Македония след сблъсъците: 83 са ранени, 8 - задържани

От пострадалите 25 са полицаи, 3-ма - депутати
28 апр 2017 21:45, Анисия Иванова
7
Македония след сблъсъците: 83 са ранени, 8 - задържани
Снмка: БТА

Осем души са задържани и 83 - ранени е официалната цифра на Министерството на вътрешните работи на Македония след снощния инцидент в Събранието, пише електронното издание МКД.

Още по темата

По време на пресконференция заместник-министърът на вътрешните работи Йордан Ламановски съобщи, че е разгледан видео материалът от охранителните камери на парламента и осем души, заподозрени, че са участвали в събитията от четвъртък вечерта, са в полицейския участък Гази Баба в Скопие и с тях се водят разговори.

Ламановски каза, че от общо 83 души, които са потърсили медицинска помощ след събитията, 25 са служители на МВР, 54 са цивилни граждани плюс трима депутати и един журналист.

Заместник-министърът добави, че все още се изчислява стойността на щетите, нанесени върху сградата на Събранието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
32
 
! Отговори
Хех преди 6 години
И сигурно сега пак Путин е виновен заради опитите да бъде наложена "най- мирната" религия? Ще не ги учешат пискюлите веднъж за винаги и да се приключва? Заради тия терористи съсипаха и Балканите и Европа.
5
2
 
31
 
! Отговори
Fg преди 6 години
Най ми хареса онзи дядо как я хвана за косата тази депутатка, това ще е интересно да се види и с тиквовите любимки
4
2
 
36
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Поздравления макета!Не чога много да ви понасям, заради непоносимостта ви към нас българите, но не мога да отрека, че сте люти, така както в редно!!!
3
3
 
32
 
! Отговори
Наоми Кембъл преди 6 години
Стига празнежи! Елате и си направете отбор в Managerleague и влезте в Българската лига. Това е най-добрата on-line футболна мениджърска игра стратегия, симулация на национални футболни първенства, купи на страните и евротурнири. В Първа Българска дивизия ви чакат грандовете Ветрен Юнайтед, ФК Джебел, Дондуково, Маниш Даскалово, ЦСКА Люлин, Нафтадон Бургас, Тропанчо, Доростол, Левски България, Големите Топки и други. ------ ЛИНК ------ managerleague/index.pl?ref=968405
2
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Незначителният брой незначително пострадали мякедепутати подозира масивност на черепнитеим кутии гарантиращНеуязвимост на вакуумния континиум съдържащ се там.
1
1
 
35
 
! Отговори
izkufel dartak преди 6 години
machkai grisho