Северна Корея с нов тест на ракета с нов двигател

Очаква се напрежението между Вашингтон и Пхенян да се засили
23 юни 2017 08:37,
39
Северна Корея с нов тест на ракета с нов двигател
Снимка: Reuters, архив

Корейската народно-демократична република е осъществила успешен старт на междуконтинентална балистична ракета с нов двигател, способна да достигне територията на Съединените американски щати, съобщава BBC, цитирана от "Фокус".

Това допълнително ще засили напрежението между Вашингтон и Пхенян.

Администрацията на президента Доналд Тръмп обяви за един от най-важните си приоритети в областта на националната сигурност севернокорейската ракетна програма.

Според военното разузнаване на Пентагона "възможността на Северна Корея да се сдобие с междуконтинентални балистични ракети, способни да носят ядрено оръжие е въпрос на време". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ким е пич. Бърка дълбоко в здравето на сороските отпадъци и те от мъка си правят гей паради ...
8
3
 
7
 
! Отговори
САЩ=КНДР преди 6 години
Приликите са смущаващи. И в двете НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ. В КОРЕЯ има ПАРТОКРАЦИЯ, а в САЩ управлява ОЛИГАРХИЯТА. Изборите са само димна завеса за наивниците. Още АЛЕКО го е отбелязал
7
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-добре гей паради ( поне са смешни) отколкото - маршировка под строй покрай трибууната на другаря Ким Че Ун...или както там се казва ояденото пра се!
6
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 3А ти защо не идеш в САЩ ? Защото са по-изостанали от СК нали, знаехме си че си съгласен. Aх ти скрито севернокорейче или май си член на ИДИЛ.
5
2
 
19
 
! Отговори
до до 3 преди 6 години
А тебе какво ти пречи да хванеш самолета до щата ЮТА примерно. ООПС! Даже и там в ПУСТИНЯТА не те щат. Искат ВИЗИ. Никога няма да станем равни на САЩ. Само ще ни използват за пушечно месо срещу РУСИЯ и ще си доят МАРИЦИТЕ и ЗЛАТОТО. За сведение ОТ изнесеното злато за 145 млн $ само 2 процента такса комисионна. СТЪКЪЛЦА за аборигените и ГЕЙ паради - достатъчно за такива като теб
4
11
 
5
 
! Отговори
до 3 преди 6 години
Прав е колегата под мен - като не ти харесва "изостанала България" ...емигрирай в Северна Корея...там мобилните телефони ги продават с катушка...и ракетите ги подаряват на кило!
3
8
 
28
 
! Отговори
ИЗОСТАНАЛИ БИЛИ преди 6 години
Ракети, подводници, мобилни телефони произвеждат. А напреднала БЪЛГАРИЯ произвежда "РОМИ" и *** за ЗАПАДНАЛА ЕВРОПА по 1 на ден
2
2
 
23
 
! Отговори
Не им дреме преди 6 години
Ако има нещо за което може човек да се кефи на корейчетата, то това е, че цял свят им се "кара", а на тях не им дреме. Правят си каквото си искат и това е.Де да бяхме и ние така.... нямаше да сме на тоя хал, а *** на, не сме.
1
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кpаварите скорo ще дадат фира.