римска Империя?? ГЕРМАНСКИТЕ ВАРВАРИ. Германия е сатанинска дупка, която не бива да съществува.
36
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 44Не Германия, а ЕВРЕИТЕ са създали комунизма. Всеки истински германец умря във Втората световна, защитавайки народа и земята си. И еврейската манипулация успя да насъска старите европейски сили една срещу друга, за да се унищожат взаимно и да не стоят на пътя на ционистите в техния поход за световна доминация.Ислямска държава се намира в близост до Израел, който вече десетилетия убива и изселва мюсюлмани. ЗАЩО ИД НЕ НАПАДА ИЗРАЕЛ, АМА ИЗОБЩО? Отговора е ясен за всеки мислещ.
35
5
 
18
 
! Отговори
Ойрогеец преди 7 години
До АнонименКакво общо има Кремъл със самоубийческите тенденции на ефеминизираните европейски експонати като това франсе? Сигурно Русия е виновна и за твоите хемороиди или за това, че си преял по Коледа.Просто сега това е тредни, готин. Путинчо е виновен за всичко, йеее!
34
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Човека е постъпил напълно нормално ФРАНЦУЗИТЕ ИМАТ МНОГО ОФИЦИАЛНО ОТ Африка и той ги е приел. ИМА ЛИ ПРАВО ДА ГИ АРЕСТУВА, ДА ИМ ВРЪЗВА СВИНСКИ ОПАШКИ, Да им слага черен печат на документите?
33
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След като вече са ги пуснали във Франция, дали ще ги приема или не си е негова лична работа, с негови средсва ги храни и подслонява. Що не съдят Оланд или Меркел, че ги пускат?
32
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сигурно си търси екзотично мъжко гадже.Друго си е да се изживява като милосърдната лейди от "Чичо Томовата колиба". Дано полежи няколко годинки по затворите ще види много екзотика.
31
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 20Какво общо има Кремъл със самоубийческите тенденции на ефеминизираните европейски експонати като това франсе? Сигурно Русия е виновна и за твоите хемороиди или за това, че си преял по Коледа. Или руснаците са ти виновни, че не се дупят на ислямската гмеж като европейските меки китки. Не руснаците бомбардираха София през ВСВ, а твоите любими европедали. Ако зависеше от франсетата, британските империалисти и хамериканците, сега щяхме да сме част от Турция.
30
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво ви е виновно Християнството, г..оведа? Атеистите и мюсюлманите са избили най-много хора на тоя свят!! Християнството учи на любов, морал и уважение към семейството. Учи хората да имат деца, вместо да си внасят мюсюлмани!! И не да се е..бат като кучетата и на 15 години да имат по три аборта!