САЩ: 59-те ракети са поразили целите си в Сирия!

Вашингтон опроверга Москва за неефективността на ударите
8 апр 2017 08:42, Елка Василева
411
САЩ: 59-те ракети са поразили целите си в Сирия!
Снимка: Reuters

Всички американски крилати ракети "Томахоук", изстреляни по военното летище в сирийската провинция Хомс, са поразили зададените им цели, заяви на брифинг за журналисти говорител на Белия дом, цитиран от ТАСС.

Още по темата

Според него "всичките 59 ракети са поразили своите цели".

Той добави, че президентът Доналд Тръмп е взел решение за операцията срещу Сирия около 16 ч местно време (на източното крайбрежие на САЩ). Обстрелът на Сирия е започнал около 17:40 ч (0:40 ч вчера сутринта бълг. време).

Около 20:30 ч е започнало уведомяването на чуждестранните лидери и на ръководството на Конгреса на САЩ.

По-рано говорителят на руското военно министерство генерал Игор Конашенков съобщи на брифинг за журналисти в Москва, че "по данни на руските средства за обективен контрол до сирийската база са долетели само 23 ракети "Томахоук".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


411
Още по темата: САЩРусияСирияракети
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
321
3
 
1
 
! Отговори
Дрогарю преди 7 години
До РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪВземи си хапчетата или нямаш пари за тях в България? Защото изглеждаш в ескалираща параноична криза
320
3
 
5
 
! Отговори
Грамотни ли сме преди 7 години
Масови протести срещу Тръмп в Лондон и САЩ
319
14
 
4
 
! Отговори
РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪ преди 7 години
АКО АМЕРИКАНЦИТЕ ПРАВЕХА ЗА УКРАИНСКИЯТ НАРОД ПОНЕ 50% ОТ ТОВА КОЕТО ПРАВЯТ ЗА СИРИЙСКИЯ НАРОД ,ЩЯХ ДА ОБИЧАМ АМЕРИКАНЦИТЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО ГИ ОБИЧАМ СЕГА ! АМЕРИКАНЦИТЕ ОСВЕН ДА ПОМАГАТ НА ФАНАТИЗИРАНИ АРАБИ ТРЯБВА ДА ПОМАГАТ И НА ЕВРОПА ,И ПО-СПЕЦИАЛНО НА УКРАЙНА ДА Я ВЪОРЪЖАВАТ С МОДЕРНИ ОРЪЖИЯ ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ БОРИ СРЕЩУ РУСКИЯ ОКУПАТОР ! НАДЯВАМ СЕ ,ЧЕ СКОРО И ТОВА ЩЕ СТАНЕ !
318
0
 
1
 
! Отговори
Олала преди 7 години
До Анонимен 351Супер глупости на единица с третокласно интегрирано образование
317
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боже боже,По надолу един *** обесняваше как Тръмп !,Помолил, -да точно ,помолил,, Путин да го бомбандира-и последния се е Съгласил,ама вече няма да се съгласявал :-) :-) :-) :-) Ужас .До каде изпаднаха Троловете.ru.Не знаят какво да пишат.и как да се оправдават
316
4
 
7
 
! Отговори
РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪ преди 7 години
КЪДЕ ОСТАНА РУСКАТА ПВО В СИРИЯ БЕ ?! ЗАЩО НЕ УНИЩОЖИ РАКЕТИТЕ ОЩЕ НАД СРЕДИЗЕМНО МОРЕ ПРЕДИ ДА НАВЛЯЗАТ В СИРИЯ ?! 59 РАКЕТИ И ВСИЧКИТЕ ПАДНАХА В СИРИЙСКА ТЕРИТОРИЯ !
315
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"ЖЕСТОКОСТ: 70-годишна жена - обезобразена от крадци" в НоваЕто това трябва да вълнува българина, престъпността, безнаказаността, корупцията и стандарта на живот, безефективността на институциите, а не САЩ/РУСИЯ ... ненормалници ! САЩ и Русия ще ги има, а ние скоро ще бъдем малцинство в държавата си !
314
12
 
7
 
! Отговори
РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪ преди 7 години
ДОБРЕ ,ЧЕ АМЕРИКАНЦИТЕ ПРЕДУПРЕДИХА РУСИЯ ЗА ДА ЕВАКУИРА ВОЙНИЦИТЕ СИ И ДА СЕ ОБАДЯТ НА СИРИЙСКИТЕ СИ КОЛЕГИ ДА СЕ СКРИЯТ ! ИНАЧЕ И ЩЯХА ДА ГУШНАТ БУКЕТА ! ТАКА ПОНЕ УНИЩОЖИХА САМО ИНВЕНТАРА ИМ КАТО ЧОВЕШКИТЕ ЖЕРТВИ СА МИНИМАЛНИ ! ЕВАЛЛА НА САЩ !
313
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Камен Това еУнилално.Да ти Бомбандират Базата и Зоната и накрая Тръмп билза Мсях ,щото някоя ракета не била оцелила.Ами Руските Каде бяха като Американците бомбиха,Каде беше Цррр300,Цррр4000 ,-теюса герои щото след като им Заповядаха да се скрият Се Скриха Веднага...Е това са Герой.Велика са В ККриенето с Памперс в ръчичка
312
2
 
0
 
! Отговори
Омерзен от 349 преди 7 години
До АнонименЗащо обиждаш на русофилисти, защо дразниш с щамари. Теб какво те грее ако някой удари щамар на друг? Да не си садо-мазохист? Или садо-мазохисти са всички *** безименни и неграмотни тук?
311
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
'Всички ракети са поразили зададените им цели'.... това значи ли тогава мили хора, че на ракетите им е зададено да убиват едни деца да речем(не за друго ми понеже така се е получило)? Та едните казват всичките другите казват не а фактите говорят, че ако са стреляли само по летището то нещо странно се е объркало за да има и други жертви.. Нали не си мислите, че децата са си играли на пистата...
310
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали Русия ,,Пазаше,,Асад....Нали имаше Космически сили.Набутаха ви 59томахавки не една ,не две ...Руските се скриха да не ги оцелят случайно.После им остана само да броят и пресмятат колко са оцелили.Лавров измунтути нещо за оправдание и Дотам...Срам...
309
3
 
3
 
! Отговори
Въпрос към 347 преди 7 години
До Анониме 347Сериозно те питам. Колко ти плащат да служиш на дяволите? За колко си си продал душата или просто си ненормален?
308
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Горките русофилис.ти ***.Такъв Шамар Никой не ви е удрял.Нали Сирия е ,,Затворена,, за всякакъв вид Ракети,Самолети....та дори и Врабче не мож да мине.Ааааа Какво стана.Обадиха ви се да се СКРИЕТЕ,и ви набутаха Цели 59 Томахавки.За вас остана да бройте колко са уцелили и да смятата колко струват ракетите.Позор.
307
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докторът, който пръв разпространи новината, е фиширан от британските секретни служби MI6 като яростен джихадист ! Намира се в Сирияibtimes.co.uk/british-doctor-who-documented-chemical-attack-previously-held-terror-offences-1615849
306
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Направо е покъртително как руските *** се жалват за цената на ракетите....Горките.
305
5
 
1
 
! Отговори
Спас преди 7 години
Това са 100 000 000$, а ако са 23 .............НЯМА *** ОТ БЮДЖЕТА:) ХААААААААААААААААААААААААА
304
4
 
5
 
! Отговори
*/* преди 7 години
Пораженията са ...унищожена цистерна с гориво,6 миг 23(за ремонт) един свален двигател на учебен самолет и столовата.Унищожен е и един стар и недействащ радар.Полосата не е закачена и от 59 ,32 ракети не е известно къде са отишли.
303
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръ...п сам се вкара в капана на сру !
302
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"САЩ: 59-те ракети са поразили целите си в Сирия!"Смешници!