Тръмп позна? Масови мигрантски безредици в Швеция

Хвърляли камъни по полицията, палили коли в Стокхолм
21 фев 2017 08:08,
196
Тръмп позна? Масови мигрантски безредици в Швеция
Снимка: Reuters, архив

Масови безредици са станали снощи в предградието на шведската столица Стокхолм - Ринкебю, където живеят много имигранти, съобщи националната телевизия СВТ, цитирана от ТАСС.

Участниците в тях са хвърляли камъни по полицията, а органите на реда са произвели няколко предупредителни изстрела.

Още по темата

По думите на очевидци вълненията са започнали, когато полицаи опитали да арестуват издирвано лице на метростанция, но към тях полетели камъни и един полицай е бил улучен.

Полицаите са успели да напуснат мястото на инцидента, заедно със задържания.

Но около два часа по-късно в друг район на предградието е имало нови безредици, в които са били подпалени няколко коли. Полицията е започнала предварително разследване по случая.  

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
21
 
! Отговори
Циник до Василев преди 7 години
Мда....на това твойто му се вика - "медикаментозна абстиненция" - на *** български - при рязкото спиране на силните хапчета - лудостта взима връх!
22
33
 
1
 
! Отговори
AXE преди 7 години
А не ви ли хрумна, че за да се запази достойнството на Тръмп е възможно това да са преднамерени провокации???? САЩ /ЦРУ, НАС и т.н. абревиатури/ са доказвали, че го могат по този начин!
21
0
 
5
 
! Отговори
киро преди 7 години
До АнонименДа, явно,че е така,щом залогът е много пари и безупречна кариера!
20
0
 
17
 
! Отговори
Циник до 31 преди 7 години
...мне е патос! ПАТОЛОГИЯ Е!
19
1
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вчера в новините на нова се подиграваха на това, което каза Тръмп, а водещата на обедната емисия - Невена Василева видимо се смееше, поднасяйки манипулативно информацията, че проблема на Швеция е обърната кофа за смет. Явно за журналистите хилядите убийства, грабежи, изнасилвания и упадъка на едно прекрасно общество е повод за смях.
18
0
 
30
 
! Отговори
Циник до Василев преди 7 години
Ъхъ...ще се "сетиш" най-късно тогава, когато ти турят ф*са, и под строй те закарат в най-близката джамия - да биеш теманета по аллаха!
17
1
 
45
 
! Отговори
аз преди 7 години
"Полицаите са успели да напуснат мястото на инцидента..." - след полицаите и всички шведи и шведки да побързат да напуснат странта! Да остаант само *** - щом им харесва!!
16
2
 
66
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Заразата пълзи! Педофили, ге*йове, и лесбийки в Брюксел, и Берлин - ни принуждават политкоректно да събираме утайките на света - да работим за да ги издържаме - и да свеждаме глави, когато ги сечат! Крушката си има опашка!
15
3
 
35
 
! Отговори
Българина преди 7 години
Кой каквото си направи друг не може.... Коментарите са излишни, моля се тоя ес да се разпадне по бързо
14
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това малко заприличва на оня виц дето два алигатора се излежават на брега на река Мисисипи и единият казва:-Ех че хубава рекаА другият отвръща:-Хубава,хубава,ама няма по-хубава от нашата река Волга,другарю майор
13
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ПрофесорТи си тотално изкукал....
12
12
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп явно е чел задачите, а не докладите на ЦРУ
11
1
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къде е сега Карл Билд да попита какво е пушил Тръмп,и това да се приеме за проява на голямо чувство за хумор от евротолерасчетата?
10
6
 
40
 
! Отговори
не е Ванга преди 7 години
Доналд, в тази папка бяха нашите планове, а не отчет за вече свършеното.
9
2
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо разкарахте статията за втори бежански център в Харманли ,от палатков тип,къде са Корнелия,Бойко,Радев и съпруга,великият Герджиков забравиха ли ,че обещаваха да закриват ,а не да откриват бежански центрове,лагери,горещи точки,центрове за извънреден прием или както си ги наричате места за настаняване на НЕЗАКОННО ВЛЕЗЛИ в СТРАНАТА ХОРА БЕЗ ДОКУМЕНТИ
8
1
 
114
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някакъв евротелераст твърдеше,че най-голямото престъпление извършено от имиграт е да обърне някоя боклучииска кофа.Грабежите и изнасилванията над бели жени и момичета не ги брояха.Но фитилът на бомбата гори.Бедна им е шведската фантазия какво ги чака.Високият стандарт,прекрасният и спокоен живот е притъпил сетивата им,загубили са инстинктите си за самосъхранение и като едни *** овчици пуснаха вълците в кошарата си.
7
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кефи ме тоя на 2-рия етаж - т.к. е забранено да се "се.ре" по фасадата на сградата - си е сложил 2-метрожата сателитка на балкона .... класически швед...
6
1
 
132
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Швеция има огромни проблеми с имигрантите. За броени години превърнаха страна, която беше нещо като рай в мястото с най-много изнасилвания в Европа и огромна престъпност от всякакъв род, за която дори там дори е забранено да се говори. Така ги обогатиха, че от символ на просперитет вече са символ на упадък. Само медийте се правят на ударени и заблуждават хората, че не знаят за какво говори Тръмп.
5
0
 
87
 
! Отговори
Перо преди 7 години
Това на снимката не е ли "Младост"? А иначе - какво очаквате от хора, които не знаят какво е мивка, се.ат където им падне и чукат когото им падне.
4
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
E,to ne e trudno dokato kaje i niakoi da bude nakaran da subere kamunite.