И на хърватите омръзнаха "голите повръщащи британци"

На остров Хвар има наказания за неподобаващо поведение
10 юли 2017 13:39, Елка Василева
28
И на хърватите омръзнаха "голите повръщащи британци"
Снимка: архив, Reuters

Хърватите въведоха драконовски мерки за туристите, кметът на остров Хвар Рикардо Новак обяви война на разпасаните туристи и на голотата по улиците, съобщава босненският информационен сайт кликс.

На входа в град Хвар през уикенда осъмна табела с предупреждение към гостите и информация за наказанията, които ги очакват в случай на неподходящо поведение.

Неотдавна кметът Новак обвини британските туристи в пиянство и отвратително поведение. "Повръщат из града, уринират на всеки ъгъл, ходят без тениски, спят по града, лутат се наоколо и не знаят къде са", каза Новак в интервю за вестник "Слободна Далмация".

"Всичко си има граници. Съдържателите на заведения не трябва да ги приемат голи в обектите си и трябва да престанат да им продават алкохол, ако видят, че вече доста са пили", каза кметът.

Новак каза, че Хвар не иска да бъде определян като "парти дестинация".

"Младите туристи са добре дошли, но трябва да знаят как да се държат тук. Печалбата на всяка цена не е туризмът, какъвто искаме на острова", каза Новак.
 

/БТА/
 


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
1
 
! Отговори
ИВАН преди 1 година
До Анонимен
Всички наркотици по ,,каталог,,плюс омайващ алгогол и печалбите са гарантирани!
20
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ще ги заточат в Слънчака ,за радост на мафиотите ни
19
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ето каква е разликата между нашите мутренски хотелиери и чуждите. Нашите толерират всичко само келепир да има и ето го резултата. Ама то мутри хотелиери какви туристи да привлекат освен лекета?
18
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
не може да бъде ,британците не пият това са агенти на Путин ,руснаците подкопават ЕС
17
0
 
31
 
! Отговори
така преди 1 година
Много хубаво го е казал кметът. Докато прииждащите тълпи западняци го смятат за уместно да цапат, трошат и мажат по нашите и други курорти няма как да ни приемат за нещо повече от тоалетна под наем. Англичаните и у дома се правят на нищо, но имат страх от властта. Дали е така и у нас? Сгъвайки се на две само и само "да не обидим" чужденците не става.
16
20
 
14
 
! Отговори
К преди 1 година
Гол не означава без тениска! Ако се разхождат без бански е вече друго, но по морските курорти В ЦЯЛ СВЯТ (и изключение на мюсюлманските страни) мъжете се разхождат голи до кръста, когато е топло и това не смущава никого!
15
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Където ходя по света на почивка, само се надявам да не попадна на немци или англичани. Те все ще направят някоя огромна простотия.
14
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Страбон

Виж първите забогатели фамилии от Западна Европа!Те са онези,които започват да търгуват с Византия,България и вследствие на това развиват корабоплаването и откриват новите континенти!
Богатството придобито от новите колонии,робство,селскостопански и други продукти и т.н. им донасят печалби и развитие,докато на Изток Балканите се гърчат под ударите османското робство и постепенно залязват като център на света и науката.
13
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Страбон
Докато се делите на Източна и Западна Европа,самата Европа нищо няма да постигне!
И ако ще си говорим така,то Византия е била центъра на света и науката,когато на Запад населението не е знаело какво е баня,канализация,било е неграмотно и са се срамували да говорят на собствения си език,а са използвали латински,то България е разпостранявала книжнина,градовете са били опасани с керамични водопроводи,внесли са техника,глечосвана керамика,стремената,по-добри оръжия и т.н.
12
41
 
16
 
! Отговори
Страбон преди 1 година
"ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ НИЩО ХУБАВО НЕ ДОЙДЕ ОТ ЗАПАДА."

Всичко хубаво е дошло от Запада.
Като се започне с железницата, автомобила, самолета, мине се през асансьора, прахосмукачката и микровълновата фурна, и се стигне до джинсите, които носиш на дирника си.

От Изток - само варвари и сибирска язва!
11
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ НИЩО ХУБАВО НЕ ДОЙДЕ ОТ ЗАПАДА.
ОТВРАТ.
10
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не мога да разбера защо ги пишете тези глупости,защото в туристическите места или по празниците,винаги си е така.И в Германия,Испания видях такива напили се до козирката и заспали кой където свари,защото не са успели да се дотътрят до стаите си.Или не си спомнят къде са стаите им,Испания и на плажа имаше спящи.
9
2
 
23
 
! Отговори
Шишко Бакшишко преди 1 година
Колко телефони и портмонета забравят - на три ката къща вдигнах.
8
2
 
49
 
! Отговори
Английска му работа преди 1 година
Хубава работа, ама английска - повръщат, не знаят къде се намират, уринират насред хората, ходят голи, ... с две думи английска му работа.
7
2
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Последното изречение трябва да си го напишат на челата и набият в главите нашите аматьори, които се занимават с туризъм.
6
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ааааааааа, не така,не така ! британците също са горд народ, ПИТАЙТЕ РАГИН !
5
1
 
50
 
! Отговори
хари преди 1 година
При нас това не може да стане. Тука са си отворили яко зад..ците да печелят на всяка цена!
4
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ELATE HILYADI ANGLICANI NA HOTELSKATA NI MAFIA NADEGDA ELATE S HILYADI,A MOGE I MILIONI.
3
3
 
63
 
! Отговори
Другарят Рагин преди 1 година
Хърватите обидиха англичаните и сега всички англичани ще се насочат към България, която е известна с "качествената" си туристическа услуга. Това ще доведе до ръст в туризма от 399% и ще се създадат ще трябват още хора, които са навити да бачкат ангария за по 460 лв. Ще стане, нали?
2
5
 
67
 
! Отговори
Webley revolver преди 1 година
Това ако се въведе в Слънчака, всичките бетонни грозотии ще опустеят на мига. А дано!