"Деби" засмука и изплю... бича акула на път в Австралия

Спасителите не успели да я върнат в океана, била вече мъртва
31 мар 2017 21:50,
19

Австралийски пожарникари и служителите на "Бърза помощ" споделиха снимка и видео в социалните мрежи, чрез която предупреждават гражданите да стоят далеч от водата, след като се натъкнали на бича акула, изхвърлена от урагана "Деби" насред шосе в град Еър, щата Куинсланд, информира Independent.

Спасителите не успели да я върнат в океана, тъй като тя била вече мъртва, докато пристигнат.

Местен репортер коментира случая с изхвърлената на сушата огромна акула и казва, че са били страшно изумени да се срещнат с "дивата природа".

Той твърди още, че това е единствената жертва на бурята и последвалото наводнение. Ураганът Деби, скоростта на вятъра, на който достигна 270 километра в час, предизвика тежки материални щети в Австралия.

Някои от местните пък си взели зъби от загиналата акула за спомен.

Тези акули са известни с непредвидимото си и агресивно поведение, както и със склонността да удрят с глава плячката си преди да я нападнат. Заедно с голямата бяла и тигровата акула, бичата е сред трите вида, които най-често нападат хора. Според проучванията, през последните години броят им драстично намалява.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
2
 
! Отговори
Богат Гущер преди 7 години
завода за компютри Правец за снабдяването с елементната база,след това въпросите секнаха. Шефа на института се изкефи максимално щото ми беше ръководител на дипломната работа.
4
2
 
2
 
! Отговори
Богат Гущер преди 7 години
Аз съм най великия програмист на 21-ви век.Сега като се сетя ми става зле-като нашия бизнесмен кенгур на20-21 години да играе игри. Аз навремето създавах игри.На моята дипломна защита на доцентите и асистентите им увиснаха ченетата. Те освен игра не бяха виждали компютърна анимация. Бе голям смях беше,един се опита да ме затапи като ми зададе въпроси за схемите,а аз му обяснявам,че всичко което вижда-чертежи,платки,програми и анимации съм го правил сам с любезното съдействие на завода за компютр
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До нео 5. ???? Що желаеш нечия смърт , остави го да живее за да му е гадно...
2
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сиднито си е направило огърлица от зъбите, даже си е "набрало" перка и филенце за фризерчето!
1
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ехаааа !!!Събитие !!Акула в ...Австралия !?!?Да бе повярва човек !!Все едно -чалга в България !!??