Путин с хипотеза: Зад намесата в изборите в САЩ може да стоят US хакери

Те може да се намират където им е угодно, смята руският президент
225
Путин с хипотеза: Зад намесата в изборите в САЩ може да стоят US хакери
Снимка: БТА

Руският президент Владимир Путин изрази мнение, че зад опитите за намеса в изборите в САЩ може да стоят американски хакери, които се опитват да хвърлят вината върху други хора от политически съображения, предаде ТАСС.

"Хакерите може да се намират където им е угодно. Може да са в Русия, в Азия, в Америка, в Латинска Америка. Може да са хакери в САЩ, които много ловко и професионално насочват, както казваме у нас, стрелката към Русия", казва Путин в интервю за американската телевизия NBC, от което бе излъчен откъс.

"В хода на политическата борба за тях по някакви причини е било удобно да оповестят тази информация. Те са я пуснали с позоваване на Русия", добавя руският президент.

Той попита водещата Мегин Кели може ли да си представи такова нещо и сам отговори: "Аз мога."

В същото интервю Путин отбелязва, че НАТО е бил създаден като инструмент на Студената война за борба със Съветския съюз. "Съветски съюз обаче вече няма", посочи руският президент, цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най- големия!Толкова по темата!
15
0
 
5
 
! Отговори
господаря преди 6 години
На троловете нещо много зе да се оправдава!Щом дими значи некъде и гори.
14
4
 
9
 
! Отговори
edvali преди 6 години
Прав е Путин, троловете му са навсякъде особено у нас по цялото ни черноморие което изкупено от съветско руската мафия.
13
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 16Толкова ли можете бе червени *** :) да псувате като каруцари :) толкова ли ви е интелекта? Така като гледам друго не можете да предложите.
12
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 20За сметка на това Русия яко налива рубли в иначе ненужните драскачи като теб.
11
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Видно е дори в този форум, че с идването на Тръмп драстично орязаха парите за вашингтонските ***. Само двама безродника са на пост днеска да защитават американската си ко чина.
10
8
 
17
 
! Отговори
До либеаралистите преди 6 години
САЩ са бита карта! Почвайте да учите китайски и руски !
9
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Безродните ни русофили са виждали Русия само на картата обаче за тях по-свято няма :) жалкта картинка.
8
5
 
2
 
! Отговори
С Утра предупредили преди 6 години
Серия от Землетресения рядом с Петропавловск Камчатски от СЕгодня предупредили о ПОлицейская Мафия которая разпространяет НАркотики,пси активние подсластители и СПИД.НАглие диверсанти внедерили милиарди спец соурожения в человеческие тела как импланти,микро и нано чипове и голограмние нано с кенери.С Помощи белие високо проникающие сканери поставлени на милиони автомобили наместо безвредние фонарики повредили уже БИсоферная оболочка на болшие територии.
7
4
 
15
 
! Отговори
MNENIE преди 6 години
Постоянно четем за Политиката на Великите Сили - САЩ , Русия , ЕС .Истината е Прозаична и е там където не виждаме случващото се около нас .Войната е за ресурси - САЩ са Корпорация на Бизнесмени , Русия си пази ресурсите за Народа .Американците искат слаба Държава за да могат да извличат подземните богатства и евтина работна ръка .По-просто казано- да си правят Заводи и Рудници без да им пречи местната власт . Това Познато ли ви е ?
6
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 1Как по-точно? Да не мислиш, че някой вярва на неговите глупости? Прави се на глупaк в момента.
5
8
 
5
 
! Отговори
Либералист преди 6 години
абсолютно безсилиеее
4
3
 
1
 
! Отговори
JJIvanov Нашествие преди 6 години
Как предупредили официално на 19.05.2000 года в Пловдив реч идет о иноземная диверсия.НАшественики с помощи корупция и пси препрограмироване сумели внедрит оружия в каждая личная и банковская карточка . После извержение вулкана в Исландия 2010 загрязнили огромние територии >Начали декодировка на милиарди люди и другие с помощи вулканогение частици..Включили пси генератори и сделали кровавие метежи в Сирия,Либив,Иемен,Египет,Киев.ОБсебили милиони бюрократи и начали наглие манипулации медииние
3
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоз напълни на взе за идиo.ти....
2
6
 
18
 
! Отговори
ссссс преди 6 години
ФАЩ демократизират други държави, нека един път и те да бъдат демократизирани. Глобалистите плачат за Хитлери Клинтън, лудата бабичка, която щеше да започне войната. Каквито и недостатъци да има Тръмп, е много по-добър вариант от бабето.
1
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин:Няма никакви зелени човечета.Абе може и да има зелени човечета.Ние пратихме зелените човечета.Няма никакво хакване на изборите в САЩ.Абе може и да има хакване на изборите в САЩ.Ние хакнахме изборите в САЩ.Тоя лъже повече и от някой жител на Столипиново.