Поптодорова не крадяла... Обадила й се майка й!

Забравила, че държи продукти в ръцете си, излязла да говори
28 фев 2017 18:12,
92
Поптодорова не крадяла... Обадила й се майка й!
Снимка: архив Булфото

Бившият посланик на България в САЩ Елена Поптодорова е била глобна за предполагаем опит за кражба на козметика за $400 долара на летището във Варшава.

По-рано полски и руски медии съобщиха, че тя е била арестувана.

Още по темата


След инцидента Поптодорова обяснила, че просто разглеждала един от кремовете във въпросния магазин, съобщи "Нова тв". Тогава по телефона позвънила майка й.

Без да си даде сметка, че козметичните продукти все още са ръката й, бившият посланик излязла пред търговския обект, за да проведе разговора.

Тя казала още, че веднага се отзовала на обаждането, защото майка й в момента имала здравословни проблеми.

Според полското издание "Факт24" това е станало в понеделник.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
2
 
6
 
! Отговори
Елена преди 7 години
Говоря си аз по телефона и някакви нахали ме притетесняват...че съм държала евтината им козметика в ръка...та аз съм дипломат и никой не мое да ме пипне, ей!
49
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като гледам снимката, подходящото кремче ще е доста по-скъпо, за да я разкраси. Но ако оставим шегата настрани, колко кремчета струват по 400 долара? Не ще да е било едно нещо в ръцете и за тази сума. не ми се връзва нещо историята.
48
1
 
5
 
! Отговори
грешка преди 7 години
Това не е тя, а някакъв ***. Не виждате ли, че е мъж?
47
6
 
9
 
! Отговори
.I. преди 7 години
Ами то не всички крадци са комунисти, но пък всички комунисти са крадци.
46
3
 
6
 
! Отговори
bolbov преди 7 години
Жалко за обучението в САЩ най елементарна кражба не осъществи а трябваше да ни налага демократични ценности. Да скалите от САЩ са друга работа унищожават половината население на дадена държава крадат всичко което им падне а после обява поредна победа на демокрацията.
45
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Елена Попотодорова - типичен преставител на Българската Политическа Класа !!!
44
2
 
11
 
! Отговори
Мелиха преди 7 години
В "Лили" една девойка излезе с 2-3 продукта и като я върнаха на касата я помолиха или да заплати в троен размер или ще викат полиция... Нямаше пари и дойде куката...Вероятно баба Лена е отказа да заплати продукта, обидена... и са извикали полиция хората. За крем за 50 евро ли ще правят проблем?
43
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 35До 23 САЩ няма да я търпят като посланик и 6дни ,ако не е одобрена от тях.Поптодорова изкара 12г. в щатите,явно е техен човек.- - - - Хаааа, ха, ха, ха, ха, ти явно си мнооооого далече от не само от света и селото си ???????
42
5
 
3
 
! Отговори
А. Христов преди 7 години
поредната глупост с която ни занимават, жалка картинка са това нашите "журналисти" - блюдоедци..;)
41
9
 
12
 
! Отговори
д преди 7 години
Как ще е от герб. Защо пишете подобни глупости. Та тя е червена до второ коляно...
40
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако това е жена, значи моите мозъчни клетки са хормонално увредени!
39
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Плюете по тази Елена, която наистина е отткачена.Но и всички вие сте крадци, ако ви се падне сгода ще откраднете и ще се радвате като лууди.Толкова сте жаллки...
38
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И един мармот...:)
37
2
 
14
 
! Отговори
Хм преди 7 години
Ако проследите кариерата на тая кукундела,напълно ще повярвате на версията за кражба!От върла комунистка,през модерно лява,соц-демократка та до гербаджийка-развитие един път!Впрочем,за една нощ от пламенна фенка на Хилъри К. се превърна в такава на Тръмп!Изобщо.....
36
7
 
9
 
! Отговори
Вал преди 7 години
Почти същото ми се случи. Значи мерим си едно якенце , звънна ми телефона и тръгнах да излизам да не ме слушат хората в магазина. Като се разпищяха инея детектори, не мога да сваря да се връщам.Магазинерките, готини мацки ми се хилят, пък аз умрях от срам. Така, че възможно е да е било и така с Ленчето :)
35
4
 
21
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
Обяснението звучи като признание и тъпо/нелепо оправдание! Крадла си е Е.Поптодорова! Поредниятсрам и клеймо на България!
34
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама какви са тия поляци бе ? За едно кремче и още няколко "дреболии" вие да арестувате наш "дипломат" ? Стига бе ! Ние у нас такова нещо никога няма да направим !!! Даже щяхме да му подарим цялата верега от магазини !!! Поляци ???
33
2
 
3
 
! Отговори
Срочни мерки преди 7 години
У нас западни посолства се тровят от десетки години,чрез обемно проникващи обсебени..Ползват хлор токсични и други препарати за отравяне на жертвите вкл посланници.Не сменят с месеци водата в джакузита и басейни и ги тровят под зорките скенери на терористични камери/калибрират отровни дози..Наркоманизирани посланници даже се хвалят че икономисвали вода..Направо станали Зеленикави ЕКО..
32
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Забравила, че държи продукти в ръцете си, излязла да говори----------------------------------------------------------------------------Да бе, апък ние ядем доматите с колците. Ама нали жената щеше да става кандидат президент от ГЕРП. Защо се учудваме!?
31
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 23 САЩ няма да я търпят като посланик и 6дни ,ако не е одобрена от тях.Поптодорова изкара 12г. в щатите,явно е техен човек.Впрочем има грама от бившия посланик на Сащ Байрли,че Поптодорова трябва дс се ползва с американски протекции.